Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

elyapimi VLF

Başlatan elyapimi, 25 Şubat 2012, 15:17:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elyapimi

arkaşlar bir cihazda benden
Linkback: elyapimi VLF

elyapimi

elyapimi

BigBang

Elektor dergisindeki VLF dedektörü andırıyor . Şemasını da yayınlarsanız anlaşılması ve varsa hataları kontrol etmesi kolay olacaktır . Teşekkürler ...

elyapimi

hata yok arkadaşım.sadece pcb de trs yazan yerde bir kısa devre var düzeltecemde resimleri net olarak yükleyemiyorum.

elyapimi

elyapimi

elyapimi

onlylida

bagislyen bonon semasi nda uplode ede bilermisiniz saygilar

elyapimi

henüz şemasını çizmedim.devre çalışıyor iki sesli iyi kötü ayrım şeklinde ve çok kararlı. eğer uygun şekilde montaj yapılırsa asla kararsızlık yapmaz.yapmak isteyen olursa çalıştırma için gerekli tüm bilgileri veririm.

turkuyaxxx

siz çalıştırıp denediniz mi? vide osu varmı ? Mesafe kaç cm?

elyapimi

şu anda ticari olarak yapıp sattığım bir cihaz yani her şeyiyle bana ait.

kuzey

arkadaşım bu cihaza ait bir video varmı görebilirmiyiz.
saygılar

elyapimi

şu aniçin yok.derinliği merak ediyorsan 2.5 gr. 8mm çapında au ag karışımını orta mineralli toprakta iyi bir toprak ayarı ile 13 ila17cm.

turkuyaxxx

Alıntı yapılan: elyapimi - 26 Şubat 2012, 00:33:12
şu anda ticari olarak yapıp sattığım bir cihaz yani her şeyiyle bana ait.
niye yayınlıyorsunuz o zaman. Veya eksik verdiğiniz bilgileri mi var. Burası paylaşım sitesi, verdiklerinize göre yapmaya kalkan birinin elinde patlamasın

elyapimi

neden yayınlamayayım.isteyen yapsın bunun bana bir zararı olmazki herkez nasibi kadar alır.bilgiler doğru kimsenin elinde patlamaz.elektronik malzemesi 50 .60 tl tutar.tabiiki zor bi cihaz ama bir kez çalştırdınmı her şey çok kolay olacak.

UNIQUE - TA5DF

Tam başlık bilgisi olmadan hiç bir devre yapmanızı önermem. kendi yaptığım ib cihazda ve idx te farklı bobinler denedim. bobin herşey demektir. iyi bobbin yaparsanız en basit vlf cihaz bile işinizi görür.
TA5DF

protek-e

madem bir paylaşım yapıyorsunuz bobin bilgilerini ayrıca yaptığınız cihazın resimlerinide koyarsanız daha makbul olur.Hemde sizin tasarımınız olduğundan bizlerde bu cihaz konusunda tecrübe kazanmış olacağız bilmem yanlışmıyım..

onlylida

bobensiz semasiz is yapmak 100de100 yanlis eger dugrisa byninder kimin kandine cimesez
iyi olour sigilar

Karadağ

Öncelikle teşekkür ederiz elyapimi,

Şema ile bobin bilgilerini de eklersen tam olur.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious