Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Arkadaşlar duruma böyle yaklaşmanız benim için hem sevindirici hem de gururlandırıcı bir durum.

Teşekkür ederim
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 06 Mayıs 2015, 23:53:11
Arkadaşlar duruma böyle yaklaşmanız benim için hem sevindirici hem de gururlandırıcı bir durum.

Teşekkür ederim
Marifet iltifata tabidir Hüseyin bey
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

fearless_035

"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

sfenks_

peki Karadağ ustam fiyatı aşa yukarı ne kadar olacak tahmini en son dp 3 almıştım şimdi ise nano iştahımı kabarttı gerçekten insan her zaman daha iyisini arıyor şimdiden paramızı toplamaya başlayalım diyorum

Karadağ

Teşekkür ederim arkadaşlar,

Fiyat konusunda şu anda net bişey söylemek doğru olmaz. Kısa süre sonra fiyatı belirlerim.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

türkelli

Hüseyin ustam 3s İ getir nanoyu götür kampanyasıda olacakmı olursa üstüne ne kadar verecez hazırlığımıza başlasak diyorum

Karadağ

Alıntı yapılan: türkelli - 14 Mayıs 2015, 06:05:36
Hüseyin ustam 3s İ getir nanoyu götür kampanyasıda olacakmı olursa üstüne ne kadar verecez hazırlığımıza başlasak diyorum

Bizden alanlar için olacak. Üstüne vereceğiniz tutar 3s e verdiğiniz tutar ile alakalı. 3S de donanıma göre fşyat değiştiği için ödenecek fark da değişiyor.

Saygılar

nişancı

valla ben kalipçilardan umudu kestim, zati ramazanda yaklaşti artık bayramdan sonrasına bakcaz,

ahmettek

Her  işde  bir  hayır  vardır...

ahmettek

hüseyin usta 3s ye nano da olduğu gibi manyotemetreli  başlık takıla bilirmi yani  demek istediğim 3s nanoya revize  edilebilirmi..

Karadağ

Alıntı yapılan: snaypır - 14 Mayıs 2015, 10:44:02
valla ben kalipçilardan umudu kestim, zati ramazanda yaklaşti artık bayramdan sonrasına bakcaz,

Bugün için ilk numuneleri göndermeye sçz verdi. Birazdan arayacağım bakalım ne olacak.

yktronik

abim ilk ürünlere yetişeceğim inşallah :) arayamıyorum kontörüm yok, az kaldı :)

ahmettek

HÜSEYİN USTA   SON  DURUM NEDİR..

Karadağ

minelabdan kopya çektim :) 22x29 luk başlıkla 1 kuruş mesafesinde gözle görülür artış oldu. 45 lik kalıplar geldiğinde 45lik ile de arazide testker yapacağım.

ahmettek

hayırlısı ustam...yaz sezonu bitmeden  bizde nano nun farkına varabilirsek  cok iyi  olur...

turkuyaxxx

Forumda temizlik yapıldı sanırım, nano 30 sayfadan 12 ye  düşmüş

sezar0007

Karadağ ustam ne zaman çıkacak nano sabırsızlıkla bekliyoruz

turkuyaxxx

Usta kartlar hazirsa dizmeye baslasak bi taraftan, sabırsız laniyorum

Karadağ

Merhaba arkadaşlar,

Dedektör şu sıralar arazide test ediliyor. Nasipse testlerden sonra satış da dizgi de başlayacak :)

Bu arada forumda temizik yapılmadı. Sadece 1 sayfada yer alan mesaj sayısı değişti. Bu nedenle sayfa sayılarında oynama oldu.

Saygılar

tivos

Ben denemek için sabırsızlanıyorum. Bakalım ne zaman kullanabilicez. 8)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious