Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Deltapulse IB-1

Başlatan Mustafa-, 26 Mayıs 2016, 22:40:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ankebut

Alıntı yapılan: Karadağ - 30 Mayıs 2016, 22:52:13
Alıntı yapılan: haylaz36 - 30 Mayıs 2016, 21:36:03
hüseyin ustam ellerine sağlık güzel bir calışma yanlız ustam demir çivi hariç diyer geriye kalan tüm metalleri toplarız ama şansımıza artık diyelim bunun içinde mermide gecerli
bu altınla gümüşü ötmezmi sadece öyle bir çalıma olmazmı ustam yaa  gerci bunada şükür  dedektörsüz kazıyorum artık  vallhi demir gibi olduk badiye gerek yok
lafı uzatmıyayım ustam şu ikitlerin son akibeti nedir acaba ?

Valla sadece altınla gümüşe ötecek bi cihaz yeryüzünde olsa onu satılığa çıkaracak biri ile daha tanışmadım ben :)

Ustam ben sana birşey söyleyeyim mi sen altın ve gümüşe duyarlı cihaz yapsan satarsın ben eminim...
Linkback: Ynt: Deltapulse 1S+

haylaz36

Karadağ

Arkadaşlar projeinin adını delta pulse gx1 yada delta pulse ib1 olarak mı belirleseydik aacab?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

...SİNYALCİ...

GX-1 bencede ustam 3S i çagrıştırmasın Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

finder

Alıntı yapılan: Karadağ - 01 Haziran 2016, 02:46:38
Arkadaşlar projeinin adını delta pulse gx1 yada delta pulse ib1 olarak mı belirleseydik aacab?
Bence IB1 olsun karadağ usta çünkü; Minelab takliti gibi algılanmasın özgün bir cihaz olduğunu vurgulayalım hemde minelab'e rakip olabileceğinide.Hem cihaz metal hareketsizde algılama yapıyor minelab'de hareketsiz metal algılaması yok.Daha da geliştirildikçe minelab'i geçersek eğer ib sonuna koyduğumuz numaraların yükselmesi ile özgün bir cihaz olarak Teknolojiekibini öne çıkartabiliriz dünya çapında...

tivos

Bence de IB1 . Bu bambaşka bir cihaz sonuçta. Güzel kutu tasarımıyla sahada çok iyi olacak bence . Sabırsızlıkla bekliyorum...

Karadağ

Arkadaşlar bir karar vermemiz lazım.  Ben de oyumu IB 1 olarak kullanıyorum.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

sahbaylar

Kabul eedenler etmeyenler Kabul edilmiştir. Ib1 hayırlı uğurlu olsun .Ellerine sağlık ustam
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Ankebut

Sizlere katılıyorum, arada bir serilerden bağımsız olmak gerekiyor. :D
Hayırlı uğurlu olsun.

finder

EN UYGUN VE KABUL EDİLEBİLİR TERCİHİN SEÇİLDİĞİ AŞİKAR.
VATANA, MİLLETE HAYIRLI OLMASI DİLEĞİMİZLE...

mehdi06

Ustam kafa karıştırmak istemem ama TIB-1 olabilir

tivos

Karadağ usta projeyi ne zaman açıklayacaksınız. Ayrıca pcb basımı düşünüyor musunuz ? yoksa kit olarak mı piyasaya girecek ? Pcb satışı olacaksa  ne zaman elimizde olur. Son bahar gelmeden yapıp denemek lazım. Kolay gelsin... 

Karadağ

Ürün tasarımı tamamlandı. PCB siparişi verildi. Bobin için kalıplar bitmek üzere. 2 hafta içinde üretime başlama hedefi koydum. Ürünü 1500tl ye bitmiş ürün olarak satacağım. Herkes ulaşabilsin. Kit olarak yada demonte kit olarak ise bildiğim, ticari işlem yapmayacağına emin olduğum kişilere vereceğim. Haricinde açık şema baskıdevre yayınlarım yine. Yazılım eklemem. Ticari olmadığına emin olduğum kişilere yazılım veririm. Ama belli olmaz belki de açık kaynak yaparım :)

aynuzzaman01

Ustam hayırlı olsun bence TE-IB T1 olabilir
Allah var, gam yok.

YILDIRAY

S.a kolay gelsin. Frekansi kac acaba. Sesi sizde tam yakalayamamissiniz

Ankebut

Alıntı yapılan: Karadağ - 02 Haziran 2016, 14:09:37
Ürün tasarımı tamamlandı. PCB siparişi verildi. Bobin için kalıplar bitmek üzere. 2 hafta içinde üretime başlama hedefi koydum. Ürünü 1500tl ye bitmiş ürün olarak satacağım. Herkes ulaşabilsin. Kit olarak yada demonte kit olarak ise bildiğim, ticari işlem yapmayacağına emin olduğum kişilere vereceğim. Haricinde açık şema baskıdevre yayınlarım yine. Yazılım eklemem. Ticari olmadığına emin olduğum kişilere yazılım veririm. Ama belli olmaz belki de açık kaynak yaparım :)
Bazı konularla ilgili sağlıklı kararlar şart ustam, iyi niyet güzeldir ama herkese de iyilik yapılmaz anlayanlar hariç...Saygılarımla

Karadağ

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 02 Haziran 2016, 16:13:36
S.a kolay gelsin. Frekansi kac acaba. Sesi sizde tam yakalayamamissiniz

a.s. 2 khz de çalışıyor dedektör. Açıkcası sesi tam yakalamak için zaman harcamadım. Uğraşsam olurdu ama gerek görmedim açıkcası. Ama şunu gördüm bu tür bir cihazda dışarı ses vermek hiç de doğru değil. Kulaklıkla çok çok daha iyi anlaşılıyor metalin varlığı.

Karadağ

Arkadaşlar Delta Pulse bizim tescilli markamız. O nedenle vazgeçme niyetim yok. Ben Delta Pulse IB-1 olarak düşünüyorum.

finder

KARADAĞ USTA EN İYİSİNİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ZATEN BENCE DE DEĞİŞTİRME BU AD ÇOK UYGUN.
SAYGILAR...

jickata

Bencede Delta Pulse IB-1 en dogru ad olur.Dedektor herkese hayIrlI ugurlu olsun.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious