Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

TeknolojiEkibi Rezistivite

Başlatan Karadağ, 05 Nisan 2017, 23:27:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehdi06

Alıntı yapılan: Karadağ - 06 Nisan 2017, 19:01:52
Sağolun arkadaşlar,

Şekil şemal nasıl olmuş sizce? Gözünüze çarpan hoş olmamış dediğiniz noktası var mı?
ustam bence tableti sade şekilde değil kasayı söküp ekranı monte etmelisin ve kutunun kapağında ortada olmalı digital olarak tabletin yanındada analog ölçülerin görünmesi gerekiyor diye düşünüyorum tableti kapaga koyarsan boşta kalan yerede analog gösterge yerleştire bilirsin
Saygılar
Linkback: Ynt: TeknolojiEkibi Rezistivite

Karadağ

Alıntı yapılan: mehdi06 - 10 Nisan 2017, 04:53:30
Alıntı yapılan: Karadağ - 06 Nisan 2017, 19:01:52
Sağolun arkadaşlar,

Şekil şemal nasıl olmuş sizce? Gözünüze çarpan hoş olmamış dediğiniz noktası var mı?
ustam bence tableti sade şekilde değil kasayı söküp ekranı monte etmelisin ve kutunun kapağında ortada olmalı digital olarak tabletin yanındada analog ölçülerin görünmesi gerekiyor diye düşünüyorum tableti kapaga koyarsan boşta kalan yerede analog gösterge yerleştire bilirsin
Saygılar

Ürün zaten tamamen tabletten kontrollü. O nedenle kendisinde bir analog ekrana gerek yok. Rakamsal değerleri tabletten görüyorsunuz. Tableti kutuya bilerek gömmedim çünkü bu işlem için kasayı söktüğümüzde garanti dışı kalıyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

blueffect

Hüseyin Hocam bana göre her türlü ilave bilgi ve eleştiriye açık . acemi biri olarak başarılar diyebilirim. Yetenekli ustalarımın  da desteğini alırsanız yapılamayacak yok gibi gözüküyor. Artık yurtdışı teknolojilere para akıtmayalım. İşi bilen ustalarımız çok ama yardımlaşarak herşey olur saygılar.

Karadağ

Alıntı yapılan: blueffect - 12 Nisan 2017, 20:10:41
Hüseyin Hocam bana göre her türlü ilave bilgi ve eleştiriye açık . acemi biri olarak başarılar diyebilirim. Yetenekli ustalarımın  da desteğini alırsanız yapılamayacak yok gibi gözüküyor. Artık yurtdışı teknolojilere para akıtmayalım. İşi bilen ustalarımız çok ama yardımlaşarak herşey olur saygılar.

Dozunda yapılan her türlü eleştri bizleri geliştirir ;)

Bizim ilk amacımız yurtdışı bağımlılığını ortadan kaldırmak. ;)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

cihan19

Maşallah Güzel çalışma olmuş eline sağlık.
ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

LeKLeK

Alıntı yapılan: Karadağ - 12 Nisan 2017, 20:52:40
Alıntı yapılan: blueffect - 12 Nisan 2017, 20:10:41

Dozunda yapılan her türlü eleştri bizleri geliştirir ;)

Bizim ilk amacımız yurtdışı bağımlılığını ortadan kaldırmak. ;)

ustacm bu cıhazı kendımız yapabılecekmıyız? kaynakları paylasacakmısın yoksa dırek almamız mı gerekecek? başarılarının devamını dılerım

VENOM

Leklek ustam etmee.. Bu soruyu sormaman gerekiyordu
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

Karadağ

Arkadaşlar malesef kit ya da demonte kit satışa sunmayacağım. Daha önce de çok kez açıkladım. Sizler çok şeyi hak ediyorsunuz ama ben sorun çıkaranlar ile artık uğraşamıyorum.

finder

Daha doğrusu şöyle söyleyelim.Karadağ usta yeni projeler üretebilmesi için meşgul olmaması kafası olabildiğince rahat olması gerekli.Demonte sorunlarıyla uğraşan bir karadağ ustayı tahayyül edin. :) Zaten sattığı full monte cihazlarla birçok soru cevap ve efor harcaması yeterince meşguliyet yaratıyor.Zaten internet ayağıda var bu işin.Üretkenlik imkan meselesi dedik.Böyle bir ortamda elinde cep telefonu ile bu mümkün mü? ;) :D Çok çekti garibim bu işten zamanında... :D :D :D

Karadağ

Alıntı yapılan: finder - 19 Nisan 2017, 14:06:06
Daha doğrusu şöyle söyleyelim.Karadağ usta yeni projeler üretebilmesi için meşgul olmaması kafası olabildiğince rahat olması gerekli.Demonte sorunlarıyla uğraşan bir karadağ ustayı tahayyül edin. :) Zaten sattığı full monte cihazlarla birçok soru cevap ve efor harcaması yeterince meşguliyet yaratıyor.Zaten internet ayağıda var bu işin.Üretkenlik imkan meselesi dedik.Böyle bir ortamda elinde cep telefonu ile bu mümkün mü? ;) :D Çok çekti garibim bu işten zamanında... :D :D :D

Arkamızdan vuranlar olmasa sorun değil de... Neyse artık.

Cihazın resimlerini görenler baya gelip gitmeye başladı. Bugün adını yazamayacağım birileri farklı bir ülkede üretmek için iş ortaklığı teklit etmeye geldiler. Nasip bakalım.

VENOM

Usta bizi bırakıp gitmiyon inşallah.. Aman haa

finder

Hayırlısı olsun dileyim...

Karadağ

VENOM

Ustam Allah yolunu açık etsin.  Sevindim.. Yerinde başkası olsa tam tersini düşünür ve uygulardı.  Boşuna adamın v12 si demiyoruz sana.. Allah kolaylıklar versin.. Saygı ve selamlar..

bay17

Yol alalım arkadaşlar  :)  yok mu alıp ,  cekim yapan . Şöyle oda  , boşluk falan  ;)
'' Denizi seviyorsan dalgaları seveceksin.. Uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin ! Korkarak yaşarsan, sadece hayatı seyredersin ''

Karadağ

Alıntı yapılan: bay17 - 20 Nisan 2017, 12:57:38
Yol alalım arkadaşlar  :)  yok mu alıp ,  cekim yapan . Şöyle oda  , boşluk falan  ;)

Şu anda acayip bir sıra oldu :)  Ben teslimata haftaya başlayacağım nasipse.

grasviti

kemall

Her şeyi yaparız diyorsunuz yani. Sizler yapın ülke kazansın. Ama kimi dolandırıcılar gibi yalan yanlış bilgi vermeyin.

finder

Karadağ usta dediki 50m'den boşluğu buluyormuş bu alet.Karadağ ustanın yalancısıyım vallaha.  :D

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious