Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Deltapulse IB-1

Başlatan Mustafa-, 26 Mayıs 2016, 22:40:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aress

hayırlı ugurlu olsun ustam bızıde sıraya alıver saygılar

Linkback: Ynt: Deltapulse 1S+

YILDIRAY

S.a bencede bu tur devrelerde ozellikle yuksek frekansda calisanlarda harici anfi yada hp iyi degil. Guzel olmus gpx gibi mantik ayni . Digitale ve basite indirilmis. Yetenek bu....

onur600

4 sayfa olmuş tebrik etmek anca nasip oldu.
Bir boşluğun daha 1s ile doldurulmuş olması hepimizi gururlandırdı.Elinize sağlık.

1s in sesini kulaklıktan dinlemenin daha başarılı olacağına bende katılıyorum...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Alıntı yapılan: aress - 03 Haziran 2016, 13:44:46
hayırlı ugurlu olsun ustam bızıde sıraya alıver saygılar

Önce sıraya yazılan muradına çabuk erermiş :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 03 Haziran 2016, 13:55:09
S.a bencede bu tur devrelerde ozellikle yuksek frekansda calisanlarda harici anfi yada hp iyi degil. Guzel olmus gpx gibi mantik ayni . Digitale ve basite indirilmis. Yetenek bu....

Teşekkür ederim. Elimden geldiğince güzel işler yapmaya çalışıyorum.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Alıntı yapılan: onur600 - 03 Haziran 2016, 21:08:52
4 sayfa olmuş tebrik etmek anca nasip oldu.
Bir boşluğun daha 1s ile doldurulmuş olması hepimizi gururlandırdı.Elinize sağlık.

1s in sesini kulaklıktan dinlemenin daha başarılı olacağına bende katılıyorum...

1s değil DP IB :) Cihaz bence baya iyi oldu. İnşallah herkes çok memnun kalır.

Karadağ

Evet arkadaşlar karşınızda Delta Pulse IB-1

Ankebut

Aileye yeni bir dedektör daha katıldı Hayırlı olsun, alacak arkadaşlara da şimdiden bol başarılar dilerim...

Ankebut

Karadağ ustam bu cihazın batarya verimi diğer (delta pulse) cihazlarla aynımı? Veya yedek batarya bağlama imkanı olabiliyormu veya yedek batarya gereklimi?

Karadağ

Bu üründe batarya içte de dışta da olabiliyor. Bu alcının seçimine kalmış bir durum.

tivos

Birinci sirada oldugumu yeniden belirteyim. Sabirsizlukla bekliyorum.

Karadağ

Ankebut

Ustam eline sağlık Allah sana kolaylık versin tek kişilik ordu gibisin. :D

tivos

Çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık...

finder

Toprağa ve tuğlaya tam ayar tutmuş ve balansta hiç bozulmadı.Ayırımı da güzel görünüyor minelab'i aratmıyor her türlü mineralli ve yoğun tuğlalı arazide rahatlıkla çalışacağını düşünüyorum.Birde hareketsizde algılama yapması harika.Gerçek arazi şartlarında, zorlu koşullarda çalışabilecek bir cihaz, tebrikler...

Karadağ

Ürün gerçekten çok güzel oldu. Allah daha iyilerini de yapmayı nasip eder inşallah.

mustafaaltun

Hüseyin usta eline sağlık güzel olmuş.
Başarıların devamını diliyorum.

Karadağ

Alıntı yapılan: mustafaaltun - 07 Haziran 2016, 13:32:15
Hüseyin usta eline sağlık güzel olmuş.
Başarıların devamını diliyorum.

Allah razı olsun. Taşın altına elini koyan herkese ben teşekkür ederim. Ortada bir başarı varsa bu benim başarım sayılmaz.

aress

ustam cok basarılı gozukuyor ellerıne saglık allah daha ıyılerını yapmayıda nasıp eder inşallah

aynuzzaman01

Maşallah ustam çok guzel bir cihaz kit ve demonte kit fiyati nedir aceba
Allah var, gam yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious