Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

catalgaya

Alıntı yapılan: catalgaya - 09 Haziran 2016, 15:21:32

s.a arkadaşlar öncelikle hüseyin hocama çok teşekkür ediyorum böylesine güzel bir çihazı bize kazandırdığı için.

bu iki görüntü aynı timülüse ait iki çekimdede ortalama aynı görüntüyü aldım siz değerli üstatlarında yorumunu bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim.
http://

http://s4.dosya.tc/server/eq0r9e/data.rar.html
Alıntı yapılan: catalgaya - 09 Haziran 2016, 15:21:32

s.a arkadaşlar öncelikle hüseyin hocama çok teşekkür ediyorum böylesine güzel bir çihazı bize kazandırdığı için.

bu iki görüntü aynı timülüse ait iki çekimdede ortalama aynı görüntüyü aldım siz değerli üstatlarında yorumunu bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim.

http://dosya.web.tr/OEGXeP
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

catalgaya

s.a arkadaşlar data dosyalarınıda ekledim

daywalker

Arkadaşlar dikkat etmeniz gereken tek nokta videonun 2.25 dakikasında görüldüğü gibi Edge Effects seçenekleri "FİLL" olacak başka bişey yok. Surfer ilk kurulduğunda bu seçenekler başka oluyor bir defa FİLL olarak ayarladıktan sonra her açılışta otomatik olarak fill seçili olacaktır. Ben bu videoda filter menüsünden sadece iki tane seçeneğin değerleriyle oynadım sizler filter menüsünden diğer seçeneklerle oynayıp çok daha güzel veriler alabilirsiniz. Alınan çekime göre yapılan filitreleme işlemi değişiklik göstereceği için sabit bir ayar malesef yok :D

daywalker

Ayrıca Ankebut ustamada paylaşımı için teşekkür ederim

tivos

ustalar bana surfer gönderebilir misiniz? Bende hafta sonu biraz ders çalışayım.

Ayrıca dataları da akşama incelerim. Kolay gelsin...

nişancı

Alıntı yapılan: daywalker - 09 Haziran 2016, 01:59:13
Yazmayacaktım ama yazmak zorunda hissettim kendimi. Ben gradiometrenin datalarının surferda açıldığını videoya çekip bu foruma atana kadar Allah için söyleyin hanginiz bunu biliyordunuz? Paylaşımım 28 şubatta olmuş ve 500 kişinin üzerinde görüntüleyen olmuş hanginiz gururunuzu yenip bi teşekkür ettiniz. Ben biliyordum diyen yalan söyler tamam voxlerda açmayı Hüseyin abi göstermiş ama surferda açıldığından haberiniz bile yoktu. Kim teşekkür etti sadece Hüseyin abi. Bakıyorum şimdi herkez dataları surferda açıyor. Ben aferim delisi olmak için yazmıyorum bunları. Eğer konunun altına kullanımını sorsaydınız öğretirdim programları isteseydiniz verirdim. Çok bildiğini sanan kişilerin bile buralardan aldığı bilgilerle piyasada hava attığını görüyorum sanki kendisi yapmış bulmuş gibi yazık.Bırakın burayı hangi ülkede olduğundan tam emin değilim ama bi yabancı arkadaş var hüseyin abe tanır ve bizim gradiometreyi kullanıyor o bile kendi diline çevirip benim attığım videonun aynısını çekip facebook a atmış :) Ankebut ustamın 69. sayfada attığı görüntüyü surferda almak mümkün. Boşuna birilerinden yardım beklemenize yada bu nası oluyo demenize gerek yok. Surferda görüntüyü aldıktan sonra üst köşedeki grid - filter menülerindeki lower minimum gibi beş on tane değer gireceğiniz menü var. Bu menülerdeki değerleri 9 ve üzeri yaptığınızda birebir aynı görüntüyü alırsınız. Bana nası oluyor göster falan demeyin kurcalayın inanın o kadar güzel bi program ki bu surfer ve voxler boşuna Hüseyin abiyi yormayın. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak tek program bunlardır. Video çekip bunlarıda atmayı isterim ama kendin söyle kendin dinle olayı oluyo nası olsa. Allaha emanet olun.

usta yanlisin var biz bunu 2015 te kullanmaya basladik wtrk xsusturulan quentus ve ben hatta manyetometrenin datalarini woxlerde ve surferde acmistik eksigimiz olabilir daha fazla ileri gitmedik nedenide  cihazlarin is yapmaasi. ama verdiginiz emek icin tskler

mguleryuz

surfer olan elinde surfer atabilirmi bana ? şimdiden teşekkürler ustalarım

tivos

Ustam simdi cihaz ise yaramiyor derseniz yanlis olur. Ben 2 ayda 7 mezar 2 oda actim. Goruntulerin cogunu paylastim. Bence kullanmadacproblem olabilir. Bende yasamistim. Karadag ustadan ayrintili egitim aldim. Şimdi problemim yok.

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

daywalker

Snaypır ustam 2015 de bunu dört kişi başardınız da niye bi video çekip paylaşmadınız bende bunu merak ediyorum :) Senin üzerimde hakkın var abe. Bana yardımlarını unutamam fakat biz bunu yaptık ama kimseye söylemedik dedin mi ben buna ne diyeyim şimdi abelerin gülü :)

onur600

Aslında bazıları paylaşım yok diye sürekli kızar.Ama tesadüfen yada bilinçli olarak bir şey keşfetti mi koltukları kabarır kimseye söylemeyelim der...
İşe yaramıyor demek boş,mesnetsiz,seviyesiz havada duran bir kelimeden öteye gitmez.İşe yaramadığını düşündüğünüz ve karşılaştığınız cihazı videolayın ki hepimize faydası olsun.
Ben bazı şeylerin farkındayım ama anlam veremiyorum.Verince de aleme yayına başlarım.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

mguleryuz

Alıntı yapılan: daywalker - 10 Haziran 2016, 14:34:53
Snaypır ustam 2015 de bunu dört kişi başardınız da niye bi video çekip paylaşmadınız bende bunu merak ediyorum :) Senin üzerimde hakkın var abe. Bana yardımlarını unutamam fakat biz bunu yaptık ama kimseye söylemedik dedin mi ben buna ne diyeyim şimdi abelerin gülü :)

teşekkürler ustam

nişancı

Alıntı yapılan: daywalker - 10 Haziran 2016, 14:34:53

ahmet senmisin nikini unutmusum kusura bakma valla biz elimizden geldigi kadar yardim isteyenlerin hepsine nasil yapildigini anlattim sen sahitsin

argentum

Herkese hayırlı Ramazanlar aranızda yeniyim belki ortamınıza karışmak yanlış olur ama sitede sürekle tartışma görüyorum.
Bu site aslında en beğendiğim site; neden böyle ayrıldınız anlamıyorum. Siteyi sevmeyenlerin sorununu da anlamış değilim.
Hem buraya üye olup da bu siteye ait cihazları kötüleyenler var ; hem üyeleri kötüleyenler var; bunları da anlamış değilim ama
şu bir gerçek ki; insanlar bu yüzden bayağı bir uzak duruyor bu siteden , ben üzülüyorum.

Karadağ

Alıntı yapılan: argentum - 10 Haziran 2016, 15:46:05
Herkese hayırlı Ramazanlar aranızda yeniyim belki ortamınıza karışmak yanlış olur ama sitede sürekle tartışma görüyorum.
Bu site aslında en beğendiğim site; neden böyle ayrıldınız anlamıyorum. Siteyi sevmeyenlerin sorununu da anlamış değilim.
Hem buraya üye olup da bu siteye ait cihazları kötüleyenler var ; hem üyeleri kötüleyenler var; bunları da anlamış değilim ama
şu bir gerçek ki; insanlar bu yüzden bayağı bir uzak duruyor bu siteden , ben üzülüyorum.

Bir gerginlik ortamı olması isteniyor olabilir. Ama buna izin vermemek için beraberce uğraşacağız. Bizden dedektör satıcıları ve üretücüleri çok şikayetçi. Çinden amerikaya sitemizin ünü yürümüş durumda. Ürünlerimiz hem gayet başarılı hem ucuz. Böyle olunca uğraşan da çok oluyor tabii. Bunları bertaraf etmek de bize kalıyor malesef.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Alıntı yapılan: catalgaya - 10 Haziran 2016, 02:35:28
s.a arkadaşlar data dosyalarınıda ekledim

a.s.

Buranın yüksekliği nedir? Sanki granit bir yapı var gibi.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

mguleryuz

Alıntı yapılan: daywalker - 10 Haziran 2016, 02:36:52
feature=youtu.be

video için çok teşekkürler ustam indirdim videoyu buna baka baka öğrenirim artık  tekrardan teşekkürler

harunarslanli

Alıntı yapılan: Karadağ - 10 Haziran 2016, 19:17:00
Alıntı yapılan: argentum - 10 Haziran 2016, 15:46:05

Bir gerginlik ortamı olması isteniyor olabilir. Ama buna izin vermemek için beraberce uğraşacağız. Bizden dedektör satıcıları ve üretücüleri çok şikayetçi. Çinden amerikaya sitemizin ünü yürümüş durumda. Ürünlerimiz hem gayet başarılı hem ucuz. Böyle olunca uğraşan da çok oluyor tabii. Bunları bertaraf etmek de bize kalıyor malesef.
O zaman dikkat etmek lazım ustam siber saldırılara karşı da tedbirli olup güvenliği artırmak lazım. Gerçi bunlar düşünülmüştür zaten de, bizimkisi malumu ilam kabilinden...
Hakiki ömrünü bulunduğun gün bil...

Karadağ

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious