Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fearless_035

Maasallah ustam guzl gorunuyo
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

jickata

Alıntı yapılan: Karadağ - 19 Nisan 2015, 01:18:22
Alıntı yapılan: pro-TR - 19 Nisan 2015, 01:09:44
bilgilendirmeniz için biz tşk ederiz karadağ ustam, devre gayet başarılı, yalnız eleştiri olarak kutuculara gıcığın mı var ustam ya az kutuyu büyütsen atom karınca gibi olmuş bu hali....

Ben teşekkür ederim. Tutma kolu ve bobin kabı da gelsin öyle görünce neden böyle yaptığım prtaya daha net çıkar ;)

Kutuculara gıcığım :) Yakında kendi kutumu üretmeye başlayacağım :)

Guzel gorunuyor ustam,ellerine saglIk.
Birde şu kutu ve  kalIp işini kendin tasarla ve kendin yap olursa daha karlI olursun zannediyorum.BazI insanlar paraya doymus.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Karadağ

Alıntı yapılan: jickata - 19 Nisan 2015, 16:55:52
Alıntı yapılan: Karadağ - 19 Nisan 2015, 01:18:22
Alıntı yapılan: pro-TR - 19 Nisan 2015, 01:09:44
bilgilendirmeniz için biz tşk ederiz karadağ ustam, devre gayet başarılı, yalnız eleştiri olarak kutuculara gıcığın mı var ustam ya az kutuyu büyütsen atom karınca gibi olmuş bu hali....

Ben teşekkür ederim. Tutma kolu ve bobin kabı da gelsin öyle görünce neden böyle yaptığım prtaya daha net çıkar ;)

Kutuculara gıcığım :) Yakında kendi kutumu üretmeye başlayacağım :)

Guzel gorunuyor ustam,ellerine saglIk.
Birde şu kutu ve  kalIp işini kendin tasarla ve kendin yap olursa daha karlI olursun zannediyorum.BazI insanlar paraya doymus.

Kab işini burada bir firma ile çözdüm. Kalıp biraz pahalı oldu ama en azından bizim logomuz var üzerinde.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

jickata

Insallah ustam ,dedigin gibi olur.Eger yakInda cevap alamazsam ya paranI iade ederim ya da baska baslIk kalIbI gonderirim.UtanIyorum artIk ya. :P

SaygIlar.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Karadağ

Alıntı yapılan: jickata - 19 Nisan 2015, 19:38:01
Insallah ustam ,dedigin gibi olur.Eger yakInda cevap alamazsam ya paranI iade ederim ya da baska baslIk kalIbI gonderirim.UtanIyorum artIk ya. :P

SaygIlar.

Jickata senden tarafta bir sorun yok. Sorun olan Türkiyedeki bir üretici. Sen sağolasın zaten yeterince yardım ediyorsun bana.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

nişancı

Huseyin bey sizden bişi rica edebilir miyim   2s de kullandiğiniz tulanın arkasına bir altın koyup nanoda sallamalı modta deneye bilir misiniz , hatta bir video cekebilirmisiniz. Neden derseniz mineralde cihazın ve manyetometre in tepkisini ve alğilama mesafesini görmek için ,

Karadağ

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Nisan 2015, 20:52:15
Nano ile arazi keyfi :)

Usta masallah desenize bu yazin trendy dp3s ...

Ufak tefek gelismesi gerekenker var sanirim usta aku jacki fazla gerilmis ):);)::

İns bizede nasip olur dp3s nano....

...SİNYALCİ...

Maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin Ustam saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Bu ilk prototip. Bobin kabı, kutu monyaj ekipmanı, deri kılıf v.b. bazı ufak parçalar bekleniyor :) Kablo işi benim önemsemediğimden kısa. Yoksa uzun kesmek ve konnektörü öyle takmak zor bişey değil :) Yani önemesenmeyecek bir ayrıntı.

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Nisan 2015, 22:02:15
Bu ilk prototip. Bobin kabı, kutu monyaj ekipmanı, deri kılıf v.b. bazı ufak parçalar bekleniyor :) Kablo işi benim önemsemediğimden kısa. Yoksa uzun kesmek ve konnektörü öyle takmak zor bişey değil :) Yani önemesenmeyecek bir ayrıntı.

Usta varmisin bu yaz vlf ler cope kampanyasi yapalim.....

Karadağ

Alıntı yapılan: kripto55 - 22 Nisan 2015, 22:16:57

Usta varmisin bu yaz vlf ler cope kampanyasi yapalim.....

Zaten sloganımız bu. Tüm VLF ler çöpe!

:)

acemi-usta

bende tam bir vlf yapacaktım :D
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Nisan 2015, 23:10:47
Alıntı yapılan: kripto55 - 22 Nisan 2015, 22:16:57

Zaten sloganımız bu. Tüm VLF ler çöpe!

:)

Ozaman desenize daglarda dp3s nanonun sesi yankilancak..

Ha bu arada piknikcileri uyaralim kus sesleri yerine 3s nano sesleri esligince ciz biz mangal yaparlar artik....

Elime bir pc gecince tum vlfler cope sloganimizi ateslendirelim photoshopla ...belki mustafa ustatim bu yazimi gorur ):):

ümit07

vlf yapmayı düşünüyordum yinede düşünüyorum da ama önce nanoyu yapicam allah izin verirse sabırsızlıkla bekliyoruz karadag ustam........

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Nisan 2015, 20:52:15
Nano ile arazi keyfi :)

Ya hu karadağ ustam bi nefes al bir soluklan dur biraz... Dp , dp2 , dp3, dp3s, dp2s, dp3s nano , manyometre , gradiometre, dp4 sonrasindada kim bilir neler var neler. Perişan ettin milleti
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

grkn

Hüseyin ustam kim bilir neler yapar artık uydudan tespite kadar yolu var ^-^ ;D

kaptan

helal olsun ustama o yaptıkça biz gururlanıyoruz bu ülkeye her alanda bir karadag olsa keşke
hayır da şer de ALLAH tandır

kaptan

slm.ustalar dünkükaradag ustayla yaptıgımız testi dp3s.sayfamızda paylaşmıştım birçodunuz okumuşsunuzdur konunun yeri burası oldugunu düşündüm nedeni ise nano sallamak gerçekten çok güzeldi hafif zarif kararlılık ve ayrım süperdi minelap tan başka cihaz tanımam diyen bir arkadaş vardı orada hatta minelap 7000.almak için istanbula gidecekmiş nanoyo görüp kullandıktan sonra fiyat dahi sormadan ustaya siparişini verdi hemen saygılar
hayır da şer de ALLAH tandır

Karadağ

Alıntı yapılan: kaptan - 28 Nisan 2015, 18:10:31
slm.ustalar dünkükaradag ustayla yaptıgımız testi dp3s.sayfamızda paylaşmıştım birçodunuz okumuşsunuzdur konunun yeri burası oldugunu düşündüm nedeni ise nano sallamak gerçekten çok güzeldi hafif zarif kararlılık ve ayrım süperdi minelap tan başka cihaz tanımam diyen bir arkadaş vardı orada hatta minelap 7000.almak için istanbula gidecekmiş nanoyo görüp kullandıktan sonra fiyat dahi sormadan ustaya siparişini verdi hemen saygılar

Merhaba,

Kaptan yüz yüze görüşmek ve beraber bir test yapmak bence çok güzeldi. Nano herkesi bir hayli şaşırttı. 120cm ye yakın bir mesafeden küp içi parayı alması, o denli kötü bir arazide stabil çalışması çok güzeldi. Manyetometre ile çiviye değersiz dediğinde gpx5000 kullanan arkadaşın bu çiviler yaktı bizi diyip nanonun onları çok net bir şekilde ayırmasını izlemesi, gpz7000 için sıra bekleyen birin vazgeçip nano siparil etmesi. Bunlar çok güzel anılar oldu benim için. Birde ne diyorlardı burada kimseye bahsetmeyeceğiz bu dedektörden :) Ekmeğini yemek lazım :)

Saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious