Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

elyapimi VLF

Başlatan elyapimi, 25 Şubat 2012, 15:17:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UNIQUE - TA5DF

100 mt 185 euro   , kaba bir hesapla; yani metresi yaklaşık 5 tl ye geliyor. aramızda 50 kişinin 10 ar tl vermesi gerekecek :)
Linkback: Ynt: elyapimi VLF
TA5DF

keçelerli

cihazlarda parazit sorunu bu yüzden var kabloya elleyince ötmelerin çoğu bu sebepten dolayı  firmalar boşuna kaliteli kablo kullanmıyor
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

BigBang

Arkadaşlar eğer uğraştığınız devre üzerinde AR-GE yapıyorsanız çok pahalı kablolara girmenize baştan gerek yok . Mikrofon veya enstrüman ( müzik aleti) kablolarının da profesyonel olmayanlarını tercih edebilirsiniz .Bu kabloların en önemli avantajı zamanla bükülmeye karşı daha dayanıklı olmalarıdır. 

Ama arazi için yapıyorsanız maalesef kablolarda maliyet biraz artacaktır . Audio kabloların profesyonel sınıfına girenlerin metresi 5-10 lira arasında değişecektir . Bunlarda da direnci ve kapasitesi düşük olanları tercih etmek lazım . Bir de özellikle PI devre için kullanacak arkadaşların kablolar için verilen değerleri arasında voltaja dikkat edip yüksek voltaja dayanabilenlerini tercih etmeleri daha avantajlı olacaktır .Kolay gelsin ...

değmenci

Pardon Arkadaşlar kablonun fiatını yanlış yazmışım
Delivery.............28.92Ero
Vat......................22.29Ero
Total..................128.43Ero (100metresi
Buda resmi bence gayet kaliteli bir kablo parazit kalmaz artık cihazlarda gordianus usta bilir oda bu kablodan kullanıyor

değmenci

Arkadaşlar benim internetr arada kopuyor yükleyebildiğim kadar yüklemeye çalışacam

değmenci

Bunlarda koblo bilgileri eğer ilgilenen arkadaşlar varsa

• couleur: argenté + doré transparent
  • dimensions: 2 x 0.25mm²
  • conducteur interne: CU 0.12mm x 20 x 2
  • isolation: 1.1mm PVC
  • blindage: CU 0.12mm x 32 x 2
  • Ø extérieur: 3mm x 2
  • longueur: 100m (bobine)

keçelerli

Alıntı yapılan: değmenci - 12 Şubat 2013, 20:40:15
Arkadaşlar benim internetr arada kopuyor yükleyebildiğim kadar yüklemeye çalışacam
KABLO BU usta
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

değmenci

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 12 Şubat 2013, 21:09:04

white's başlıklarında kullanılan bu kablo idi.

http://tr.farnell.com/belden/3084a-t5u500/cable-devicebus-grey-152-4m/dp/1769514?Ntt=BELDEN+-+3084A+T5U500

Ustam Saygısızlık etmek istemem umaruım beni yanlış anlamassınız ama bu gösterdiğiniz kablo kırılma yapıyor zamanla iç telleri oynadığı için arada parazit atıyo makina ama bu benim gösterdiğim kablo çok güzel harika bir kablodur gordianus bu kabloyu kullanıyor keçelrli arkadaşımızdada var buraya yazsınlar nasıl olduklarını bence kullananlardan dinlemek daha güzel olur

BigBang

Geotech1 forumunda Belden 8723 kodlu kablonun da VLF dedektörler için uygun olduğu yazılmıştı.Ancak tekrarlamadan geçemeyeceğim kablonun dış plastiğinin yumuşak olması avantajdır . İlla bu verilen markalar olması şart değil . Kablodan beklenen rakamları ve özelliklerini bilmek yeterlidir . Ama HQ POWER bu günlerde bayağı parlayacak bir marka durumuna girdi bile :)

Mustafa-

iyi bir kablo sipariş edelim degmenci ustam

değmenci

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 12 Şubat 2013, 21:47:16
iyi bir kablo sipariş edelim degmenci ustam

Haklısın bence HQ POWER  güzel eğer bir kaç kişi birleşirsek bu kabladan getirte biliriz

keçelerli

]çok güzel harika bir kablodur gordianus bu kabloyu kullanıyor keçelerli arkadaşımızdada var buraya yazsınlar nasıl olduklarını bence kullananlardan dinlemek daha güzel olur

cihazı arazide çok stabil çalıştırıyor cihaz kapalı gibi geziyorsun bizim burda yüklediğim resimdeki kabloyu xp goldmax power larda kullanıyorlar arkadaşım taktırdı  daha yeni   değmenci usta çözmüş kabloyu  bu yukarıdaki kabloyu denedim elyapımında olmadı  benim yolladığım resimdeki kablo cihaz başlıkları için bire bir çok sağlam kopma kırılma kesinlikle yapmaz
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

kürekçi

emeğinize sağlık hocam, golden sabrenin tum malzemelerini almışken. sizin devrenizi yapmaya karar verdim ustam. kafam biraz karıştı yepyeni 2 isimli dosyadaki pcb,mi günceldi? uzantıyı nasıl açabilirim.

elyapimi

Alıntı yapılan: kürekçi - 14 Şubat 2013, 22:20:51
emeğinize sağlık hocam, golden sabrenin tum malzemelerini almışken. sizin devrenizi yapmaya karar verdim ustam. kafam biraz karıştı yepyeni 2 isimli dosyadaki pcb,mi günceldi? uzantıyı nasıl açabilirim.
merhaba ben onu çizerken diptrace novarm 2008 sınırsız  kullandım.aynı programla açabilirsin.

kürekçi

keçelerli

tesero tejonla denedim devreyi bugün bitlerde mesafe aynı  10 krş ta benim cihazdaha derin tejon u solladı elyapımı tek farkı tejonda özellik çok
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

elyapimi

Alıntı yapılan: keçelerli - 16 Şubat 2013, 22:00:54
tesero tejonla denedim devreyi bugün bitlerde mesafe aynı  10 krş ta benim cihazdaha derin tejon u solladı elyapımı tek farkı tejonda özellik çok
nasıl özellik istersin cihazda .örnek ver bakalım

İspanyol

kacelerli sen istedıgın aklından gecen özelıklerı söle yenı bombaya ekleyelım suankı devre piyasadakı tum wlflerle yasıra bılecek kabıleyyette sen özellıklerı söle bakalım o eklentıler ola bılecekmı

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious