Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mustafa-

kripto55

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 15 Kasım 2015, 00:56:32
Sayın Karadağ fiatlar konusunda bende ileti istiyorum.Keşke benimde olsa  ;D Saygılar
Usta bu adam harbi kem goz 3s nanoya bisey olmasın sonra.....

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 16 Kasım 2015, 19:20:42
;)

hişşş
Ustam çok şık olmuş. Dün ki deneyiniz bu cihazla mi alakalıydı. Ellerinize sağlık
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Karadağ

Alıntı yapılan: sahbaylar - 16 Kasım 2015, 19:50:07
;)
hişşş
Ustam çok şık olmuş. Dün ki deneyiniz bu cihazla mi alakalıydı. Ellerinize sağlık

Teşekkür ederim. Bu cihazla alakalıydı.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

...SİNYALCİ...

Karadağ ustam sen hiçmi yatmıyon  ;) Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Mustafa-

walkman

;)

hişşş

Keşke benim olsa...
Mâşaallah, bârekallah. Ustam ellerine sağlık

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 16 Kasım 2015, 20:59:55
Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 16 Kasım 2015, 20:50:12
Karadağ ustam sen hiçmi yatmıyon  ;) Saygılar

Bazen uyuyorum :)
Rüyalarında da dedektör yapıyorsundur %100
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Karadağ

Teşekkür ederim arkadaşlar,

Mustafa yine yapmışsın yapacağını :)

kripto55

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 16 Kasım 2015, 22:34:30

Mustafa ustam bu adamın çayı bitmiyomu.... Tüpçü mustafa dayı ile ticaret ortağı sanırım):):):

Ustam gradio ile tek bir dizayn harika olmuş kullanıcıya kullanım özgürlüğü getirecek... Çok harika olmuş.

tivos

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

turkuyaxxx

Bence bir cihazın çok yönlü olması avantaj değil dezavantajdır. Gradio yu hevesle alan ama kullanamayan bir kişi nanoya çamur atmaya kalkabilir. Bence nano insanların hafızasına; tek para, nugget ve toplu aramada eşdeğerleriyle(gpx 5000, atx pro) yarışan, ayrımı ve fiyatı diğerlerinden üstün bir cihaz olarak yerleşmelidir.

tivos

Alıntı yapılan: turkuyaxxx - 18 Kasım 2015, 09:25:20
Bence bir cihazın çok yönlü olması avantaj değil dezavantajdır. Gradio yu hevesle alan ama kullanamayan bir kişi nanoya çamur atmaya kalkabilir. Bence nano insanların hafızasına; tek para, nugget ve toplu aramada eşdeğerleriyle(gpx 5000, atx pro) yarışan, ayrımı ve fiyatı diğerlerinden üstün bir cihaz olarak yerleşmelidir.

Buna katılıyorum. Çok amaçlı makineler kullanım zorluklarını da beraberinde getiriyor. İyi bir pulse makine kullanabilen kişi için gradio sadece görüntüden başka bir şey olamaz. Bende dahil her kullanıcıya renkli ekran cazip geliyor. Ama gradio kullanırken dedektörün özelliğini kenara da atmamak gerekli. En başından beri gradio ve dedektörü ayrı kullanan biri olarak nanonun kalitesine gölge düşmesi korkusu benimde içimde var.

Karadağ

Dediğiniz dezavantajın farkındayım. Ama ben her ürünün opsiyonel olmasından tarafım. Mesela 3s de 3s, 3s3d, 3s3d+manyeto,3s3d+gradio var. Bu durum bu ürünün yelpazesinin çok geniş olmasına ve çok kişiye hitap etmesine olanak sunuyor. Ayrıca gradiometre 3s e oldukça olumlu etki yaptı. Ona bakarsanız gradiometreyi kullanamayan olduğu gibi pulse dedektörü de kullanamayan çıkacak ;) Ürünü kullanıcıya verirken de neyi kullanıp kullanamayacağını anlamak ve ona göre vermek de gerekiyor tabii. Renkli ekran mevzunda ise pc ekranı cazip gelebilir ama 3d bir dedektörün bedelini ödeyemeyecek kesimi ne yapacağız? Ozaman işte bu durum yani dedektör ekranında gradiometre olması yarıma koşacak.

onur600

Öyle süslü ekranlardan ziyade boşluğa dat metale dıt etsin yeter.Gradyo kullanılırken.Sanırım bu nano da mevcut.
Süslü cihaz modası tecrübe sahipleri tarafından artık tercih edilmeyenler arasına doğru gidiyor.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 18 Kasım 2015, 11:47:43
Dediğiniz dezavantajın farkındayım. Ama ben her ürünün opsiyonel olmasından tarafım. Mesela 3s de 3s, 3s3d, 3s3d+manyeto,3s3d+gradio var. Bu durum bu ürünün yelpazesinin çok geniş olmasına ve çok kişiye hitap etmesine olanak sunuyor. Ayrıca gradiometre 3s e oldukça olumlu etki yaptı. Ona bakarsanız gradiometreyi kullanamayan olduğu gibi pulse dedektörü de kullanamayan çıkacak ;) Ürünü kullanıcıya verirken de neyi kullanıp kullanamayacağını anlamak ve ona göre vermek de gerekiyor tabii. Renkli ekran mevzunda ise pc ekranı cazip gelebilir ama 3d bir dedektörün bedelini ödeyemeyecek kesimi ne yapacağız? Ozaman işte bu durum yani dedektör ekranında gradiometre olması yarıma koşacak.

Burda karadağ ustama katılıyorum .  burda herkes de bir tecrübe vardır ama inanki arkeoloji ile uğraşan bilir bu işleri ama avcılık yapan için bir şey ifade etmeyebilir.
En basitinden şöyle kişi eğer tek tek yapacaksa nuget elips alır kullanır ...3d vs gradio lazım değilse kullanmasin cebinde altın bilezik olarak kalsın.
Derin arama yapacak olan ise 45 ve 1*1 kullanır diğerlerini ihtiyaç yoksa kullanmaya bilir.
Ama benim arazideki ihtiyacım professional bir çalışma olacağından hepsinden yararlanmam gerekiyor.
Mesala arazide çok kaya mezarı açılmış yada antik mezarlar var odalar bu odaları tespit etmede nuget yada 1*1ne işime yarayacak sadece metal bulmada okadar ya metal değilde el eşyaları var ise yada büyük bir boşluk var ise bunu nasıl bilecem burda devreye gradio giriyor işte bakarım eğer ..
3s nano en güzel özelliği bir çok ekipman yerine tek bir cihaz ile az yuk ve çok iş demek.
Ben hem metal aramami hem derin tarama mi hemde oda mezar yada diğer araştırmalarını tek cihaz yapabilmek çok ama çok ihtiyaç var ha burda sadece kullanıcıya doğru bilgiyi vermek .
Kullanıcı cihazın gradio ve diğer özelliklerini nasıl kullanacağını bilirse bence 3s nanoya bayılır ....
Adama hem tek tek yapcaksin ....hem derin arama yapacaksın hem görüntülü arama yapacaksın onuda geçtik boşluk ve oda tespiti de yapacaksın dediğimizde oha diyorlar gerçekten varmı öyle ya diyorlar hayali gerçek oldu.
Arazide bilmiyorum ne kadar vakit geciriyorsinuz ama 5 tane 6 tane makine ile gelen var arkadaşlar bunları allahın izniyle tek makina ile tüm ihtiyaçlara cevap olacak bir tasarım çok güzel düşünce yani. Karadagdan allah razı olsun hayaldi gerçek oldu.
Dileyen istediği ozelligi kullanır..bundan çabası adan a kebab yemesi sevap ...):):):

tivos

Haklısın kripto55 usta. Tek makine ile sahaya çıkılmıyor. Nano bunun eksikliğini tamamlayacak cinsten bir çalışma oldu. Benim düşüncem birçok özellik taşıyan bu makinenin standart bir dedektör yada 3d bir makine gibi düşünülerek , amacına uygun kullanılmaması. Kimse sahada 3 makine taşımak istemez. 

mehmed

Mrb hüseyin usta bu nano nun fiyatı ne kadardır teşekkürler

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious