Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

CORUM-PI LITE

Başlatan pro-TR, 26 Ekim 2013, 00:04:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pro-TR

ekte 12F675 işelmcisinin HEX dosyasını veriyorum, gıç35 ustam kartı dizince haber verin sizinle adım adım yapalım devreyi
Linkback: Ynt: CORUM-PI LITE
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

kripto55

helal usta sana en kısa sürede bende yapı denemek istiyorum nasipse mustafa usta ile deneriz

kripto55

selami ustam hepimiz pi cihazlarla uğraşıyoz ama sen bizim ustamızsın devre diziminde puf noktalar nedir toprakta daha stabil çalışması daha derine ulaşmak için neler yapmamız lazım bu devrede görüşlerinizi bekliyorum.

bende en kısa sürede dizip samsunda kendi yerimizde test yapmak istiyorum

bobın ile tavsiyen ne olur ustam ...

pro-TR

Alıntı yapılan: kripto55 - 01 Kasım 2013, 13:09:36
selami ustam hepimiz pi cihazlarla uğraşıyoz ama sen bizim ustamızsın devre diziminde puf noktalar nedir toprakta daha stabil çalışması daha derine ulaşmak için neler yapmamız lazım bu devrede görüşlerinizi bekliyorum.

bende en kısa sürede dizip samsunda kendi yerimizde test yapmak istiyorum

bobın ile tavsiyen ne olur ustam ...

kripto55 ustam akşama fırsat bulursam devrenin masabaşında algılama ve ayrımını gösteren bir video çekip yayınlayacağım, ayrıca devrenin yapımı ile ilgili adım adım 3 aşamada detaylarını vereceğim. şunu söyleyeyim bu devreyi yapmak oldukça kolay olacak

pro-TR

devre yapımında 1. aşamayı anlatan resim ektedir.

pro-TR

1. aşamayı bitiren arkadaşlar 2.aşamaya gecebilirler, 2. aşama için bilgiler aşağıdaki gibidir.

pro-TR

2.Aşamayı bitiren arkadaşların 3.aşamayı aşağıdaki gibi yapacaklardır. 3. aşamayı hazırlarken unuttuğum bir konu var ki o da GLCD nin arka ışık aydınlatması bu aydınlatma işlemi bir switch üzerinden kontrol edilmekktedir. yerleşim planına göre SW1 switchi bu işlemi yapmaktadır.
bu devreyi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyorum.

skorpio

Usta baskıyı bende bitirdim, fotosunu çektim en kısa sürede ekleyeceğim tüm emeklerin için ALLAH razı olsun ellerine sağlık

kripto55

selami ustam devreniz çok güzel allah razı olsun başarılarınızın devamı cenabı haktan dilerim..

yapmış olduğunuz devre tamamen professional gerçek kullanıcılara hitap ediyor..

arazi ortamında grafisel algoritma dğerler bazı metallerde minerallerde tepkimesi değişiyor bu yuzde en iyi çözüm skalaydı onuda allah sukur ustamız yaptı ..

ŞAHSEN BENİM AÇIMDAN EN İYİ ÇÖZÜM DİYEBİLİRİM SKALA SİSTEMİ............

skorpio

usta devrenin baskısı

skorpio

fabrikasyon değildir, yüzde yüz ütü baskıdır

pro-TR

Alıntı yapılan: skorpio - 01 Kasım 2013, 19:33:06
fabrikasyon değildir, yüzde yüz ütü baskıdır

skorpio usta kart gayet güzel basılmışa benziyor, sen devreni dizmeye başla, benim ayrımlı devrelerimi zaten daha önceden gördün ve bu devre hadron devresinden kötü değil  ;D

pro-TR

slm arkadaşlar son 3-5 gündür hayatımda epey bir yoğunluk nedeni ile lite devresiyle yeterince ilgilenemedim. az önce acele ile bir video çektim, videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. aslında video çok güzel olmamış, güzel bir video paylaşımını mustafa usta yapacaktı ama bir türlü devreyi ona gönderemedim. inş. gönderdiğimde daha güzel videolar izleyebilirsiniz. bu video da size göstermek istediğim olay şu idi, lite devresinde 3 değişik metal algılattım, altın bilezik, demir pense ve bakır plaket, lite devremiz altın bilezik ve bakır plakete değerli sinyalini verdi, demir penseye ise değersiz sinyalini verdi. ayrıca değerli ve değersizi belirtmek için geçici olarak skalanın yanına sayısal değer eklemiştim. demirde bu değer 0 dan - ye doğru ilerliyor değerli de ise 0 dan + ya doğru ilerliyor. videoda net bir şekilde maalesef gösterememişim, bu işlerin acemisi olduğum için, ve acemilik için herkesten özür dilerim, amacım; dedektör tasarımcıları bize hep özellikle altın bileziğin yuvarlak olması nedeniyle manyetiğinin farklı olmasından dolayı ayrımının güç olduğundan bahsetmişlerdi, oysa bu iş o kadar zor değilmiş.... herneyse size iyi seyirler

Mustafa-

Ustam ellerine emeklerine sağlık gerçekten mükemmel olmuş....
tebrik ederim...
saygı ve sevgilerimle...

walkman

Tebrikler pro-TR güzel bir çalışma olmuş.

jickata

Ellerine saglIk usta,guzel calIsma olmus.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

skorpio

Usta ellerine sağlık şahane olmuş, devrenin yarısını dizdim, elimde olmayan malzemeleri sipariş ettim onları bekliyorum....

BigBang

İbreli ekran VLF havasında ve gayet şık olmuş . Ayrım da başarılı . Tebrikler kardeşim , başarılarının devamını dilerim ...

elc

Selami abi mükemmel olmuş eline sağlık zaman bulursam yapmayı düşünüyorum ayrım olsun ekranda direk olarak görsel skala ile ayrımı görmek filan muhteşem paylaştığın içinde ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum

Saygılar
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

serkan2727

yazılım  için  hexler  mevcutmudur   saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious