Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Demonte kit vermekten vaz mı geçsem?

Başlatan Karadağ, 23 Ağustos 2015, 10:30:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Ne dersiniz arkadaşlar. Millete yardım için verdiğim demonte kitleri kaldırsam mı? Harcadığım zaman ve insanların tutumu beni daraltıyor. Demonte kiti alıp toplayamayan suçu bize buluyor. Daha dün yine oldu salanpazardan demonte kit almış biri. Toplmayı becerememiş. Suçlusu biz olduk. Diyorum ki demonte kit vermeyi keseyim. Başım ağrımasın. Ne dersiniz?
Linkback: Demonte kit vermekten vaz mı geçsem?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

walkman

Karadağ ustam, sizi üzen, yoran ve emeklerinizi karşılığı olarak da bir teşekkür bile alamadığınız kişilerin sayısı çok ise kaldırın gitsin, ancak diğer taraftan demonte kit alıp da sorunsuz devre kuranların bir teşekkürün bile sizi fazlasıyla mutlu ettiği kişilerin azımsanmayacak kadar fazla olduğunu düşünerek karar verin derim. Karar sizindir. Saygılar

fearless_035

Walkman ustam agzınıza sağlık size katılıyorm.
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

Mustafa-

Demonte kit satışın limitlenmesi bence şart...

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 23 Ağustos 2015, 10:30:40
Ne dersiniz arkadaşlar. Millete yardım için verdiğim demonte kitleri kaldırsam mı? Harcadığım zaman ve insanların tutumu beni daraltıyor. Demonte kiti alıp toplayamayan suçu bize buluyor. Daha dün yine oldu salanpazardan demonte kit almış biri. Toplmayı becerememiş. Suçlusu biz olduk. Diyorum ki demonte kit vermeyi keseyim. Başım ağrımasın. Ne dersiniz?
Ustam demonte kit işi sizin iyi niyetinizin göstergesidir. Ancak herkes aynı ölçüde vefakar olamıyor malesef. Demonte kit veriyorsunuz sonrasında da siteye yok yapamadım yok nasıl yapılacak sonunda yapamadım karadağ ustam cihazı göndereyim sen yap falan filan. Sonunda size yaptırıyorlar . vaktinizin çogunu bu mesajlara cevap vermek tarif etmekle harcadınız. Bunlara verdiginiz yanıtlarla geçen sürede kim bilir daha nice projelere imza atardıniz
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Ankebut

Ustam kolay gelsin. İyilik ancak anlayana yapılır. Senin demonte kit satmandan insanlar para kazandığını zannediyorlar ama yanılıyorlar. Elbetteki emeklerin karşılığı olacaktır. Ancak harcadığın enerji bence çok fazla. İnsanlara bir şeyler öğretmek güzel ama güzelliği anlayana. Demonte kitleri monte yapabilecek kimselerin bile hatalar yaparak seni ne kadar yorduklarını gördük. Monte kitleride kontrolleri yapıldıktan sonra göndermenin sana pek fazla zarar getirmeyeceğini sanıyorum. Demonte kitleri satıştan çeksen dahi forumda isteyenlere göndereceğin çok açık. Çünkü sen iyilik yapmadan duramazsın. Ama senin için şu kolaylığı olur, en azından az çok bilenler senden demonte kit isterler ve sende gönderebilirsin. Ama ben lehim yapmasını biliyorum diyen herkese de demonte kit satılması senin açından sakıncalıdır. Takdir senin olmakla birlikte reklam ile aşikar olarak satmasan da üyelerden sana zarar getirmeyecek kişilere (yani en azından elektronik bilgisinin iyi olduğunu tahmin ettiğin kişilere) satman daha uygun olacaktır. Böylece baş ağrın azalacaktır. Saygılarımla

BERK

Karadağ ustam kit satışını durdurma senin adına zarar ziyan olur düşüncesindeyim.Kit satışında sınırlama getirmenin daha anlamlı olacağı düşüncesindeyim

Ankebut

Sevgili Berk zarar ziyan derken manevi zarardan bahsediyorsun sanırım. Yani forumdaki canlılık azalır, en azından bir kaç kişi uğraşmalı ki, birlik devam etsin. Örneğin benim foruma girmemdeki sebep bu dinamik yapıydı. Bir çok kişide bence bu sebeple takip ediyor sanırım. Şimdi kendimi Karadağ ustanın yerine de koymak istemem açıkçası. Bende benzer kişilerle uğraşıyorum,sorular ,sorular bazen insanı çileden çıkartıyor. Birde suçlu olmadığınız halde insanalar iyilik yaparken sizi suçlamaları bardağı taşıran son damla oluyor.Ama teknoloji ekibindeki bu hareketin devamı şart en azından delta pulse monte edenlerin sayısı fazla böylece bu kişilerde yapan kişilere yardım edebilirler ancak dediğim gibi, yapan kişi sayısı bir kaç kişi olmalı,yani satış ana siteden ve pazarlardan kaldırılmalı...Saygılarımla

türkelli

size katılmamak mümkün değil hüseyin ustam.ağrılı başınızı dinlendirmiş olursunuz.zaten sizinkisi satış değil bağış anlayana.

wtrk

Ustam aman ha..
Bu monte ve demonte kit işini dünyada ender yapan insanlardansın..
Limitleme getirmekte olmaz,adam seçer gibi.
Böyle devam Allah' ın izniyle..
NoBodY CaN StoP Me.!!!

tivos

Bence demonte kit olayi zamani az olanlar iciin harika bir cozum. Fakat bu is tiari olarak yapmiyorsaniz zaten zaman etken degil. Ticari yapanlarında karadag usta uzerinden para kaxanmasi dogru degil. Her projenin smd ve normal kart dizilimleride sitede olduguna gore bence hazir kit olmasada olur. Zaten kart dizmeyi bilmeyen biri kiti toplayamaz. Bir elektronikci icin isin mekanik tadarim kismini yapmak cok daha zor. Bence bilen yapsin bilmeyende bilenin yaptigini alsin. Yoksa herkez olurbolmaz konus. Ustalarinda hevesi kacar...

onur600

Herkes bildiğini yapar Karadağ ustam.Siz her ne kadar kullanıcın bütçesini düşünseniz de....

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

makintel

Mubarek adam, nereden bulursun böyle ilginç komedasyoları ;) ... Onur Ustam, saygılar...
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

onur600

Alıntı yapılan: makintel - 25 Ağustos 2015, 14:14:23
Mubarek adam, nereden bulursun böyle ilginç komedasyoları ;) ... Onur Ustam, saygılar...
Sayın ustam,buralarda olmana sevindim önceliikle :)
Bazı durumları anlatmaya kelimeler yetmiyor.O zaman youtuben yardım alıyorum ;)
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 23 Ağustos 2015, 10:30:40
Bu sorun baya bir basinizi agritti ustam. Bu demonde ler bir cok kisi yapamadi maaleseft.
Buradaki en onemli nokta demonde satislarinin siZe arti ve eksileri dir. Eksileri coksa bence sinirlama getirmek en dogrusu.
Allah kolaylik versin size.

...SİNYALCİ...

Sayın Karadağ ustam sizden demonte kit alıp benden yardım isteyen birçok arkadaş oldu.İnanın benim bırakın omjı endüktansı sipir tur sayısı anlatmaya çalışıp anlamayanlar var.Kınamıyorum küçümsemiyorum fakat herkesin bilgisi becerisi bir olmuyor.Siz şüpesizki demonte kit satmıyor resmen hediye ediyorsunuz.Kiminin parası kiminin duası ustam taktir sizin Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Dün biri ile görüştüm. Bizden parça almış, kutulamış, cat kablodan da bobin yapmış. Artık neyi ne kadar yapabildi ise. Sonra makine derin algılamıyor, ayrımı düzgün yapmıyor diyor. Suçu makinaya buluyor..

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

...SİNYALCİ...

Malesef insanımız hazırcı bir birinden değerli ustalarımız ne eşsiz bilgiler paylaşıyor fakat okunmadan emek vermeden başarı bekleniyor bu imkansız bir olay.Ustam son gönderdiyin cihazı topladım 5 dakika çalıştırdım maşallah güzel ilerlemeler var ellerine sağlık ilk fırsatta sonuçları dener yazarım inşallah saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

harunarslanli

Karadağ Usta' nın bu kadar sabrına rağmen patlaması boşa değildir diye düşünüyorum. Kendim elektronikten hiç anlamadığım için yapamayacağımı bildiğim için böyle bir yola hiç tevessül etmedim. Monte cihaz almayı tercih ettim ve şuan görüyorum ki isabet olmuş. Tabi anlayanlar için kolaylık oluyorken benim gibi anlamayanlar da hem cihaza hem emeğe zarar verebiliyor. Ama piyasaya baktığımızda hiç bir tanınmış marka bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama yapmıyor. Teknoloji Ekibi de tanınmış markalardan geri kalmıyorsa ki kalmadığı ispatlanmış durumda, markaya ve emeğe daha fazla zarar gelmemesi için demonte kitin (acizane kanaatim)  satılmaması taraftarıyım.
Hürmetler...
Hakiki ömrünü bulunduğun gün bil...

Karadağ

Alıntı yapılan: harunarslanli - 28 Ağustos 2015, 16:15:48
Karadağ Usta' nın bu kadar sabrına rağmen patlaması boşa değildir diye düşünüyorum. Kendim elektronikten hiç anlamadığım için yapamayacağımı bildiğim için böyle bir yola hiç tevessül etmedim. Monte cihaz almayı tercih ettim ve şuan görüyorum ki isabet olmuş. Tabi anlayanlar için kolaylık oluyorken benim gibi anlamayanlar da hem cihaza hem emeğe zarar verebiliyor. Ama piyasaya baktığımızda hiç bir tanınmış marka bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama yapmıyor. Teknoloji Ekibi de tanınmış markalardan geri kalmıyorsa ki kalmadığı ispatlanmış durumda, markaya ve emeğe daha fazla zarar gelmemesi için demonte kitin (acizane kanaatim)  satılmaması taraftarıyım.
Hürmetler...

Sadece demonte kit değil ki. Müşteri kit almış. Kutulamış. 1000 küsür tl ye satılık diye ilan açmış. Şimdi buna ne diyeceksiniz? Yardım etmek için yaptığımız şey dönüyor dolaşıyor bize geliyor.

Öte yandan da işini gördüğüm insanların duası ve teşekkürü var. Bilemiyorum açıkcası. Demonte kitten cihaz sahibi olan birçok kişi var.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious