Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poliksi

alemdar

poliksi

bir kap var içi dolu başka parçalar var mı
  peki yanıltan o objeler hakkında  fikir verme olasılığın var mı  yada fırını kaç kaç yaptınız  öyle diyeyim

tivos

Alemdar usta bence buradaki soru kaç güveç kabı var eğer 5 adet de hedef saptanmış demek tir.  Eğer sayı az yada çoksa o aman problem var demektir.

alemdar

alemdar

tivos

poliksi

evet sıkıntı var  boruları kuyuda mı koydun dışarıda mı koydu  kabın içine

poliksi

ustam  sunu  deme istiyorum  parça boruları güveç kabında koyduk demiştin. bu kabın içine  kuyu içerisinde mi koydunuz , kuyu  içine koyduysanız borulardan bir kaç parça dışarı düşürme ihtimaliniz var mi.

ortadaki nesne büyük  bir parça görünüyor diğer parçalar ortama bir metre uzakta görünüyor ve çok küçük  cisimlere benziyorlar. böyle bir olasılık var mı

[/size][size=78%]birde test için tek çekim mi yaptınız iki çekim mi yaptınız buda çok önemli bir konu [/size]
[/size][size=78%] [/size]

poliksi

birde böyle bak alemdar tivos ustam  sende bir bak

tivos

Bu ölçü kaçakaç bir ölçü ben örülen yerleri burada göremiyorum. Zaten bakırları görmeyi beklemeyin. Bence göremeyiz. Ama çömlek ve duvarlar mineral içerdiğinden onları görmemiz gerekli. Birde bu çekim gradyo ile mi yoksa başlıkla mı yapıldı ?

Eğer Alemdar ustanın dediği gibi bir çömlek içinde bakır varsa bu çekimde hata var demektir. Ya çekimde yada makinada.

poliksi

ustam   tivosa katılıyorum

alemdar

Sensör ile çekim bu, en azından boşluğu görmemiz lazım, çekim ölçüleri data da var sanırım 120x120 gibi birşey. yakında tekrar bir çekim alacağım kuru iyice bir toprak kurusun belki daha farklı olur birda toprak iyice oturmuş olur.

tivos

Islak toprak bizi yanıltır. Birde daha yeniyse problem olur. Boşluk görmek diye bir olay yok arkadaşlar. Burada  sadece yapmış olduğunuz yapının duvarlarını diğer toprak yapısından ayırabilriz. Boşluk bu şekilde algılanmalı. Bazı arkadaşlar doğal kayanın içinde ki boşluğuda görebileceğimizi düşünüyor. Bu çok yanlış. Havanın neresini görsün bu cihaz. Havanın neyine baksın da ayrım yapsın. Bunu yapabilse odaların içinde sıkışan metan gazı var mı , yok mu onu da söylemeli. Hatta oranını da vermeli. Bence hiçbir zaman boşluk göremeyiz. Sadece yapının yapılması sırasında oluşan farklılıkları yakalayabiliriz.

alemdar

polski senin voxler de açtığın test yeri değil. senin baktığın bir tülelin başlangıç noktası olarak düşündüğümüz yerin çekimi.

poliksi

test yerin tarla diye geçmiyor mu ?

poliksi

diğer datanda bir şey görmüyorum alemdar

alemdar

alemdar

buda 2 metrede gömülü bakır kazan görüntüsü

poliksi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious