Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Demonte kit vermekten vaz mı geçsem?

Başlatan Karadağ, 23 Ağustos 2015, 10:30:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

walkman

Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Ağustos 2015, 19:09:24
Alıntı yapılan: harunarslanli - 28 Ağustos 2015, 16:15:48
Karadağ Usta' nın bu kadar sabrına rağmen patlaması boşa değildir diye düşünüyorum. Kendim elektronikten hiç anlamadığım için yapamayacağımı bildiğim için böyle bir yola hiç tevessül etmedim. Monte cihaz almayı tercih ettim ve şuan görüyorum ki isabet olmuş. Tabi anlayanlar için kolaylık oluyorken benim gibi anlamayanlar da hem cihaza hem emeğe zarar verebiliyor. Ama piyasaya baktığımızda hiç bir tanınmış marka bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama yapmıyor. Teknoloji Ekibi de tanınmış markalardan geri kalmıyorsa ki kalmadığı ispatlanmış durumda, markaya ve emeğe daha fazla zarar gelmemesi için demonte kitin (acizane kanaatim)  satılmaması taraftarıyım.
Hürmetler...

Sadece demonte kit değil ki. Müşteri kit almış. Kutulamış. 1000 küsür tl ye satılık diye ilan açmış. Şimdi buna ne diyeceksiniz? Yardım etmek için yaptığımız şey dönüyor dolaşıyor bize geliyor.

Öte yandan da işini gördüğüm insanların duası ve teşekkürü var. Bilemiyorum açıkcası. Demonte kitten cihaz sahibi olan birçok kişi var.

Karadağ ustam demek ki 1000 TL ye satan USTAmızın emeği çok çok çok kıymetliymiş. Burdan onu anlıyoruz. Sanırım lehimleri sarı ile yapıyor. :D :D
Linkback: Ynt: Demonte kit vermekten vaz mı geçsem?

Ankebut

Ustam satışları piyasadan çekmek en iyisi ama dediğim gibi site içinde bir iki kişi tabiii iyi bilen kimseler...uğraşırlarsa sitedeki akış ve canlılık devam eder. Ben bu kanaatteyim. Takdir tabiiki senindir.Saygılarımla..

sahbaylar

Karadağ ustam beni yanlış anlamayın ama ikilemde kalmanız hasebiyle siz yine demonte kit vermeye devam edersiniz. Madem ki demonte kit alanlar 1000 tl ye bu ürünü satıyor ve rahatlıkla alıcı buluyor ise sizin yapacağınız şey şudur bence ; bu demonte kitleri toparlayacak elektrikrikten anlayan eleman alın kendinize acemide olsa alın cihazları yapsın 1000 tl ye onun yaptıgını satarsınız . demontelerde fatura falan oluyormu bilemem ama çırağınıza yaptırdıgınız ürünlere de ayni uygulamayi yapin . sizin elinizden çikan kaliteli ve faturalı cihazlara da farkli fiyat uygularsıniz acizane fikrim. Yanliş anlaşildım ise affola
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

emrahemrah

Saygi deger huseyin hocam oncelikle bu konuda haklisiniz cohu kisi size domente yaptirip sizin iyi niyetinizi su istimal edip bu olayo ticaret te dokuyor lar ama halbuki cogu kisiye yardim ci olmak icin cihazi cok uygun fiyata verip cogu kisiyi hayallerin de ki cihaz larin sahibi yaptiniz oncelik le beni bnm sirqdan bir vlf alma imkanim yok ken siz bn hem 3d hem 3s sahibi ettiniz simdi sizin bu iyi niyetin niz den dolayi bn nasil bunu ticarete dondure bilirim ki sizden allah razi olsum tabiyki de bu konuya karar verecek kisi sizsiniz saygilarim la icimden bunlari yazmak geldi eyer ki yanlis bir seyler yazip kalp kirdiysam ozur dilerim ...

sahbaylar

Alıntı yapılan: sahbaylar - 28 Ağustos 2015, 21:40:24
Karadağ ustam beni yanlış anlamayın ama ikilemde kalmanız hasebiyle siz yine demonte kit vermeye devam edersiniz. Madem ki demonte kit alanlar 1000 tl ye bu ürünü satıyor ve rahatlıkla alıcı buluyor ise sizin yapacağınız şey şudur bence ; bu demonte kitleri toparlayacak elektrikrikten anlayan eleman alın kendinize acemide olsa alın cihazları yapsın 1000 tl ye onun yaptıgını satarsınız . demontelerde fatura falan oluyormu bilemem ama çırağınıza yaptırdıgınız ürünlere de ayni uygulamayi yapin . sizin elinizden çikan kaliteli ve faturalı cihazlara da farkli fiyat uygularsıniz acizane fikrim. Ha bu arada demonte kit verdiginiz tanıdıgınız arkadaşlara yine bu uygulamayı devam ettirerek sürdürebilirsiniz. Tanımadiklarınız size sıkıntı çıkarıyor anlaşılan
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

walkman

Demonte kit vermekten vaz mı geçsem konusunu Karadağ madem sitedeki arkadaşlarımıza soruyor. Bu konuda en sağlıklı ve en etkili çözüm anket oluşturmak olacaktır. İşte anketimiz buyrun;

http://anketlog.com/duWVl#.VeC-6yXtlBc

walkman

Karadağ ustam ve arkadaşlar İlk oyu ben kullandım. Madem ustamız bu konuda zarar görüyor o zaman kaldırılsın.

karahasan35

Demonte kiti kaldırmak  bence geç bile kalmış bir karar.Geri dönüş çoksa zaman kaybı, süistimal ler ortada ohalde kaldırılması hepimiz için daha uygundur.
Geldiğin yeri unutursan,gideceğin yolda kaybolursun.

wtrk

Arkadaşlar ben kaldırılmaması taraftarıyım..
Suistimaller 1500 lira verip komple set alanlarda da olacaktır.
Demonte kit ve monte kit forumu canlı tutuyor.
Geçtiğimiz hafta benim arkadaşımda demonte kit alıp modülü patlattı, hata kendisinden kaynaklandığı için ücretini ödeyerek yeni bir modül aldı. Böyle arkadaşlarda var.
Bence devam etmeli, istismar edenler her türlü eder zaten.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

durmaz

Sayın Karadağ usta merhaba.
2007 yılında Teknoloji Ekibinin ilk üyelerindenim.
O zamandan bu güne sizin verdiğiniz emek ve sabırla bu günlere geldik.
İlk Delta Pulse analog ve çift yüzlü baskı devre ile uğraşıyorduk.
Bugün ister hazır ister monte ve istersen de domonte olarak istediğimiz şekilde alıyoruz.
Zaman zaman bilgi eksikliğimizden veya kendi hatalarımızdan dolayı sıkıntılarımız oldu.
Bazen sizinle bazen de diğer ustalarla irtibata geçip sorunlarımızı giderdik hepinizden özellikle Karadağ ustadan Allah razı olsun.
Hiç bir zaman ters tepki görmedim. İşi ticarete döküp demonte ve monte olarak uğraşmıyoruz alırsanız hazır cihaz var denilmedi.
Bilgi sahibi olmadığı halde cihaz yapmaya kalkıp yapamayınca da suçu cihaza atan kişiler olabilir.
Şimdiye kadar yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı Allah razı olsun diyenlerin duası yeter.
Demonte cihaz olayını kaldırmaktan değil kısıtlama getirilmesinden yana tarafım.

jickata

Forumda yeterince elektronik bilgisine sahip olandugununu kanItlIyanlara imkan saglanmalI,aksi halde Karadag ustamIz zararlI cIkIyor.Benim gorusum bu.
SaygIlar.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

eva123

bence demonte kitlerin yanına bir sayfada hangi devre elemanını nereye lehimliceğimizi adım adım anlatacak bir klavuz olmalı böylece hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum elektronik bilmeyenler bile yapar

Mustafa-

demonte kit isteyenlerin referans göstererek satın alması daha mantıklı olur...
referans veren kişi referansı verilenin tüm sorumluluğunu alması gerekli...

kripto55

Suan karadag ustama fikrimce en mantiklisi komple toparlanacak demonde yerine toparlanmis kalibre edilmis demonde satmak daha mantikli geliyor fikrimce.
Burda is yuku artiyor am ciddi derecede sikayet dusmus olacak .
Tabi buradaki hususda toparlama ve kalibre icin makul bir ucret ondada sorun olmaz zaten karadag ustanin ne kadar saglam ve fedakar oldgunu gonlu guzel oldugunu biliyor.
Demondeleri ehli olan karadag toparlasin derim ucrete tabi olarak...herkesin gonlu olur..hem demondeler bitmez satisi yine uygun olur hazir alan istedigi gibi kutular yine uyguna gelir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious