Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ankebut

S.A.

Elektronik cihazlarda güvenlik başlıbaşına bir sorundur. Cihazlara mutlaka seri numarası verilmelidir. Devre plaketinin üzerinde farklı bir numara kutunun üzerinde farklı bir seri numara basılmalıdır., hatta dedektör programında bir seri numara daha olmalıdır, cihaz açıldığında kendi seri numarası çıkmalıdır, bu seri numaraları kayıt altında olmalıdır, böylece hangi cihaz kutulu satılmış  hangi plaket ayrı satılmıştır takibi yapılabilir,bunlardan başka satılan cihazlar bilgisayara bağlantı kablosuyla bağlanarak teknoloji ekibi sitesine giriş yaparak cihazın orjinal olup olmadığını bir program vasıtasıyla kendisi kontrol edebilir, veya seri numaraları teknoloji ekibi sitesinde bulunan program vasıtasıyla kendisi manuel giriş yapabilir. cihaz hakkında bilgi edinebilir, ayrıca teknoloji ekibi sitesinde müşteri girişi adı altında bir program vasıtası ile cihazı satın alınan kişi kimlik bilgileri adres ,iletişim ve cihazı tam ve sağlam teslim aldım diye veri girişi yapabilir. böylece müşteri garanti kapsamına giriş yapmış olur. cihazı ikinci el birine satarsa alan kişi kendi bilgilerini müşteri girişine kayıt yaptırmak suretiyle garanti yenilemesi yapar veya firma güvencesi ve hizmet anlaşması yapmış olur., böylece cihaz kimden nasıl el değiştirmiş belli olur, kayıt yaptırmayan müşteri kapsam dışında bırakılır. ama teknoloji ekibinin sattığı cihazlar belli olur, farklı adla aynı seri numarası girilmeye kalkarsa sahte cihaz belli olur, bu ve benzeri güvenlik önlemleri alınabilir,
Saygılarımla
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano

Karadağ

Alıntı yapılan: Ankebut - 03 Mayıs 2015, 23:52:53
S.A.

Elektronik cihazlarda güvenlik başlıbaşına bir sorundur. Cihazlara mutlaka seri numarası verilmelidir. Devre plaketinin üzerinde farklı bir numara kutunun üzerinde farklı bir seri numara basılmalıdır., hatta dedektör programında bir seri numara daha olmalıdır, cihaz açıldığında kendi seri numarası çıkmalıdır, bu seri numaraları kayıt altında olmalıdır, böylece hangi cihaz kutulu satılmış  hangi plaket ayrı satılmıştır takibi yapılabilir,bunlardan başka satılan cihazlar bilgisayara bağlantı kablosuyla bağlanarak teknoloji ekibi sitesine giriş yaparak cihazın orjinal olup olmadığını bir program vasıtasıyla kendisi kontrol edebilir, veya seri numaraları teknoloji ekibi sitesinde bulunan program vasıtasıyla kendisi manuel giriş yapabilir. cihaz hakkında bilgi edinebilir, ayrıca teknoloji ekibi sitesinde müşteri girişi adı altında bir program vasıtası ile cihazı satın alınan kişi kimlik bilgileri adres ,iletişim ve cihazı tam ve sağlam teslim aldım diye veri girişi yapabilir. böylece müşteri garanti kapsamına giriş yapmış olur. cihazı ikinci el birine satarsa alan kişi kendi bilgilerini müşteri girişine kayıt yaptırmak suretiyle garanti yenilemesi yapar veya firma güvencesi ve hizmet anlaşması yapmış olur., böylece cihaz kimden nasıl el değiştirmiş belli olur, kayıt yaptırmayan müşteri kapsam dışında bırakılır. ama teknoloji ekibinin sattığı cihazlar belli olur, farklı adla aynı seri numarası girilmeye kalkarsa sahte cihaz belli olur, bu ve benzeri güvenlik önlemleri alınabilir,
Saygılarımla

a.s.

Bunlar tabii yapılabilir ama bunun gerçekleşebilmesi için baya bi kadro lazım :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Mayıs 2015, 10:08:45
S.A.

Saygılarımla

a.s.

Bunlar tabii yapılabilir ama bunun gerçekleşebilmesi için baya bi kadro lazım :)

Ustam yardıma hazırız bizim yapacağımız bir şey olursa ve böyle bir sistem uygulamak istersen her zaman bir telefon kadar yakınız. Saygılarımla

Karadağ

Alıntı yapılan: Ankebut - 04 Mayıs 2015, 11:53:33
Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Mayıs 2015, 10:08:45
S.A.

Saygılarımla

a.s.

Ustam yardıma hazırız bizim yapacağımız bir şey olursa ve böyle bir sistem uygulamak istersen her zaman bir telefon kadar yakınız. Saygılarımla

Allah razı olsun. Böyle yaklaşmanız beni çok sevindiriyor.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

kripto55

Ustam nanoda son durum ne ....... Nezaman paralari toplattircan bize. Merakla bekliyozz...

grkn

Hakkatten ustam ya ha bugün ha yarın sırf nano çıkacak diye 3 aydır cihaz almadım

Karadağ

Arkadaşlar durum daha önce de yazdığım gibi. Boboin kabı bekliyorum. Bana sürekli yazıyorsunuz ama benimle alakalı değil durum. Kalıpcıyı bekliyoruz.

...SİNYALCİ...

Diğer elimide bu kalıpcılar yüzünden kıracam ya sabır  >:(
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

ahmettek

hüseyin ustam kalıbcıları beklerken 2s  yi  ürettin .....sırada  ne  var  merak ettim  :))

Karadağ

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 05 Mayıs 2015, 16:23:14

Bu işe başlamadan önce çalıştığım firmadan kalıphane vardı. Çok da sık kullanılmamasına rağmen milyon dolarlık yatırımın neden yapıldığına anlam veremiyordum. Şimdilerde neden olduğunu anlıyorum.

Karadağ

Alıntı yapılan: ahmettek - 05 Mayıs 2015, 17:14:17
hüseyin ustam kalıbcıları beklerken 2s  yi  ürettin .....sırada  ne  var  merak ettim  :))

:) Boş durmuyorum. Emin olabilirsiniz.

...SİNYALCİ...

Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Mayıs 2015, 17:56:10
Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 05 Mayıs 2015, 16:23:14

Bu işe başlamadan önce çalıştığım firmadan kalıphane vardı. Çok da sık kullanılmamasına rağmen milyon dolarlık yatırımın neden yapıldığına anlam veremiyordum. Şimdilerde neden olduğunu anlıyorum.
Ustacığım benim birşey aradıgım yok hobi amaçlı uğraşıyorum ve çok masrafta ediyordum sayenizde masrafımı çıkarttım Allah rağzı olsun demem oki inşallah biran önce sizde okadar kafa patlatıyorsunuz emek harcıyorsunuz biran önce emeyinizin karşılığını göresiniz.Hak yar ve yardımcın olsun ustam saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

nişancı

Ustam bir tahmininiz vardır kalıpçilarla konuşuyorsunuzdur kaç günden çıkarmiş , tarih olarak bellimi bence gidip gozlerinizle son durumu gorun . Yoksa sallamaya devam ederler sanayicileri iy bilirim  ^-^

Karadağ

Alıntı yapılan: snaypır - 05 Mayıs 2015, 18:49:34
Ustam bir tahmininiz vardır kalıpçilarla konuşuyorsunuzdur kaç günden çıkarmiş , tarih olarak bellimi bence gidip gozlerinizle son durumu gorun . Yoksa sallamaya devam ederler sanayicileri iy bilirim  ^-^

Bu hafta numunelerin gelmesi lazım. Kol için tutma yeri numunesi geldi. Tek bobin kabı kaldı. Sonrasında üretime başlayacağız.

Ankebut

Alıntı yapılan: grkn - 05 Mayıs 2015, 12:43:08
Hakkatten ustam ya ha bugün ha yarın sırf nano çıkacak diye 3 aydır cihaz almadım

Sevgili grkn merak etme aradaki ay farkını kapatırsın yakında, nano çok iddialı olacak , her türlü cihazı hemen hemen görmüş biri olarak bunu söyleyebilirim. Ben hüseyin ustanın cihazlarını gördükten sonra başkada cihaz almadım açıkçası bir seri tuturdum gidiyorum. Eğer ki arazide bu cihazlarla gezen bir kimse ben hiç bir şey bulamadım derse yalan olur açıkçası. şu var cihaz ne kadar iyi olursa olsun birazda mantıklı yerlerde gezmek gerekiyor. Ama emin olun boş yok  ;D  saygılarımla

grkn

Ankebut ustam inanın ki hüseyin usta nanoyu duyurduğundan beri bekliyorum başka cihazda almadım paramız yabancıya gitmesin ortada bir emek var ve bu emeğin hakkını hüseyin ustam kuruşu kuruşuna hak ediyor. Araziye cıkıyorum sadece bakmakla yetiniyorum bu da beni kamcılıyor

ahmettek

grn usta aynı şey  bende  var  arazi benide cok  cezb ediyor...Öğle  fazla define  teçrübem yok ama arazide  dolaşmak eskiden kalan yaşam izlerini  bulmak bir  başka güzel oluyor....

grkn

Aynen ahmettek ustam katılıyorum size benim de hiç yok

Ankebut

Teknoloji ekibi ürünlerinin bir özelliği ve en önemli özelliği "KALİTEYİ UCUZA ALIN" aslında slogan bundan ibarettir.
Şimdi tabii Karadağ usta köklü bir dedektör imalatçısı olduğunu iddia etmiyor zaten... Yani köklü derken bilinen metal dedektörü markaların ilk imalatlarının 40-50-80 yıl önce yapıldığını düşünürsek Karadağ ustam bu işte yeni sayılır. Ama diğerleri yerinde sayarken Karadağ usta merdivenleri 10 ar 10 ar atlayarak çıkıyor neredeyse. Başka firmaların bilgisayarla işletilen imalathanelerinde üretemediklerini emin olun bir havya ile yapıyor. Yani biz aslında paramız yabancıya gitmesin gözüyle değil, paranın gideceği başka bir yer olmadığı için bu cihazları tercih ediyoruz.Saygılarımla

sahbaylar

Alıntı yapılan: Ankebut - 06 Mayıs 2015, 21:43:06
Teknoloji ekibi ürünlerinin bir özelliği ve en önemli özelliği "KALİTEYİ UCUZA ALIN" aslında slogan bundan ibarettir.
Şimdi tabii Karadağ usta köklü bir dedektör imalatçısı olduğunu iddia etmiyor zaten... Yani köklü derken bilinen metal dedektörü markaların ilk imalatlarının 40-50-80 yıl önce yapıldığını düşünürsek Karadağ ustam bu işte yeni sayılır. Ama diğerleri yerinde sayarken Karadağ usta merdivenleri 10 ar 10 ar atlayarak çıkıyor neredeyse. Başka firmaların bilgisayarla işletilen imalathanelerinde üretemediklerini emin olun bir havya ile yapıyor. Yani biz aslında paramız yabancıya gitmesin gözüyle değil, paranın gideceği başka bir yer olmadığı için bu cihazları tercih ediyoruz.Saygılarımla
Ankebut ustam sana katiliyorum . aslinda paranin gidecegi başka bir yol olmadigi için degil de parayı hak eden tek yer oldugu için tercih ediyoruz demek daha dogru ifade olurdu sanki. Bana gore boyle. Saygilarimla
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious