Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

FORTUNE M3

Başlatan Jumper03, 09 Kasım 2018, 10:55:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smootH

Bluemavide hepsi mevcut. Ustam
Linkback: Ynt: FORTUNE M3

wtrk

Alıntı yapılan: Suta35 - 26 Haziran 2020, 21:50:24
Alıntı yapılan: wtrk - 26 Haziran 2020, 21:34:46Ben dün başladım bendekini toplamaya, işlemci , transistor , bir iki tane entegre ve 10uf kondansator hariç bitti, onları da henüz sipariş vermedim.
Mcp serisi entegreler mi eksik abi

Kırmızı içine aldıklarıma bat85 taktım ayrıca siyahlar elimde yok turuncular ise ne olduğunu projede de bulamadım. bazı yerler eksik.

NoBodY CaN StoP Me.!!!

BuLutBey

Jumper03 Ustanın fortune M3 1TL toprak testi
İLK BAŞLIK DENEMELERİ İNŞ USTAMIZ DAHA İYİLERİNİ YAPACAK :  İNANIYORUM

Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Jumper03

Alıntı yapılan: BuLutBey - 05 Temmuz 2020, 10:30:39

Teşekürederim abi sizlerinde yardımlarıyla güzel şeyler yapaçagız birlikte
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

smootH

Maşallah güzel çekim olmuş elinize sağlık ustam.

wtrk

Alıntı yapılan: BuLutBey - 05 Temmuz 2020, 10:30:39

Elinize sağlık ustam inşallah bizde sayenizde yakında test ederiz
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Jumper03

Teşekürederim ustam elizden geldigi kadar yardımcı oluruZ

Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Kürşat

Elinize saglik ustam
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

erik1

Elineze saglık Jumper03 ustam emekleriniz meyvesini verecek inşallah ustam ayrım konusunda başarı,nasıl denedinizmi
Deneysiz icad olmaz Fakirlik adamı mucit yapar

Jumper03

Ayrım iyi vidoyu izle teşekürederim

BuLutBey

BELKİ YAPMAK İSTEYEN OLABİLİR FORTUNE M3 ÇIKARTMALARI

Download link:
[/size]

Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Jumper03

Eline saglık abi şahsen ben cok beğendim

beklerken

Bulut bey bi sorun var yanlızpover olmaz power olcaktı düzeltip öyle koyarsak daha iyi gibi...
eline sağlık bu arada

Alıntı yapılan: BuLutBey - 10 Temmuz 2020, 14:11:10BELKİ YAPMAK İSTEYEN OLABİLİR FORTUNE M3 ÇIKARTMALARI

Download link:

Jumper03

Arkadaşlar fortune ve quasar malzemeleri https://www.entegreci.com/urun/mc34119d-r2/
Bu sitede var

Suta35

Mcp 601 dip yerine 603 kullanabilir miyim? Bacaklari aynı. İzmir piyasasında 601 bulunmuyo maalesef.

Ayrıca L4940v5 yerine ne kullanabilirim? Oda bulunmuyo
Lm2931 5v ta aynı şekilde bulunmuyo onun yerine ne kullanmalıyım ustlarimiz cevap verirse sevinirim, teşekkür ederim şimdiden

erik1

Alıntı yapılan: Suta35 - 22 Temmuz 2020, 11:22:56
Mcp 601 dip yerine 603 kullanabilir miyim? Bacaklari aynı. İzmir piyasasında 601 bulunmuyo maalesef.

Ayrıca L4940v5 yerine ne kullanabilirim? Oda bulunmuyo
Lm2931 5v ta aynı şekilde bulunmuyo onun yerine ne kullanmalıyım ustlarimiz cevap verirse sevinirim, teşekkür ederim şimdiden

TLV 271,i incele usta mcp601,e yakın

erik1

Ustam mcp 603,ü kullana bilirsin gayet uygun

Suta35

Teşekkür ederim ustam

Jumper03

Jumper03

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious