Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Deltapulse IB-1

Başlatan Mustafa-, 26 Mayıs 2016, 22:40:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jickata

Vay bee,yurtdIsIndaki IB kullananlar neler buluyor.

KIskanmamak elde degil.Bir buyuk masallah diyelim.

Linkback: Ynt: Deltapulse IB-1
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Karadağ

Vay vay vaaay. İnsanın içi gidiyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

jickata

Huseyin usta,Allah(c.c) herkese nasip etsin.Cihaz ile gercekten guzel basarIlar elde ediliyor.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Ankebut

Bizansın tek sevdiğim şeyi bu sarı sarı görüntüleri. :D :D

Ankebut

Ustalarım 45 lik başlıkla mesafe test eden oldumu? gerçi teste gerek kalmamış ama genede sorayım. IB-1 alan teste gerek kalmadan direkt icraata geçmiş. ;D

finder

Bizans altınlarıda ortalığı şenlendirdi. ;D Bizans yerine göre iyi altın verir genelde...

aress

ustam gostermeyın soyle goruntuler ınsan ıb yı alıp hemen arazıye cıkası gelıyor ;D

tivos

Güzel iş çıkarmış IB . Tebrikler...

Karadağ

Arkadaşlar IB nin toprak ayarı için küçük bir video çektim. İnşallah beğenirsiniz.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Toprakdaki stabliteye dikkat ;)

mguleryuz

ustam cep yöntemi ile testlerinizi bekliyorum  buna benzer toprakta varsa imkanınız

Karadağ

Eklediğiniz videodaki toprakta hemen hemen her dedektör havada algıladığı kadar algılar. Önemli olan bu cins topraklarda değil de tuğla gibi yada kırmızı toprak gibi zor topraklarda başarılı olmaktır. Onlar için de birkaç video çekmiştim. Değişik zamanlarda daha farklı videolar da çekerim zamanla

mguleryuz

cevabınız için teşekkürler ustam benim demek istediğim daha açıklayıcı bi çekim olması açısından bi objeyi ne kadar derinlikten alıcağını daha net bi şekilde bu yöntemle daha iyi gösterilebilir  biraz zahmetli ama  görenide daha olumlu yönde etkileyebilecek bi  video olur 

onur600

Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Ekim 2016, 19:27:34
Arkadaşlar IB nin toprak ayarı için küçük bir video çektim. İnşallah beğenirsiniz.

Daha fazlasi ne olabilirki bu sistem icin.
Eline sağlik ustam...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Tamam uygun bir zamanımda buna benzer bişeyler ayarlamaya çalışacağım.

Karadağ

Alıntı yapılan: onur600 - 29 Ekim 2016, 10:25:04
Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Ekim 2016, 19:27:34

Daha fazlasi ne olabilirki bu sistem icin.
Eline sağlik ustam...

Dedektörden anlayan zaten bu toprağa tepki vermeyen(yalandan ötmeyen demiyorum) bir sistemi gördüğünde gözleri parıldar zaten :)

onur600

Bu cihazi michael yapsaydi 10.000 isterdi.Yapan bizden olunca sağdan sifir atmaya basliyoruz.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

mguleryuz

Alıntı yapılan: onur600 - 29 Ekim 2016, 10:50:12
Bu cihazi michael yapsaydi 10.000 isterdi.Yapan bizden olunca sağdan sifir atmaya basliyoruz.

ustam beni yanlış anlamayın  ben yeri üretim kazansın isterim boşuna paralarımız gevurlara   gitmesin ben popülerliği artması açısından söyledim 

Teşekkürler

onur600

Alıntı yapılan: mguleryuz - 29 Ekim 2016, 11:10:38

ustam beni yanlış anlamayın  ben yeri üretim kazansın isterim boşuna paralarımız gevurlara   gitmesin ben popülerliği artması açısından söyledim 

Teşekkürler
Sanirim siz beni yalnlis anladiniz
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Karadağ

Alıntı yapılan: mguleryuz - 29 Ekim 2016, 11:10:38

Teşekkürler

Sizin tavsiyeniz başımızın üzerine taçtır. Siz yanlış anladınız.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious