Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

TeknolojiEkibi Rezistivite

Başlatan Karadağ, 05 Nisan 2017, 23:27:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

TeknolojiEkibi Rezistivite 4 Prob ilk tanırtım videosunu sizler ile paylaşmak istiyorum. Yapmayacaktım... Siz istediniz ben de yaptım :)

Ürün her.gi bir başka rezistiviteden türetme ya da modifiye edilme değildir. Tamamen özgün tasarımdır.

Toprağa uyguladığı voltaj 40-250V arası isteğe göre seçilebilmektedir.

Ürün sadece topraktan voltaj ölçerek sonuç belirten bir sistem değildir. Toprağın çektiği akımı ölçmektedir, topraktan voltaj ölçümü yapmaktadır ve aynı zamanda kazık aralıkları ve kazık çakma tekniği ile beraber akademik makalelerdekine uygun şekilde toprak özdirenci hesaplamaktadır.

Ürün direkt tabletten kontrollüdür. Tüm ayarlama, çekim ve kullanım tablet üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Vatana Millete hayırlı olsun.

Umarım beğenirsiniz.
Linkback: TeknolojiEkibi Rezistivite
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

VENOM

Ustam eline sağlık.. Diyecek bişey yok.. Allah yardımcın olsun..
kit satışı var mı
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

ceryan3200

Usta Eline emeğine sağlık, yeni proje herkeze hayırlı olsun Allah utandırmasın,başarılarının devamını dilerim saygılar
ceryan3200

bkr

Ellerine sağlık ustam pro olmuş bence güzel çak abi bak abi ora bura aktar yok otur seyret TeknolojiEkibine uygun teknolojik oluş vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

mehdi06

hayırlı olsun ustam test videolarınıda bekliyoruz :D saygılar

Yetmişsekiz

finder

Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Nisan 2017, 23:27:47
Merhaba Arkadaşlar,

TeknolojiEkibi Rezistivite 4 Prob ilk tanırtım videosunu sizler ile paylaşmak istiyorum. Yapmayacaktım... Siz istediniz ben de yaptım :)

Ürün her.gi bir başka rezistiviteden türetme ya da modifiye edilme değildir. Tamamen özgün tasarımdır.

Ürün sadece topraktan voltaj ölçerek sonuç belirten bir sistem değildir. Toprağın çektiği akımı ölçmektedir, topraktan voltaj ölçümü yapmaktadır ve aynı zamanda kazık aralıkları ve kazık çakma tekniği ile beraber akademik makalelerdekine uygun şekilde toprak özdirenci hesaplamaktadır.

Ürün direkt tabletten kontrollüdür. Tüm ayarlama, çekim ve kullanım tablet üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Umarım beğenirsiniz.
Karadağ usta yeni cihazımız hayırlı olsun.Resistivite yapmayacağını ama talep olduğu için yaptığından bahsetmişsin.Daha öncedende böyle bir cihaz üretebileceğin halde bu kategoride özgün bir cihaz ortaya koymamanın nedeni, resistivite'nin kullanışlı ve pratik olmaması mı?

jickata

''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

tivos

Hayırlısı olsun. Çok güzel görünüyor. Arazi videolarını da görürüz umarım...

...SİNYALCİ...

Vatana millete teknolojiekibine hayırlı uğurlu olsun ustam.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

no_fear

Hayırlı uğurlu olsun hüseyin  ustam

wtrk

NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Yok arkadaşlar... Kit satışı falan yok... Az önce yine yardım ettiğim birinin yaptıklarını gördüm... Ben ne kadar yardım etmeye çalışsam insanlar o kadar kullanmaya çalışıyor beni...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

VENOM

Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

Karadağ

Alıntı yapılan: finder - 06 Nisan 2017, 00:38:17
Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Nisan 2017, 23:27:47
Merhaba Arkadaşlar,

Umarım beğenirsiniz.
Karadağ usta yeni cihazımız hayırlı olsun.Resistivite yapmayacağını ama talep olduğu için yaptığından bahsetmişsin.Daha öncedende böyle bir cihaz üretebileceğin halde bu kategoride özgün bir cihaz ortaya koymamanın nedeni, resistivite'nin kullanışlı ve pratik olmaması mı?

Sağolasın. Geçen sene bit ürün tasarladım. Hatta renkli dokunmatik ekranlı falandı. Resimlerini paylaşmıştım. Sonra o sıra piyasa epe ve türevleri ile bayaca doldu. Ben de piyasaya çıkarmamaya karar verdim. Şimdilerde gelen ısrarlar üzerine bu ürünü yaptım. Bu üründe kullanım direkt tablet üzerinden. Ekran ya da hafızaya kayıt diye bişey yok. Direkt canlı çekim. Ürünle beraber 16 adet kazık vermeyi planlıyorum. Amacım işi pratikleştirmek. Sök-tak yapılmasını istemiyorum ve sevmiyorum. Tek seferse hepsini çak, çekimi yap ve sök.

Karadağ

Diğer tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Videoları ilk müsait olduğumda çekeceğim. Bu sıralar elim çok yoğun.

finder

Usta tebrik ederim yine güzel bir çalışma koymuşsun ortaya...

wtrk

yani ortalama 4 kazıkla 1 metrekare yer ölçersek aynı anda 4 metrekare yeri ölçebiiyoruz değilmi ustam ?

Yazılım olarak senin 3d viewer kullanılıyor muhtemelen ?
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Alıntı yapılan: wtrk - 06 Nisan 2017, 12:33:05
yani ortalama 4 kazıkla 1 metrekare yer ölçersek aynı anda 4 metrekare yeri ölçebiiyoruz değilmi ustam ?

Yazılım olarak senin 3d viewer kullanılıyor muhtemelen ?

Bak bunu yazmasan aklıma gelmeyecekti :)

Şimdi bu üründe kazık aralıklarını programdan seçebiliyorsun. Öyle olunca da çekim alanının büyüklüğünü de kafana göre ayarlayabiliyorsun. Yazılımda kazık aralıklarını hesaba katarak özdirenç hesaplıyor.
Yazılımımız aynı. Kendi yazılımımız. Şimdiye kadar 2 seçenek vardı, dedektör ve gradiometre. Artık buna rezistivite de eklendi. Tabii bildiğiniz üzere bizim programımız surfer ve voxler için dosya çıktısı verebiliyor.

Şunu da belirtmek isterim. Rezistiviteler için düşüncelerimde bir değişim olmadı :) Elinde satacak teknolojisi olmayınca tü-kaka diyip bi şekilde elde edince bundan iyisi yok diyenlerden değilim Allaha şükür.

KONY

Hayırlı olsun karadağ ustam  ;D 

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious