Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

said_jarrah

Selamlar,
Nanonun satışı başladımı ?

Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano
Engineer

Karadağ

Nano yine iş başında :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

kara1453

delta pulse nano kaç hz -plaser .nuget

...SİNYALCİ...

Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış derler.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Nano hem tek tek de iddialı hem çok çok da :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Ankebut

Karadağ ustam yakında cihaz üretimi bırakıp sende çıkarsın gibime geliyor araziye :D :D

...SİNYALCİ...

Alıntı yapılan: Ankebut - 03 Ocak 2016, 20:02:34
Karadağ ustam yakında cihaz üretimi bırakıp sende çıkarsın gibime geliyor araziye :D :D
ilahi ustam Allah'ta seni güldürsün.Saygılar

...SİNYALCİ...

Sezonuda kapattık :D :DSaygılar

Ankebut

Ustam istanbul sivas metrosu mu açtınız ,tam teşekküllüsün maaşallah.Saygılarımla :D

kripto55

3s nanonun son durum ne ??
Kartlar elinize gectimi karadag ustam ... konuyu guncellesek iyi olur yaz baslamadan hazirliklar bitsin ins herkesin...

kara1453

nano  ismine ek  gerek nuget ve plaser-500 hz pulsede çok derine dalar-bu minelap ve lorensten daha iyi bence-minelap bazı modeleri üzülerek söylüyorum bfo süslenmiş bfo

kara1453

karadağ bu nanoda omega başlık denedinmi-pulse ye  omega nasıl olur deneyin ustalar-karadağ usta anladın ne demek istediğimi

Karadağ

Alıntı yapılan: kripto55 - 05 Ocak 2016, 23:06:39
Kartlar elinize gectimi karadag ustam ... konuyu guncellesek iyi olur yaz baslamadan hazirliklar bitsin ins herkesin...

Arkadaşların el ile bastıkları kartlar elime geçti. Ama yoğunluktan daha bakamadım. Nasipse yarına bakmayı planlıyorum.

Karadağ

Alıntı yapılan: kara1453 - 06 Ocak 2016, 00:01:46
karadağ bu nanoda omega başlık denedinmi-pulse ye  omega nasıl olur deneyin ustalar-karadağ usta anladın ne demek istediğimi

Nano mono başlıkla çalışıyor. Bu nedenle omega başlık olmaz.

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 06 Ocak 2016, 00:18:32
Alıntı yapılan: kripto55 - 05 Ocak 2016, 23:06:39

Arkadaşların el ile bastıkları kartlar elime geçti. Ama yoğunluktan daha bakamadım. Nasipse yarına bakmayı planlıyorum.

ilginiz için teşekkürler ustam su an en fawori konu 3s nano .... bakalım neler olacak ...haberleri tüm forum merakla bekliyor

Ankebut

Nano satışından sonra ülkemizin durumu :D

kara1453

bu videoyu ilk izlediğimde minelap sanmıştım cihazı çok başarılı ürün -

Karadağ

said_jarrah

merhaba,

karadağ hocam nanonun dip versiyonu altiumda çizebilirim yapan olmadıysa.
Engineer

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious