Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...SİNYALCİ...

Mayısta bitti valla saygılar
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 04 Haziran 2015, 07:53:15
Mayısta bitti valla saygılar

Kalıpçılar bize 1 aydan fazla zaman kaybettirdi. Ama herşeyde bir hayır vardır.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

kaptan

hayırlısı olsun usta kalıpçılar bazı firmalar tarafından baskı altında kalmış olabilir zira nano onların bittiyi gündür ama teknoloji ekibi engellenemez
hayır da şer de ALLAH tandır

Karadağ

Alıntı yapılan: kaptan - 04 Haziran 2015, 11:23:59
hayırlısı olsun usta kalıpçılar bazı firmalar tarafından baskı altında kalmış olabilir zira nano onların bittiyi gündür ama teknoloji ekibi engellenemez

Yurtdışındaki firmalar ile görüşen bazı yerli firmalara " kim bu teknolojiekibi Türkiyede iş yapamaz olduk" diyorlarmış:) Bunu dğymak beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

onur600

Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Haziran 2015, 12:04:11

Yurtdışındaki firmalar ile görüşen bazı yerli firmalara " kim bu teknolojiekibi Türkiyede iş yapamaz olduk" diyorlarmış:) Bunu dğymak beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.
Yakında transfer teklifleri başlar.Benden demesi.Uyma sen şeytana ;)
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Alıntı yapılan: onur600 - 04 Haziran 2015, 12:30:32
Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Haziran 2015, 12:04:11

Yakında transfer teklifleri başlar.Benden demesi.Uyma sen şeytana ;)

Transfer mi :) Biz burada milli sermayenin yurt dışına gitmemesi için geceli gündüzlü uğraşıyoruz. Uçsalar da bizden bişey transfer edemezler.

sezar0007

milliyetçiliktir bu evet deee acil nanonun cep yöntemi videolarını seyretmek için sabırsızlanıyorum  ^-^ ^-^ ^-^  sıcak sıcak  ;D

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 03 Haziran 2015, 23:16:47
Merhaba arkadaşlar,

Dedektör şu sıralar arazide test ediliyor. Nasipse testlerden sonra satış da dizgi de başlayacak :)

Bu arada forumda temizik yapılmadı. Sadece 1 sayfada yer alan mesaj sayısı değişti. Bu nedenle sayfa sayılarında oynama oldu.

Saygılar

Ustam peki monte ve demonte kit olarak satmayı planlıyormusun ,?
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Tüm imkanlarımız olacak inşallah. Ama ilk başta demonte yada monte ile başlamayacağız. Dokümanlarını tamamlayınca onların satışı başlanacak.

onur600

Alıntı yapılan: sezar0007 - 04 Haziran 2015, 14:44:58
milliyetçiliktir bu evet deee acil nanonun cep yöntemi videolarını seyretmek için sabırsızlanıyorum  ^-^ ^-^ ^-^  sıcak sıcak  ;D

Her türlü ortam videoları hilesiz,hurdasız çekilir.Biraz sabır...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Ankebut

Ülkemizde herşeyin millileştiği şu güzel yıllarda nanomuzunda milli olması gurur verici. Toprağın içinde artık bir şey kalmaz gibi geliyor bana, inşallah herkes  hem nanosuna kavuşur hem de hayallerine , artkı karadağ ustam da bu yaz biraz dinlenir , en azından ruhen dinlenmiş olur. Bir kaç ay bir  şey icat etmez de başka firmalar biraz nefes alırlar. :D
Saygılarımla

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Haziran 2015, 15:51:53
Tüm imkanlarımız olacak inşallah. Ama ilk başta demonte yada monte ile başlamayacağız. Dokümanlarını tamamlayınca onların satışı başlanacak.

Ben kendim yapmayı istiyorum ustam..
Çıktığı zaman sipariş veririm inşallah..
Buradan takipteyiz..
Emeklerinize sağlık..
NoBodY CaN StoP Me.!!!

kaptan

milliyetçilik olmayan bir ülke asla bagımsız olamaz yerli üretimi destekleyelim tabi dürüstce malının arkasında duranları tirident hariç yabancı firmaların onlarca mühendisle yapamadıgını karadag usta tek başına yapıyor ben test sırasında nanoyu salladım ben dahil oradaki hiçkimse şaşkınlıgını gizleyemedi nano dedektörden öte bişey bence şartlara göre ben nano alamayacagım ama videoları bende sabırsızlıkla bekliyorum saygılar
Alıntı yapılan: onur600 - 04 Haziran 2015, 19:12:39
Alıntı yapılan: sezar0007 - 04 Haziran 2015, 14:44:58

Her türlü ortam videoları hilesiz,hurdasız çekilir.Biraz sabır...
hayır da şer de ALLAH tandır

star50

slm hayırlı ramazanlar nanodan haber varmı usta fiat konusunda birde isteyen yanına varıp deneyebiliyormu almak için kolay gelsin saygılar

Karadağ

Merhaba,

Nano bitti. Üretime başlamadık daha. Arazide test ediyoruz.

Saygılar

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 18 Haziran 2015, 10:56:25
Merhaba,

Nano bitti. Üretime başlamadık daha. Arazide test ediyoruz.

Saygılar

Usta insanlarımız sabırsız oyuzden çalışmaların devam ettiğini gösteren arazi denemelerinden bir kaç video atarsaniz biraz daha zaman kazanmış olursunuz ..

onur600

Bu üründe çok büyük bir süpriz var.Şimdiden bahsetmek bana düşmez:)
O nedenle biraz daha sabırlı olmamız gerecek...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

star50

buna benziyormu deltanın bir parçası kolay gelsin mta dan cekmiştim

fuat_25

ellerine sağlık hayırlı olsun te ye net tam fiyatı nedir ? ustam

star50

merhaba karadag usta varmı nanodan haber arkadaşlarla para ayarlamaya çalışacagız ona göre hazırlık yapalım kolay gelsin saygılar ha unutmadan boşlukta buluyor demi usta bu nano saygılarımla

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious