Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

FORTUNE M3

Başlatan Jumper03, 09 Kasım 2018, 10:55:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wtrk

NoBodY CaN StoP Me.!!!

Suta35

Alıntı yapılan: Qpstarpq - 25 Haziran 2020, 22:54:11
Bu PCB den bastırmak isterim yardımcı olacak varsa sevinirim

Hazır basılmış olan pcb wtrk ustamiz da mevcut... Konu içindeki yorumları okursanız yardımcı olur kendisi uygun fiyata veriyo

Suta35

Ama yaparken dikkat et, burda çoğu tanımadıklarına hayalet muamelesi yapıp görmezden geliyo, tek başına yapmak zorunda kalabilirsin, biz yine de bildiğimiz kadarıyla Yardımcı oluruz sana, diğer türlü mümkün değil yalakalık yapmadan sürekli rahatsız etmeden yardım göremezsin :) ben yıllardır bunu gördüm grupta dene işine yarar gurur yapma yalakalık Bisey kaybettirmez, maksat egoları tatmin olsun

BuLutBey

Burada ben kendi adıma  cvp yazacağım .Yalakalık edenlerin hiç birine bu güne kadar ne yardım ettim nede ilgilendim. efendi olan herkese de bildiğim kadar elimden gelip aklımın yettiği kadar yardım ettim.  Rahatsız edildiğim an  engellerim zaten . Yalakalıkla iş yaptıran arkadaş gitsin başka iş yapsın. bi devre için dedektor için yalakalık yapan adam zaten ------ adamdır . ona yardım etsende boşa gider. ilk başta iyi niyetli görünüp yaklaşan efendi davranan fakat sonradan yalakalık yapanlarıda biliyorum . zaten onlara yardım da bilgide vermiyorum  ;)
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Jumper03

Saygıdeğer ustaları amacınız tiçaret degilse amaçınız bilgi hırsızlığı degilse art niyet degil bizim yardım etmeyecegimiz kimse yok ( BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR) bu düşünceler içerisinde olmayanlara saygım sonsuz  lütfen kimse üzerine alınmasın saygılar
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Suta35

Alıntı yapılan: Jumper03 - 26 Haziran 2020, 11:21:21
Saygıdeğer ustaları amacınız tiçaret degilse amaçınız bilgi hırsızlığı degilse art niyet degil bizim yardım etmeyecegimiz kimse yok ( BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR) bu düşünceler içerisinde olmayanlara saygım sonsuz  lütfen kimse üzerine alınmasın saygılar

Kesinlikle katılıyorum usta 👍

Suta35

Alıntı yapılan: BuLutBey - 26 Haziran 2020, 11:19:31
Burada ben kendi adıma  cvp yazacağım .Yalakalık edenlerin hiç birine bu güne kadar ne yardım ettim nede ilgilendim. efendi olan herkese de bildiğim kadar elimden gelip aklımın yettiği kadar yardım ettim.  Rahatsız edildiğim an  engellerim zaten . Yalakalıkla iş yaptıran arkadaş gitsin başka iş yapsın. bi devre için dedektor için yalakalık yapan adam zaten ------ adamdır . ona yardım etsende boşa gider. ilk başta iyi niyetli görünüp yaklaşan efendi davranan fakat sonradan yalakalık yapanlarıda biliyorum . zaten onlara yardım da bilgide vermiyorum  ;)

Ben o cümle de o, bu, şu diye isim vermiyorum. Alınan alınabilir sıkıntı yok, çoğumuz yıllardır bu forumdayiz kimin ne olduğunu en az sizler kadar bizde biliyoruz usta rahat olabilirsin.

Zaten yardım konusu dendiğinde sen ve ceryan ustanın ismini verenlerdenim, geçmiş yorumlar da da mevcuttur yazdıklarım. Sizlerden ihtiyacım olduğu kadar bilgi aldım, hakkınız vardır bildiklerim de allah razı olsun.

[/size][size=78%]bu forumda cihaz yapıp, buranın bilgi ve şemasını kullanıp sadece kendisinden alis veriş yapanlara yardımcı olmayı seçmiş, aynı konu da tanıdık yüze cevap verip bizimkini görmezden gelenlere benim sözüm.. [/size]

En nihayetinde biz sizler kadar alt yapıdan değiliz, sayenizde öğreniyoruz.. Ama salakta değiliz yapılan muameleyi de görüyoruz oda bizim ustalığımiz..
Hepi topu 3 e mal edip 7 ye satanları da biliyoruz :) ama saygıdan konuşamıyoruz işte.
Aynı cihaza birine 3 deyip başka birine 5 ten kapı açanları da biliyoruz.. Biliyoruz da işte neyse..
Burdaki ustaların verdiği bilgilere saygı duyarak, ilk kurduğum cümleye çok fazla açıklama yapamicam bu msj dan sonra :) umarım msj yerine gitmiştir umarım o kişi de bunu okurken yüzü kizariyodur :)

Saygılar

Jumper03

Suta35 usta sen hangi cihazın hangi versiyonunu yaptın quasar mı fortune mi başlık mı nerede takıldın cihaz montajın bittimi Bi  resim at bakalım Bi hata var mı yok mu
Onagöre ustalarda bende  bir fikir vermeye calışırız
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Suta35

Alıntı yapılan: Jumper03 - 26 Haziran 2020, 13:50:27
Suta35 usta sen hangi cihazın hangi versiyonunu yaptın quasar mı fortune mi başlık mı nerede takıldın cihaz montajın bittimi Bi  resim at bakalım Bi hata var mı yok mu
Onagöre ustalarda bende  bir fikir vermeye calışırız

Daha başlamadım ona usta bugün kartı basıp dizmeye baslicam nasipse, foto paylaşırım mutlaka ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum buraya daha önce atmadım hiç

Suta35

Quasar des alex dip versiyonu toplicam usta, başlıklarıni sardım hazırda bekliyo onlar sadece dizmesi kaldı kartı basıp

Jumper03

Quasar dip mi basacaksın

Jumper03

Ben dip versiyonunu toplamadım araştırmadım bulutbey belki toplamıstır

Jumper03

Quasar dip isteyenler için

Jumper03

Suta35

Alıntı yapılan: Jumper03 - 26 Haziran 2020, 18:08:56
Quasar

Bu dragon versiyon diye geçiyo ustam quasar için des alex in paylaştığı dip projesini tavsiye ediyo yapanlar nacizane tavsiyem des alex in yapılmasıdır

smootH

Desalex yapımı dip versiyonunu ben topladım çalışıyor ancak toprak denemesi yapmadım.

smootH

Calistiramazsan yardımci olurum ustam.

Suta35

Eyvallah ustam, toplamaya başlayayım sıkıntı yaşarsam sizinle paylaşırım

wtrk

Ben dün başladım bendekini toplamaya, işlemci , transistor , bir iki tane entegre ve 10uf kondansator hariç bitti, onları da henüz sipariş vermedim.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Suta35

Alıntı yapılan: wtrk - 26 Haziran 2020, 21:34:46
Ben dün başladım bendekini toplamaya, işlemci , transistor , bir iki tane entegre ve 10uf kondansator hariç bitti, onları da henüz sipariş vermedim.

Mcp serisi entegreler mi eksik abi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious