Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tivos

Karadağ ustam .Bu uygulama çoklu manyometre içinde geçerli olacak mı. Nano kullanıcısı isterse çoklu manyometre kullanabilecek mi . Yoksa çoklu manyometre farklı bir makine olarak kalacak. Kolay gelsin...
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano

kripto55

Alıntı yapılan: tivos - 18 Kasım 2015, 13:09:09
Haklısın kripto55 usta. Tek makine ile sahaya çıkılmıyor. Nano bunun eksikliğini tamamlayacak cinsten bir çalışma oldu. Benim düşüncem birçok özellik taşıyan bu makinenin standart bir dedektör yada 3d bir makine gibi düşünülerek , amacına uygun kullanılmaması. Kimse sahada 3 makine taşımak istemez. 
Tivos ustam konuya katılıp dusunceniz için tesekkurler .
İnaninki 3s nano ile tek bir çanta ile bir çok işi yapmak bence büyük bir nimet ...... İnaninki bu cihazı çoğu kimse bilmiyor adamlar 1/vlf 1 pi 1 alan tarama birde okm dağ bayır hamallık edip taşıyorlar bir çok cihazı ..
Ama 3s nano defineci dostu oluyor bir çok özellik ile bir çok iş benim için bir nimet ...

Bu arada kimsede tik yok hanı 3s nanocular.. Ne bir PCB ne bir video uzmeyin bizi .. Karadağ usta biraz elim dar en kısa surede bir kıt yada modül alacam verecem coşkuyu):):):
Mustafa Şairimiz ne diyor .
Vurur yuze ifadesi 3s nano bitanesi.
Aldım elime bir nano ciktim doğayı keşfe ...
Beni gorenler baktı vlfleri çöpe attı):):):

Mustafa-

delta500

Glcd icin yazılmıs ornek asm dosyası elinde olan varmı.dedektor icin.birde gemi radarlarında flux gate sensor oldugunu duymustum.

Karadağ

Alıntı yapılan: tivos - 18 Kasım 2015, 13:22:17
Karadağ ustam .Bu uygulama çoklu manyometre içinde geçerli olacak mı. Nano kullanıcısı isterse çoklu manyometre kullanabilecek mi . Yoksa çoklu manyometre farklı bir makine olarak kalacak. Kolay gelsin...

Çoklu manyetometre yani yatay olanı bu ürüne olmaz. O farklı bir ürün.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

eserdar

Ben PCB yi yaptım bu gün nasipse eleman montajlarını yapacağım. Geriye bir tek Modül ve Denetleyici kalacak.
Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından hiç bir şey kaybetmez.

...SİNYALCİ...

Çok güzel görünüyor ellerinize saglık saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Alıntı yapılan: eserdar - 19 Kasım 2015, 13:09:20
Ben PCB yi yaptım bu gün nasipse eleman montajlarını yapacağım. Geriye bir tek Modül ve Denetleyici kalacak.

Hadi bakalım hayırlı olsun :)

eserdar

Sağolun ustalarım işten yeni geldim mesajları yeni gördüm.
Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından hiç bir şey kaybetmez.

Mustafa-

Karadağ

Mustafa Eline sağlık,

Yukarıdaki yazılara manyetometre ile metal ayrımı, nugget aramaya uygun başlık, gradiometre ile pc olmadan çalışabilme, harici datalogger modül, tutma koluna montaj yapabilme yada harici kullanabilme özelliği gibi şeyleri de yazsaydın keşke :) Hatta en üste 3s nano tüm bildiklerinizi unutun gibi bişey de yazabilirdin :)

Mustafa-

sağolasın ustam...
gereken düzenlemeleri dediğin şekilde tekrar yaparım...

star50

slm bu gün siparişi verdik bakalım inşallah yanıltmaz bizi karadag usta hayırlısı olur  inşallah hakkımızda kolay gelsin

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 25 Kasım 2015, 10:04:31
Mustafa Eline sağlık,

Yukarıdaki yazılara manyetometre ile metal ayrımı, nugget aramaya uygun başlık, gradiometre ile pc olmadan çalışabilme, harici datalogger modül, tutma koluna montaj yapabilme yada harici kullanabilme özelliği gibi şeyleri de yazsaydın keşke :) Hatta en üste 3s nano tüm bildiklerinizi unutun gibi bişey de yazabilirdin :)

Hadi hayirlisi ins .. Allah yar ve yardimcin olsun ins usta.

deniz_efe

Alıntı yapılan: Karadağ - 14 Kasım 2015, 23:03:27
Denizefenin nanosu :)
Sağ olsun Karadağ ustamız söz verdiği gibi o gün cihazı teslim etti bana.
Cihazı ilk defa gören diğer arkadaşların yüz ifadelerini görmenizi isterdim doğrusu.
Tıpkı o slogandaki gibi;
Vurur yüze ifadesi, 3SNano bitanesi ...
:)
Sahaya çıktık o gün fakat bizim ekibin beni götürdüğü yer maşallah Amazon ormanları gibiydi.
Dikenli sarmaşıklardan falan yürümek bile büyük başarıydı.
Video kameram da yanımda olmasına rağmen çekim yapma şansı bulamadım.
İnşallah başka bir güne çekerim video.

kripto55

karadag ustam dip versiyonda bir degişiklik olcakmı.. tam onayınızdan gectimi...

Karadağ

Alıntı yapılan: kripto55 - 28 Kasım 2015, 23:34:53
karadag ustam dip versiyonda bir degişiklik olcakmı.. tam onayınızdan gectimi...

Daha önce de yazdığım gibi dip versiyonda manyetometreli ayrım olmayacak. Ben dip versiyonu denemedim.

Karadağ

Alıntı yapılan: deniz_efe - 28 Kasım 2015, 14:04:03
Alıntı yapılan: Karadağ - 14 Kasım 2015, 23:03:27
Denizefenin nanosu :)
Sağ olsun Karadağ ustamız söz verdiği gibi o gün cihazı teslim etti bana.
Cihazı ilk defa gören diğer arkadaşların yüz ifadelerini görmenizi isterdim doğrusu.
Tıpkı o slogandaki gibi;
Vurur yüze ifadesi, 3SNano bitanesi ...
:)
Sahaya çıktık o gün fakat bizim ekibin beni götürdüğü yer maşallah Amazon ormanları gibiydi.
Dikenli sarmaşıklardan falan yürümek bile büyük başarıydı.
Video kameram da yanımda olmasına rağmen çekim yapma şansı bulamadım.
İnşallah başka bir güne çekerim video.

Zaten o yüz ifadelerini görmek harcanan bunca emeğin karşılığının alındığını gösteriyor. En kısa zamanda videolarını da bekliyoruz.

Karadağ

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious