Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Deltapulse IB-1

Başlatan Mustafa-, 26 Mayıs 2016, 22:40:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Alıntı yapılan: onur600 - 12 Ekim 2016, 03:14:14
Kar,kis bastirmadan almak lazim.Hiç tek,tek yapmadim ama bunla yaparim gibime geliyor.

Bunla tek tek doyumsuz oluyor :)
Linkback: Ynt: Deltapulse IB-1
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

semko87

abi çok güzel yapmışın bunu da geçen gün güzel tek tek yeri buldum bana bundan lazım.

Karadağ

Beğenmenize sevindim.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

gorki

3s plus alan birinin ıb ye ihtiyacı var mıdır? diye düşünüyorum...

Karadağ

Alıntı yapılan: gorki - 14 Ekim 2016, 20:03:11
3s plus alan birinin ıb ye ihtiyacı var mıdır? diye düşünüyorum...

Evet vardır çünkü IB GPX alternatifi bir ürünken Plus lorenz alternatifi bir üründür ;)

gorki

minelab vlf ıb pulse cihaz aynı kategori olabilir mi...sanırım minelabın pulse versiyonu diyebiliriz ıb ye.....

Ankebut

Alıntı yapılan: Ankebut - 09 Ekim 2016, 20:04:32
Sevindim ustam, ama minelab kullanıcısı bence fazla dikkatli değilmiş, çünkü ikisi arasında büyük bir fark  var ama nasıl fark edememişler hayret O0 O0 O0

Kimse bu mesajımı sormadı hayret. IB-1 ile diğer marka cihaz aynı işleyişe sahip ve aynı performansı sergiliyor ama aralarında büyük bir fark var. O da fiyatı.... diğer cihaza verilecek para ile en az 6 tane IB-1 alınabilir. ya da tersten bakalım yüksek fiyata cihaz almaktansa altıda birini vererek ucuz cihaz almak  daha karlıdır.

Karadağ

Alıntı yapılan: Ankebut - 14 Ekim 2016, 21:24:02
Alıntı yapılan: Ankebut - 09 Ekim 2016, 20:04:32
Sevindim ustam, ama minelab kullanıcısı bence fazla dikkatli değilmiş, çünkü ikisi arasında büyük bir fark  var ama nasıl fark edememişler hayret O0 O0 O0

Kimse bu mesajımı sormadı hayret. IB-1 ile diğer marka cihaz aynı işleyişe sahip ve aynı performansı sergiliyor ama aralarında büyük bir fark var. O da fiyatı.... diğer cihaza verilecek para ile en az 6 tane IB-1 alınabilir. ya da tersten bakalım yüksek fiyata cihaz almaktansa altıda birini vererek ucuz cihaz almak  daha karlıdır.

Minelabcı hiç fiyat sormadı ki :)

Zanos

Bu aleti arazide denemenizi öneririm. Gerçekten şaşırtıcı çalışıyor.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

aress

zanos ustam elimize bır gecse denicez

Karadağ

Delta Pulse IB. Çekemeyene çok çektiren dedektör :)  Yine çalışmış, yine bulmuş.

jickata

Masallah diyelim,guzel sonuclar.KIskanmamak elde degil.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

finder

yüzük çok güzelmiş gerçekten kondisyon biraz daha iyi olsa, kusursuz bir antik malzeme...

Karadağ

Yurtdışındaki kullanıcılar çalışıyor :)

finder

IB 1 ile ne olacak böyle malzemeler çıkarmaya :D bu toprak ayarı olduktan sonra zevkle aranır tabikide... ;D

VENOM

Alıntı yapılan: Karadağ - 19 Ekim 2016, 11:35:34
Delta Pulse IB. Çekemeyene çok çektiren dedektör :)  Yine çalışmış, yine bulmuş.

çektirmemi ustam..bu kafa genç ve adından bu kadar söz ettiride bu detektör  çektirmemii
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

moonborn85

Nekar mesafeden almışlar hüseyin hocam yüzüğü

Karadağ

Alıntı yapılan: moonborn85 - 22 Ekim 2016, 15:43:31
Nekar mesafeden almışlar hüseyin hocam yüzüğü

40 cm den alınmış

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar. IB 45 lik başlıkla yakışıklı olmuş mu :)

Bu arada arkadaşlar bugün de bir kişi sordu. Hata olmaması için yazıyorum. IB de 1500tl lik fiyat etiketi sadece tanıtım içindi. Şu anda 1500 lik fiyat geçerli değildir.

Saygılar

...SİNYALCİ...

Hayırlı olsun ustam bence güzel.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious