Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poliksi

bir mezarda ben atayım pazar a neticesi belli olacak :)
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

alemdar

bu çekimi mustafa usta ile yapmıştık, birde sizler yorum yapın sizce net bir boşluk var mı

tivos

Oooooo herkes çekmeye başlamış. Bende birtane ekleyeyim. İncelemek isteyenler için data da ekliyorum. Derinlik ve voxler bilgilerinizi bekliyorum.

tivos

Alemdar usta. Çok dağınık bir alan. Bende kumsu bir alan. Boşluk olsa da bence bizim aradığımız yapılardan değil.

tivos

buda voxler kullananlar için csv data sı

poliksi

alemdar data atarmısın bakalım

tivos

Buda aynı yerin manual çekimi

alemdar

Tivos usta bu nasıl bir alanın çekimi, kuyumu mahsen mi metraj bilgisi nasıl.

poliksi

oda çekimi alemdar dün baktım gayet güzel

tivos

Alemdar usta oda diye tahmin ediyorum. Ama acinca belli olacak. Acilinca resmini yayinlarim.

poliksi

merakla bekliyorum tivos ustam

Ankebut

Poliksi dostum mesajını yeni farkettim kusura bakma özelden cevapladım :D

alemdar

çekim datası isteyen yorumlarını yapabilir

alemdar

bu görüntü test sahası bunada bakın

poliksi

ankebut  özelden mesaj gelmedi  bilgin olsun  bir yere mi takıldı bilmiyorum

poliksi

alemdar adatepe adı yazan data bir sey gozukmuyor

Ankebut

Alıntı yapılan: poliksi - 23 Mayıs 2016, 22:53:43
ankebut  özelden mesaj gelmedi  bilgin olsun  bir yere mi takıldı bilmiyorum
Dostum olabilir ya geçen salı birine sms attım bir arkadaşa bu gün gitmiş , bi ton dert çıktı başıma...sanada  belki bir hafta falan sonra gelir. Bana gönderdiğin mesajları okudum, için rahat olsun dostum.

poliksi

ankebut ustan anlayısın ıcın tskr ederim

alemdar kardes senin test datanda  böyle  börunuyor  sen kac parca ve nasıl test yaptın yazar mısın birde yorumlamayada  dogru yada yanlıs dersen sevinirim  kendimi geliştirmeye çalışıyorumda

alemdar

DERİNLİK 3 METRE FIRIN GİBİ ÖRDÜK.İÇERİSİNE TOPRAK GÜVEÇ KABIN İÇERİSİNE KLİMACILARIN KULLANDIĞI BAKIR BORULARI BÜKÜP ATTIK.TEST SAHASI BU.

alemdar

BOŞLUK HİÇ ÇIKARTAMAMIŞ ANLAŞILAN. AHMET KARDEŞİMİN YAPTIĞI PROGRAMDA AYARLARI BİRAZ KURCALAYINCA BOŞLUK ÇIKIYOR.ÇOK KESKİN KENAR HATLARI YOK FAKAT BAŞARILI.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious