Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Deltapulse IB-1

Başlatan Mustafa-, 26 Mayıs 2016, 22:40:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...SİNYALCİ...

Teknolojiekibi ailemize vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun maşallah Saygılar
Linkback: Ynt: Deltapulse 1S+
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Ankebut

Karadağ

Arkadaşlar devre şaşırtıcı şekilde güzel çalışıyor. Kutulamasını da yapıp plus ile beraber arazi videolarını çekerim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mehdi06

Ustam eline gönlüne sağlık teknolojiye yetişemiyoruz hayırlı olsun vatana millete

Karadağ

Şimdi araziden geliyorum. Yoğun mineralli toprakta cep yöntemi ile 1 tl 30 luk başlıkla 40 cm yi geçiyor. Yanımızda getirdiğim 2 marka pulseden biri o mesafeden hiç görmüyor diğeri de bizi dedektör kadar görüyor. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Ankebut

Alıntı yapılan: Karadağ - 29 Mayıs 2016, 20:47:02
Şimdi araziden geliyorum. Yoğun mineralli toprakta cep yöntemi ile 1 tl 30 luk başlıkla 40 cm yi geçiyor. Yanımızda getirdiğim 2 marka pulseden biri o mesafeden hiç görmüyor diğeri de bizi dedektör kadar görüyor. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Karadağ ustam yani başlık büyüdükçe bir lirayı görecek ama derinlik artacak demek oluyormu? Gerçi gözümüz doymuyor ama soralım dedim..

Karadağ

Evet mesela 45 lik başlık yaparsak mesafe daha da artacak 1t için. Çünkü başlıklar mono değil DD yada concentric.

Ankebut

Alıntı yapılan: Karadağ - 29 Mayıs 2016, 21:16:11
Evet mesela 45 lik başlık yaparsak mesafe daha da artacak 1t için. Çünkü başlıklar mono değil DD yada concentric.

Bu cihaz tek tekçi cihazı değil, uçmuş resmen tabiri caizse..

türkelli

Hayırlı uğurlu olsun

tivos

Sonuçlar çok güzel ellerinize sağlık. 1. sırada bekliyorum. Kolay gelsin...

...SİNYALCİ...

Maşallah birde yoğun minarelli toprakta diyorsun ustam vatana millete hayırlı uğurlu olsun Allah (c.c) zihin açıklığı versin inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın. Saygılar.
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Alıntı yapılan: tivos - 30 Mayıs 2016, 09:33:33
Sonuçlar çok güzel ellerinize sağlık. 1. sırada bekliyorum. Kolay gelsin...

Bu sonucu almayı beklemiyordum bende. Test arazimiz çok mineralli. Test sırasında 1tl yi X marka pulse 25 cm gibi algıladı. Toprağın yapısını ona göre düşünün. Bizim ürünün algıladığı derinliği görünce ilk olarak bir hata var sandık çünkü hadi geçsin de bu kadar geçmesini beklemiyorduk. Sonra baktık ki hata yok :) Tamam artık biraz orman molası verelim diyip ellerimizdekileri olduğu yere bırakıp mola verdik :)

Karadağ

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 30 Mayıs 2016, 10:28:49
Maşallah birde yoğun minarelli toprakta diyorsun ustam vatana millete hayırlı uğurlu olsun Allah (c.c) zihin açıklığı versin inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın. Saygılar.

Dedektör IB olduğu için mineriln az yada çok olması bişeyi değiştirmiyor. Bu arada şu yere göğe sığdırılamayan X marka pulsenin tuğlaya cayır cayır değerli dediğinin videosunu çektim :) Belki yeri gelirse yayınlarım :)

finder

Alıntı yapılan: Karadağ - 30 Mayıs 2016, 10:31:50
Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 30 Mayıs 2016, 10:28:49

Dedektör IB olduğu için mineriln az yada çok olması bişeyi değiştirmiyor. Bu arada şu yere göğe sığdırılamayan X marka pulsenin tuğlaya cayır cayır değerli dediğinin videosunu çektim :) Belki yeri gelirse yayınlarım :)
O X MARKA CİHAZIDA MERAK ETTİM ŞİMDİ.KARADAĞ USTA MÜTHİŞSİN GERÇEKTEN BU TOPRAK AYAR SİSTEMİYLE HİÇBİR CİHAZ RAKİP OLAMAZ ZATEN.DEDEKTÖR DEDİĞİN TUĞLAYA ÖTMEMELİ.İŞTE BU YÜZDEN BU CİHAZ BENCE ÇOK DEĞERLİ.1S'İ 1.5M UÇURTMA BAŞLIKLA DENEMEK LAZIM SONRA YOĞUN YAŞANTILI TUĞLALI YERLERDE RAHATLIKLA ÇALIŞMAK, MUHTEŞEM!BUNA İMKANIMIZ VAR DEĞİL Mİ USTA?

10kaptan10

yeni cihazınız hayırlı olsun usta
allah herdaim yolunuzu açık etsin

Ankebut

Ustam artık defineci takımını bence üçlemenin zamanı geldi, tabii sen daha iyi bilirsin...
Önceden delta pulse 3s gradyometre vardı;yani  iki kardeş vardı..
Şimdiki ise Delta pulse 3 s Pulse-delta pulse 1 s pulse-gradyometre :::::: Alan kişi üçünü  takım almalı ki; bütün işleri görülsün;
Artık üçünede toptan bir indirim uygularsın; vatan hizmet için :D :D

Karadağ

Arkadaşlar bir ayrım videosu çektim. İnşallah beğenirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=VpSfsqdC7Tg&feature=youtu.be

Ankebut

Çok güzel olmuş ustam eline sağlık..Artık cihazımızdan uyarı geldi mi anlayacağız ki; bu kesinlikle metaldir (kayaya taşa tuğlaya toprağa kuma kesinlikle uyarı vermeyecek) ve ayırım sayesinde de değerli değersiz garanti olarak bizlere sunulacak, boşa kazmak yok kısaca...Ne diyelim herkes siparişini şimdiden versin ...

haylaz36

hüseyin ustam ellerine sağlık güzel bir calışma yanlız ustam demir çivi hariç diyer geriye kalan tüm metalleri toplarız ama şansımıza artık diyelim bunun içinde mermide gecerli
bu altınla gümüşü ötmezmi sadece öyle bir çalıma olmazmı ustam yaa  gerci bunada şükür  dedektörsüz kazıyorum artık  vallhi demir gibi olduk badiye gerek yok
lafı uzatmıyayım ustam şu ikitlerin son akibeti nedir acaba ?

Karadağ

Alıntı yapılan: haylaz36 - 30 Mayıs 2016, 21:36:03
hüseyin ustam ellerine sağlık güzel bir calışma yanlız ustam demir çivi hariç diyer geriye kalan tüm metalleri toplarız ama şansımıza artık diyelim bunun içinde mermide gecerli
bu altınla gümüşü ötmezmi sadece öyle bir çalıma olmazmı ustam yaa  gerci bunada şükür  dedektörsüz kazıyorum artık  vallhi demir gibi olduk badiye gerek yok
lafı uzatmıyayım ustam şu ikitlerin son akibeti nedir acaba ?

Valla sadece altınla gümüşe ötecek bi cihaz yeryüzünde olsa onu satılığa çıkaracak biri ile daha tanışmadım ben :)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious