Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

türkelli

maşallah diyorum dahada bişey demiyorum hüseyin ustam  nano o sarıyı 70 santimdende alırdıya sarı 35 santimde olunca nano ne yapsın dimi
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano

Karadağ

Alıntı yapılan: türkelli - 23 Aralık 2015, 16:07:56
maşallah diyorum dahada bişey demiyorum hüseyin ustam  nano o sarıyı 70 santimdende alırdıya sarı 35 santimde olunca nano ne yapsın dimi

70 cm bu işin yalanı. Keşke öyle bi cihaz olsa.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

türkelli

O günlerde gelir hüseyin ustam bu azimle bu ekip onuda başarır

onur600

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Aralık 2015, 23:44:20
Merhaba Arkadaşlar,

Az önce bir müşterimden Teşekkürler nano diye bir mesaj geldi. Mesajın ekinden bakın ne çıktı :)

22x29 luk başlıkla ayrımlı şekilde 35cm den almış bunu :)

Saygılar
Gayet güzel malzeme bulmuş.Hayırlı olsun.Bulana da,bulduruna da.
Nasırlaşmış bir el.Emeksiz ekmek olmuyor işte.Çalışmaya devam.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kripto55

son durum ne eserdar usta cıhazda .....??

Karadağ

Nanoyu çalıştıramayan arkadaşların devreleri sanırım bizim fakirhaneyi bir görecek :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 23 Aralık 2015, 23:20:09
Nanoyu çalıştıramayan arkadaşların devreleri sanırım bizim fakirhaneyi bir görecek :)

usta bu senenin trendi bu cihaz tezden halledilsede su canavarı kullanalım merak ediyor herkez...
tum vlf ler cope kampanyası kacırmak ıstemiyorum.

Karadağ

Aynı arkadaşlatan dün gece de mesaj geldi. Dün de hemen hemen aynı mesafeden 1 adet de gümüş çıkarmış :). Bu sefer 45 lik başlık kullanmış.

eserdar

Ustam alem nano görsün, eline emeğine sağlık.
Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından hiç bir şey kaybetmez.

Karadağ

Alıntı yapılan: eserdar - 24 Aralık 2015, 13:58:13
Ustam alem nano görsün, eline emeğine sağlık.

Beni en çok mutlu eden nokta bu kullanıcı daha önce birkaç vlf ile bu noktalara bakmış. Hem de satıcılarının yere göğe sığdıramadığı cinsten vlf ler ile bakmış. Ama bulamamış. Bizim nano ile aynı yerde bulmuş. Bu durum beni çok mutlu etti.

_Hektor_

Usta dip versiyona bir et atsanda bizlerde başlasak.

eserdar

Az önce winstar wg12864A ve 7660 lar geldi. Akşama meşakatli bir çalışma var en olmadı, 7660 ı da wintech 1206 lara montajlayıp deneyeceğim. Bu arada wintech 1206 kontrast direçleri için 10k 20k aralığında kullanabilirsiniz dediler. Yabancı bir forumda sormuştum 1,5 ay önce.

kripto55

Alıntı yapılan: eserdar - 24 Aralık 2015, 15:09:08
Az önce winstar wg12864A ve 7660 lar geldi. Akşama meşakatli bir çalışma var en olmadı, 7660 ı da wintech 1206 lara montajlayıp deneyeceğim. Bu arada wintech 1206 kontrast direçleri için 10k 20k aralığında kullanabilirsiniz dediler. Yabancı bir forumda sormuştum 1,5 ay önce.

son durum ne usta

durmaz

Arkadaşlar nano dan bir haber yokmu.

eserdar

Arkadaşlar bende çalıştıramadım bir türlü.
Hüseyin Ustam sanırım benim nano da size misafir olacak.

durmaz

Hüseyin ustam bir el atsanız.
Nano için sırada bekliyoruz.

grkn

Ustalarım bende uzun zamandır yoktum malum iş güç... ;) bu arada nanoda bir gelişme var mı? Saygılar

emrahemrah

arkadaslar nanonun vidyolarini sabirsiz lik la bekliyoruz

nişancı

Alıntı yapılan: Karadağ - 15 Aralık 2015, 01:07:48
Alıntı yapılan: star50 - 14 Aralık 2015, 23:51:13
Merhaba karadag ustam ve 3s nanodan anlayan arkadaşlar 1x1 başlıkla arama yaparkene nelere dikkat etmek lazım tenekeye falan da ötüyor ötmemesi için yapılacak işlem var mı  büyük başlık ne kadar derinden algılıyor saygılar kolay gelsin

Tüm pulse dedektörlerde olduğu gibi nano da tüm metalleri algılar. Değerli değersiz ayrımı ile algılanan metalin ne olduğu anlaşılmaktadır. Algılama mesafesi olarak kola kutusunu 150 cm ye yakşalır. piknik tüpünü de 2 metreyi biraz geçer.

Huseyin bey kolakutusu 150 cm mi hay maşşallah valla ne lorenzde gorduk bu mesafeyi ne minelabta Allah başarınızı daim etsin .

Karadağ

Teşekkür ederim snaypır. Havalar biraz düzelsin arazide videosunu çeker yüklerim :) Görsel şenlik olur biraz.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious