Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz_efe

Alıntı yapılan: Karadağ - 08 Ağustos 2015, 22:38:07
Alıntı yapılan: deniz_efe - 07 Ağustos 2015, 22:31:10
Arkadaşlar Nano'muz bu gün sahaya indi. Yalnız 45'lik başlığıyla şüpheli bir tarlada yarın saatte yakın bir gezintimiz oldu. 3s de olduğu gibi stabilligine diyecek yok. Toprak ayarını yaklaşık 10 cm. de yapıp zeminden 15 cm. gibi gezdirirseniz ikinci toprak ayarina gerek kalmıyor. Hatta hafif problemli bir toprak ayarı bile yapsanız 30 saniye içinde stabil hale geldiğini görüyorsunuz. Evet 45 lik başlığın güzelliği çivi vb. küçük çöpe ötmemesi. Yarım saat içinde 2 ayrı yerden sinyal alındI. Birisi daha önce çalışma yapılmış ama yarım bırakılmış bir nokta. Diğeri de buraya yakın bir yer. Her iki yerde de değerli sinyali alındı. Kismetse bu gün yarın oraları açıp gorselleri de eklerim. Şu an cepten kısıtlı yazabiliyorum. Kısaca stabillik ve kullanım kolaylığı mükemmel. Ayrım ve derinlik konusunda da yazacağım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Görüşmek üzere...

Nano test için anadolu yollarında :)

Denizefe ilk 3s ialıp kullanan kişi oldu. Nano da da durum aynısı oldu :) Galiba bunu standarta bağlayacağız :)

Denizefe den manyetometre ile ayrım konusunda tecrübe alalım :)

Evet Nano test için Anadolu yollarında...
Farklı zamanlarda farklı arazi yapısında cihaz test edildi.
Kuru mineralli toprak, ıslak dere tabanı, sürülmüş/ekilmiş tarla vb.
Önceki mesajımda da dediğim gibi en güzel yanı cihazın stabilitesi.
Kesinlikle bozulma yok.
Zaten yeni kullanıcının en büyük sorunu toprak ayarı,
bu cihazla bu sorun kesinlikle aşılmış.
Mineralli toprağa, taşa, tuğlaya vb. tık dediği görülmedi.
Aç,
toprak ayarını yap,
aramaya başla...
Hepi topu 20-30 saniye.
...
Manyetometre cihaza ayrı bir değer katmış.
Metal sinyali aldığınızda soldaki barda manyetometreye de bakıyorsunuz.
Manyetiklenen bir metalse şayet ( demir ve türevleri gibi ) bar yükseliyor.
Değilse barda tepki olmuyor.
Kısmet olup da altın bulamadığım için altında deneme şansım olmadı fakat
bakır ve pirinç karışımlarında net ayrım yapıyor.
Az biraz daha üzerinde ince çalışılırsa asıl bomba bu.
Düşünsenize; cihazınız artık paslı çiviye, tenekeye sinyal verdiğinde
ekranda "değerli" değil de, solda yükselen bir bar görüyorsunuz.
Yani manyetiklenen bir metal.
Yani artık değerli metal arıyorsanız boşa kazmaya son.
...
Aslında 1x1 başlığı da denemek isterdim fakat
şimdilik 45'likle yetinmek zorunda kaldık.
Kısmetse 1x1 başlığı da arazide deneriz.
1x1 'in yerine 60'lık başlık düşünüyordum fakat
45'lik başlık fiziksel büyüklük bakımından sınır bence.
60'lık başlık arazide kullanıcıyı yorar.
...
Son olarak;
cihaz gerçekten harika olmuş.
Başka kullanıcılar da test ettikten sonra son şekli verilip
satışa sunulmalıdır.
Algılamada derinlik nedir vb. konularda sorulacak sorulara cevap şu olabilir;
3S'in bir tık üzeri.
idda ediyorum;
Lorenz, Minelab gibi markalar dan fazlası var eksiği yoktur.
Tereddüt etmeden de aynı test sahasında yarıştırılabilinir.
Yolun açık olsun Karadağ,
Allah utandırmasın...

Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano

deniz_efe

walkman

deniz efe ustam bahtınız açık olsun. Güzel cihaz vesselam.

deniz_efe

Fotolar eksik çıkmış.

Karadağ

Vaaay vay vayy,

Resimler mükemmel olmuş. Testlerin ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. 3S i de nanoyu da ilk gerçek manada kullanan siz oldunuz. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı, inşallah gelecekte de çıkarmaz. Zaman sorunum olmasa çoktan seri üretime geçmiş olacaktık ama elim öylesine yoğun ki anlatamam.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

tivos

Cok guzel görünüyor. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

...SİNYALCİ...

Maşallah hayırlı olsun saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

turkuyaxxx

Deniz efe Makinenin üstündeki başlığın ufak metallere duyarlılığı nasıl?

Faraday

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Biraz daha işi var. Allah utandırmasın.

harunarslanli

Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim bizlere de nasip etsin. Sadece yorumu bile okumak insanı müthiş heyecanlandırıyor. Kim bilir elimize geçse ve kullansak nasıl olurdu?
Rabbim emeği geçenlerin (başta Karadağ Usta) emeklerini boşa çıkarmasın, Hayırlara vesile etsin.
Hürmetler...
Hakiki ömrünü bulunduğun gün bil...

deniz_efe

Alıntı yapılan: turkuyaxxx - 25 Ağustos 2015, 23:05:43
Deniz efe Makinenin üstündeki başlığın ufak metallere duyarlılığı nasıl?
Şöyle net mesafe vereyim;
kuru sıkı tabancaların mermilerinin boş kovanlarını 30 cm. gibi net algılıyor.
Fakat bu başlığın 45 cm. lik başlık olduğunu ve amacının da orta büyüklükte metal algılamak olduğunu unutmayın.
Yani küçük başlıkla küçük metallerde daha net ve daha derinden sonuç alacağınız kesin.
Bunu saha testinde değil ama ( sahaya yalnızca 45 lik başlıkla çıkıldı ) deneme alanında ve atölyedeki testlerde de kanıtlamıştı.

Karadağ

Arkadaşlar makina gerçekten güzel oldu. Birkaç farklı yerde daha test edilsin ürün üretime girecek. Bu arada bende eklemek istediğim bazı şeyleri ekliyorum.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

avcı bronz

Slm lar
Arkadaşlar delta pulse nanoyu deneme fırsatın oldu yıllardır Dedektor kullanan birisi olarak cihazda bazı gördüklerimi paylaşmak istiyorum
Öncelikle ayrım olayı cok guzel manyetometre ile ayrım yaptığı icin kullanıcıyı yaniltmiyor çünkü manyetometre değerli metallere tepki vermiyor Dedektor sinyal veriyor sizde cok rahat bir şekilde anlıyorsunuz ne olduğunu
Minerale tepki vermiyor
Küp ve pişmiş toprağa sinyal vermiyor
Cok stabil boşa ötmüyor
Boşluk üzerinden geçerken tıkırtı sesini kesiyor ayni anda manyetometre de sizi uyarıyor
Derinlik olarak sigara tabakasını 1 metreden rahat algıladı 45 lik başlıkla
Kısacası bir pulse cihazdan beklenen her özellik fazlasıyla var bu cihazda kullanmanızı tavsiye ederim hüseyin abim ve ekibine tesekkur ederim elinize sağlık

Herkeze bol şans

divan

yani devamlı tıkırtı sesi var ama boşluğa gelince tıkırtı kesliyor bizde boşluk olduğunu anlıyoruz doğrumu teşekkürler

avcı bronz

Evet doğru tıkırtı kesiliyor ve ayni anda manyetometre yükselişe geçip uyarıyor boşluk olduğu nu birde derinlik verebilse radarın yaptığı isi yapar iyi bir kullanıcıyla

Karadağ

Alıntı yapılan: avcı bronz - 07 Eylül 2015, 16:05:01
Slm lar
Arkadaşlar delta pulse nanoyu deneme fırsatın oldu yıllardır Dedektor kullanan birisi olarak cihazda bazı gördüklerimi paylaşmak istiyorum
Öncelikle ayrım olayı cok guzel manyetometre ile ayrım yaptığı icin kullanıcıyı yaniltmiyor çünkü manyetometre değerli metallere tepki vermiyor Dedektor sinyal veriyor sizde cok rahat bir şekilde anlıyorsunuz ne olduğunu
Minerale tepki vermiyor
Küp ve pişmiş toprağa sinyal vermiyor
Cok stabil boşa ötmüyor
Boşluk üzerinden geçerken tıkırtı sesini kesiyor ayni anda manyetometre de sizi uyarıyor
Derinlik olarak sigara tabakasını 1 metreden rahat algıladı 45 lik başlıkla
Kısacası bir pulse cihazdan beklenen her özellik fazlasıyla var bu cihazda kullanmanızı tavsiye ederim hüseyin abim ve ekibine tesekkur ederim elinize sağlık

Herkeze bol şans

Beğenmenize sevindim. Elimden geldiğince güzel bir proje olması için uğraştım. Bence bu proje çok ses getirecek.

Mylasos

Hocam 3s nanonun fiyati ne olacak yok mu bi tespitiniz

Karadağ

Alıntı yapılan: Mylasos - 18 Eylül 2015, 18:16:48

Forumda ticari bir konuya girmeyi doğru bulmuyorum. Özelden fiyat konusunu görüşebiliriz.

emobg

Alıntı yapılan: Karadağ - 20 Eylül 2015, 00:07:39
Alıntı yapılan: Mylasos - 18 Eylül 2015, 18:16:48

Forumda ticari bir konuya girmeyi doğru bulmuyorum. Özelden fiyat konusunu görüşebiliriz.

hocam fiyat ve çıkış tarihini bana da iletebilir misiniz özel mesaj veya buradan ?

kripto55

Test videosu vs yokmu ...... Huseyin ustam verdiğiniz 3,s nanolar resimden ötesi yok alan kacmis ::) ::)
Merakla bekliyoruz son gelişmeleri sahip olamasakda videolarla heves atarız yahu ::)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious