Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ankebut

Ustam hayırlı olsun hem sana hem alanlara..
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano

...SİNYALCİ...

Sayın Karadağ hayırlı uğurlu olur inşallah Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

kripto55

Maşallah ustam .... Demonde nin fiyatı nedir ustam.

tivos

Güzel görünüyorlar. Hayırlısı

jickata

HayIrlI olsun ustam.Birde fiyatlarI seçenege göre bildirirsen iyi olucak,cunku bulgar forumlarIndanda soranlar var.Ben size fiyatlar icin mesaj göndermistim,gormediniz herhalde.
Insallah bir gun bende forumun yeni gözdesi Nano 3S'e sahip olurum.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Karadağ

Teşekkür ederim arkadaşlar,

Forum üzerinde ticari bir yaklaşım yapmak istemiyorum bu nedenle fiyat buradan yazmıyorum. Kit ve demonte kit için dip pcb nin denenmesini beklemeniz gerekecek. Dip PCB tamam ise kit ve demonte kit satışları dip olarak yapılacak.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Mustafa-

Alıntı yapılan: Karadağ - 30 Kasım 2015, 10:52:24
Kit ve demonte kit için dip pcb nin denenmesini beklemeniz gerekecek. Dip PCB tamam ise kit ve demonte kit satışları dip olarak yapılacak.
Karadağ ustam Walkman ustanın kendi çizdiği dip versiyonu denemedi galiba... :'(

Karadağ

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaş için çektiğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah beğenirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=mkF6a-X7ENE&feature=youtu.be&a

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Mustafa-

eline sağlık ustam...
TE-2015 modülde sinyali güzel yakalıyor galiba...

Karadağ

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 30 Kasım 2015, 23:53:36
eline sağlık ustam...
TE-2015 modülde sinyali güzel yakalıyor galiba...

Evet modül baya değişti. Verimi baya arttı.

Karadağ

kripto55

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 30 Kasım 2015, 23:06:08
Kit ve demonte kit için dip pcb nin denenmesini beklemeniz gerekecek. Dip PCB tamam ise kit ve demonte kit satışları dip olarak yapılacak.
Karadağ ustam Walkman ustanın kendi çizdiği dip versiyonu denemedi galiba... :'(

Ustam sizden de çok videolar gelirdi bu aralar yoksunuz işler yoğun sanırım):): dip video bekliyoruz sizden.

Hele bi ara  pro tr ustam vardı o hiç kayboldu watsapa dahi bakmıyor ... Çubukçu oldu diyorlar ama nerelerde bilmiyom):):):

...SİNYALCİ...

Sayın Karadağ Maşallah çok güzel görünüyor.Sizin sayenizde  paramız ülkemizde kalıyor uzayan kol bizden oluyor.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Alıntı yapılan: kripto55 - 01 Aralık 2015, 04:51:23

Ustam sizden de çok videolar gelirdi bu aralar yoksunuz işler yoğun sanırım):): dip video bekliyoruz sizden.

Hele bi ara  pro tr ustam vardı o hiç kayboldu watsapa dahi bakmıyor ... Çubukçu oldu diyorlar ama nerelerde bilmiyom):):):
Muhammed Dip çizimi ben yapmadım ki. Çizimi walkman yeptı. Videoyu da o çeker artık ;)

hakandemir99

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 01 Aralık 2015, 09:26:42
Alıntı yapılan: kripto55 - 01 Aralık 2015, 04:51:23

Muhammed Dip çizimi ben yapmadım ki. Çizimi walkman yeptı. Videoyu da o çeker artık ;)
Huseyin ustam ben mustafa ustama yazmıştım üstümüze alinmissiniz.):): size takilmadim ustam ..):):
Mustafa ustamla selamı ustama takilalim bana destek olun.
Nerde çubukçu ustası selamı ustam):):

Puhu

Nano için bi kullanım klavuzu yapılacak mı. Birde dip versiyon ne Zaman denenecek

Karadağ

star50

Merhaba herhalde benim nano bitmek üzere deneme aşamasında karadag usta kışa kaldık bu sene hayırlısı olsun

kripto55

Haydi bismillah....cumaniz mübarek olsun cumleten..):

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious