Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nişancı

Alıntı yapılan: argentum - 10 Haziran 2016, 15:46:05
Herkese hayırlı Ramazanlar aranızda yeniyim belki ortamınıza karışmak yanlış olur ama sitede sürekle tartışma görüyorum.
Bu site aslında en beğendiğim site; neden böyle ayrıldınız anlamıyorum. Siteyi sevmeyenlerin sorununu da anlamış değilim.
Hem buraya üye olup da bu siteye ait cihazları kötüleyenler var ; hem üyeleri kötüleyenler var; bunları da anlamış değilim ama
şu bir gerçek ki; insanlar bu yüzden bayağı bir uzak duruyor bu siteden , ben üzülüyorum.

tartismanin sebebi birkac uyenin herseye bir kulp takmasi kinayeli ve alay edercesine cevaplar yazmasi buda ister istemez paylasimda bulunan  ben dahil zoruna gitmesi ve etki tepki etkisi ..bence bu
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

Karadağ

Alıntı yapılan: snaypır - 10 Haziran 2016, 22:01:49
Herkese hayırlı Ramazanlar aranızda yeniyim belki ortamınıza karışmak yanlış olur ama sitede sürekle tartışma görüyorum.
Bu site aslında en beğendiğim site; neden böyle ayrıldınız anlamıyorum. Siteyi sevmeyenlerin sorununu da anlamış değilim.
Hem buraya üye olup da bu siteye ait cihazları kötüleyenler var ; hem üyeleri kötüleyenler var; bunları da anlamış değilim ama
şu bir gerçek ki; insanlar bu yüzden bayağı bir uzak duruyor bu siteden , ben üzülüyorum.

tartismanin sebebi birkac uyenin herseye bir kulp takmasi kinayeli ve alay edercesine cevaplar yazmasi buda ister istemez paylasimda bulunan  ben dahil zoruna gitmesi ve etki tepki etkisi ..bence bu

Bence bu değil. Ama konuyu bu şekilde devam ettirmemek için işin bence kısmını kendimde bırakıyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Sevgili daywalker video çok güzel yavaş yavaş bu işi çözeriz artık.

daywalker

karadağ ankebut snaypır onur ustalarım sakin olun bizler kardeşiz şu mübarek ayda kalp kırmayalım. Bizler herşeyin en güzelini hakediyoruz çünkü çalışıyoruz araştırıyoruz yapmayın. Binlerce kez pişman oldum bende bişeyler yazdığım için. Tivos ustam mguleryuz  ustam harunarslanlı ustam argentum ustam catalgaya ustam zanos ustam tekimmurat ustalarım merak etmeyin ben sizlerden hiçbişey saklamam bildiğim ne varsa seveseve paylaşırım sizlerde yeni şeyler bulursanız bizimle paylaşın yeterki işiniz görülsün

nişancı

ham dataları nasıl eklıyoruz

nişancı

olmus sanırım bu dataları suflerde bır acarmısınız ne gorecegız hata nerelerde

Karadağ

Snaypır datalar açılıyor. Datalarda hata yok. Eğer çekim ile ilgili diyorsan datadan çok bişey anlamak mümkün değil. Ben yp ye baktım şimdi sadece bitiş noktasında demir algılaması olmuş o kadar.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Alıntı yapılan: daywalker - 11 Haziran 2016, 00:43:19
karadağ ankebut snaypır onur ustalarım sakin olun bizler kardeşiz şu mübarek ayda kalp kırmayalım. Bizler herşeyin en güzelini hakediyoruz çünkü çalışıyoruz araştırıyoruz yapmayın. Binlerce kez pişman oldum bende bişeyler yazdığım için. Tivos ustam mguleryuz  ustam harunarslanlı ustam argentum ustam catalgaya ustam zanos ustam tekimmurat ustalarım merak etmeyin ben sizlerden hiçbişey saklamam bildiğim ne varsa seveseve paylaşırım sizlerde yeni şeyler bulursanız bizimle paylaşın yeterki işiniz görülsün

Doğruyu yazdığın için neden pişman oluyorsun ki. Ayrıca biz seni biliyoruz :) Yada en azından ben seni biliyorum :) Senden ne bişey kaçar neden sende bişey saklı kalır.

nişancı

ogrenmek ıstedıgım cekımde hata varmı bırde umdugumu gorecekmıyım sana zahmet bırde dıgerlerıne bak usstam

Karadağ

Alıntı yapılan: harunarslanli - 10 Haziran 2016, 19:31:56
Alıntı yapılan: Karadağ - 10 Haziran 2016, 19:17:00

Bir gerginlik ortamı olması isteniyor olabilir. Ama buna izin vermemek için beraberce uğraşacağız. Bizden dedektör satıcıları ve üretücüleri çok şikayetçi. Çinden amerikaya sitemizin ünü yürümüş durumda. Ürünlerimiz hem gayet başarılı hem ucuz. Böyle olunca uğraşan da çok oluyor tabii. Bunları bertaraf etmek de bize kalıyor malesef.
O zaman dikkat etmek lazım ustam siber saldırılara karşı da tedbirli olup güvenliği artırmak lazım. Gerçi bunlar düşünülmüştür zaten de, bizimkisi malumu ilam kabilinden...

Bu durum sistematik. Ne zaman güzel datalar ve güzel sonuçlar olsa ardına hemen bi tartışma oluyor. Sadece buna dikkat etsek bile yeterli.

Karadağ

Alıntı yapılan: snaypır - 11 Haziran 2016, 01:16:07
ogrenmek ıstedıgım cekımde hata varmı bırde umdugumu gorecekmıyım sana zahmet bırde dıgerlerıne bak usstam

Çekim hatasının sadece sensör yön hatası datadan anlaşılır. Diğerleri datadan anlaşılamaz. O nedenle malesef çekim hatası için sadece sensör yönü çekim sırasında değişmemiş yani doğru yürünmüş diyebiliriz. Diğer hiçbir konuda yorum yapamayız. Mesela tuzlaya da baktım bir kısım pozitif anomali var ama 3-4 gibi. Bu durum ekseriyette mineral olur. Ama çok temiz bir topraksa derin algılama da olabilir.

onur600

Bazı görseller aklıma dedektör ile denk geldiğimiz zayıf algılamalara akla getiriyor.Prensip de farklı olsalar da.
Acaba neye öttü veya bu görsel ne?İkisini de öğrenmenin tek yolu kazı ve mekan bilgisine kalıyor.
Yine de forum üzerinden ortak akıl ile hareket etmek daha faydalı.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

daywalker

daywalker

Ankebut

daywalker eline sağlık güzel olmuş.

Karadağ

Alıntı yapılan: catalgaya - 10 Haziran 2016, 02:35:28
s.a arkadaşlar data dosyalarınıda ekledim

Sizin datalar arada kaynamasın. Bence granit yapı mevcut.

nişancı

dalwaykir eline saglik guzel gorsellik olmus lakin umdugumu goremedim  8) nasil bisi bekliyordum dersen resmi eklerim

daywalker

Sağolun ankebut ve snaypır ustalarım

extremesss

Arkadaşlar, gradyometrenin arazi de kullanımı ile ilgili güzel bir video bulamadım. İyi bir çekim için, zeminle mesafe ne kadar olmalıdır ? yürüyüş hızı nasıl olmalıdır ? Aşağıdan yukarıya doğru mu yoksa sağdan sola doğru mu hareket etmeliyiz ? bu konularda kafamda soru işaretleri var. Bunu yeterli bir video ile çözebileceğimi sanıyorum, elinde olan paylaşabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.

argentum

extremess kardesim tporaklan mesafeni bir karışta tutsan olur önemli olan yere dik dursun. biz cihazlarla genelde soldan sağa doğru ilerlerdik.tabbi önce yukarı doğru yürüyüp bir yol yapıp sonra sağa geçip geri gelip ikinci yolu bitiroyduk.yani tarak dişleri gibi bir yukarı bir aşağı her yoldan sonra sağa doğru bir adım kay bukadar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious