Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poliksi

Usdat 38'lik baslikla dolandim sinyal vermiyor

Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

okantex

poliksi
derinligi nasıl anlıyorsunuz

poliksi

okan derinliği  hüseyin ustanın programından anlıyorum  sitede bir arkadasımız  objenin tam kırılma anını   baz alın demişti ve bir kaç yer açıldı  değerleri doğruladı onun için derinlik konusunu böyle anlıyorum. usatm programda hiç bir şeyi aktif etme ham göüntüde bak ama  sende doğruöu diye kontrol etki bir dahaki sefere derinlik konusunda kendince fikrin olur başarılar

poliksi

Alıntı yapılan: onur600 - 23 Nisan 2016, 22:44:50
4-5m derinlikler bir anda kazılmaz 1m civarı geniş bir şekilde kazılır.Tekrar ölçüm yapılır.Devam eden anormallik varsa.Aynı işleme devam ederek kazı yapılır.
Poliksi, bir zamanlar sana bir nokta vermiştim.Az kazın tekrar ölçerim diye.Siz dibinece dalmıştınız.Böyle yaparak yorulmayın

Kolay gelsin.Başarılar...

onur kardes  senin çektiğin görüntüleri hatırlıyorum  onlarda yapı yada  doğal olmayan hiç bir şey yoktu işte acemilik bilgisizlikti kandık kazdık

tivos

Onur usta. Senin dedigin baslik cekimiyle yapılır. Dunyanin manyetik alani degismeden goruntude değişiklik olmaz. Sadece yanlış cekim olur.

onur600

Bende başlıkla teyit için diyorum.1m civarı geniş diyorum dikkat edersen.
Burada dünyanın manyetik alanı değişmez ama değiştiren nesne belki,o derinliğe sahip değildir.Yüzeyden biraz tirtiklamadan bisey olmaz.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Ankebut

Alıntı yapılan: onur600 - 24 Nisan 2016, 13:34:26
Bende başlıkla teyit için diyorum.1m civarı geniş diyorum dikkat edersen.
Burada dünyanın manyetik alanı değişmez ama değiştiren nesne belki,o derinliğe sahip değildir.Yüzeyden biraz tirtiklamadan bisey olmaz.
Doğru bende bu sebeple teyit alınsın istemiştim, sadece küçük başlık değil büyük başlıkla bile kontrolde fayda vardır.

tivos

Metal icin haklisiniz. Ama bence yapida degisim olmayacaktir. Kupun icinde degerli malzeme ariniyorsa dediginiz cok dogru...

Karadağ

Biraz antreman yapalım. Sizce bu görüntüden ne mesafede ne çıkmıştır?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Kimseden ses çıkmayınca ben sohbeti açayım :Karadağ ustam benzeri aletler mi yoksa? O0  Mesafe de iyi bir sallayayım (bilgisayarda programları kurulu olmadığı için rar dosyayı inceleyemedim)180 cm

Karadağ

Arkadaşlar görüntü Öncelikle pozitif anomali. Yani tuğla horosan v.b. Sonrasında 80cm ye 2 metre ebatında. Bu da değerlendirmeye değer bir şey yani mezar olduğunu gösteriyor. Algılama gücü orta seviye. Yani ne çok derin ne de çok sığ.

Bu görüntüye yukarıdaki şekilde yorum yapılması gerekir. Sonuçta ne bu derseniz 1,5 metrede mezar diyebilirim. Kapak taşının altında ne olduğu açan arkadaşa kalsın ;)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Ankebut

Ustam tahminde sınıfta kaldım gerçi derinliğe biraz yaklaşmışım..

poliksi

ben bütün  ve uzun parça sanmıyorum serpiştirme para gibi bence

Ankebut

Dostum poliksi ne yaptın sen böyle....voxlerin uzmanı olmuşsun..Maaşallah :D
Eğer içerideki görüntü hakikatten böyle ise bence voxler kullanımı ile ilgili kesinlikle bir bölüm açarak herşeyi anlatmanı isterim.

onur600

Bende program üzerinden incelediğim kadarıyla tek parça mezar kapağı olarak göremedim.Tahminimce kırılmış,dağılmış tuğla mezar gibi olabilir.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Ankebut

Onur 600 ustamın dediği mantıklı çünkü voxlerdeki görüntülerın tekli paradan çıkması pek mümkün görünmüyor.Daha büyük parçalar onlar yani tuğla parçaları olmaları mantıklı.

poliksi

ankebut ustam  bir obje yaklasık 5 cm boyunda  oksitide içine katarsak bence yaksasın 3 cm derim ve gelişi güzel durmuyor simetrik bir yapısı arasındakı  boşluklar nerdeyse eşit sayılır.

poliksi

birde beni doğrulayacak karadağ ustam :)

Karadağ

Mezar kapağı arkadaşlar. Burası açıldı.

poliksi

ustam ıcınden ne cıktı  boş muydu  mezarda ıcı onemli ustam

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious