Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Tivos, istediklerin zaten olacak ;) ayrıca 1x1 başlık için dedektör ve akü tak çıkarlı olacak ;)

Sahbaylar, Nano çalışması ile, kullanım amacı ile 3s den farklı. Daha zamana ihtiyacı var :)

Saygılar
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

tivos

Tamam o zaman bu kış yapılacak proje oluşmaya başladı sanırım. Kolay gelsin...

karahasan35

Başarılı bir çalışma ortaya çıkımış çıkıyor tebrikler sayın karadağ elinize sağlık.Dediğiniz gibi 1x1 başlıkta tıkırdama sesi olursa çok hoş olur.

Sayın tivos özledik sizi.

Geldiğin yeri unutursan,gideceğin yolda kaybolursun.

nişancı

Karadağ

Alıntı yapılan: snaypır - 25 Ağustos 2014, 19:12:11
Nezamana cikar ustam ?

Zaman veremiyorum. Elimden geldiğince hızlı ilerletmeye çalışacağım.

saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

kayzer1915

Ben helikopterle gelirken roketleri takayim cihazi alamazsak üstten bombalar kacariz ;)

Karadağ

Alıntı yapılan: kayzer1915 - 25 Ağustos 2014, 19:27:57
Ben helikopterle gelirken roketleri takayim cihazi alamazsak üstten bombalar kacariz ;)

Şimdiden sıraya gir bence :)

ercan

Alıntı yapılan: Karadağ - 17 Ağustos 2014, 21:26:08
Merhaba Arkadaşlar,

3s nano için kutulama konusunda sizlerden fikir almak istiyorum. Devre bir hayli küçük (5x5cm gibi) olduğu için çok rahat tutma koluna yerleşebilir.

Sizde nanoyu tutma koluna mı yerleştirsek yoksa boyna mı  assak? Boyna asmak istersek ister istemez büyük kutu kullanacağız. Yoksa kolye gibi kalır boyunda :)

Saygılar

Madem bu kadar küçük saat gibi kolumuza takalım:)şaka bir yana ergonomi açısından tutma kolu iyidir..ama isteyen saat gibide kullansın:)

Karadağ

Alıntı yapılan: ercan - 25 Ağustos 2014, 19:46:10
Alıntı yapılan: Karadağ - 17 Ağustos 2014, 21:26:08
Merhaba Arkadaşlar,

3s nano için kutulama konusunda sizlerden fikir almak istiyorum. Devre bir hayli küçük (5x5cm gibi) olduğu için çok rahat tutma koluna yerleşebilir.

Sizde nanoyu tutma koluna mı yerleştirsek yoksa boyna mı  assak? Boyna asmak istersek ister istemez büyük kutu kullanacağız. Yoksa kolye gibi kalır boyunda :)

Saygılar

Madem bu kadar küçük saat gibi kolumuza takalım:)

Akü ile bobin bağlanacağı için kola takmayalım diye düşünmüştük ama 1x1 bobin için olabilir. :)

kripto55

3d özelliği mevcut olacak mı ustam

Karadağ

ercan

valla kolsaati için benim piller hazır..bu cep telefonu pillerinin üçünü seri bağlayınca 12volt 1amper batarya oluyor.ve 1.5x4x4 bir ebatta oluyor..iisteyen daha yüksek kapasiteli cep pili kullanabilir..ben bunları tanesi 3 liradan almıştım..

Karadağ

Alıntı yapılan: ercan - 25 Ağustos 2014, 20:05:08
valla kolsaati için benim piller hazır..bu cep telefonu pillerinin üçünü seri bağlayınca 12volt 1amper batarya oluyor.

1A yetersiz :( Bu dedektör için 2R bobin kullanıyorum. 12V için 6A akımı 250uSn boyunca karşılayabilecek bir besleme lazım.

onur600

Alıntı yapılan: sahbaylar - 25 Ağustos 2014, 16:54:53
karadag ustam yine yapmışsın yapacağını . dp3s i alırken acelemi ettim acaba. şimdi nano su çıktı gel de gözün kalmasın . nolacak şimdi  :-[  yarın araziye çıkıyorum inşallah. nano suz 3s ile
İnşallah bundan sonraki projeler tasarlanırken bu gibi durumlar yaşanmaması için cihaz dizaynı ona göre yapılacak.
Sadece versiyon yükseltilmesi ile güncelleme olacak.Aynı kulvar cihazlar için geçerli olmak şartıyla.
Hem tasarımcı,hemde kullanıcılar için daha ekonomik olacağını düşünüyorum.
Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

vansa65

Valla hocam süper olmuş çok Sık çok gösterişli olmus.Bence bu nanonun hakkı 3d de olması.Ayrı bır konsept olmasın.Yoksa 3S kullanıcılarının gözü kalır ;)) tam marka bır ürün olmuş ellerinize saglık.

Mustafa-

Karadağ

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 26 Ağustos 2014, 00:02:43

Eline saglik Mustafa. Sarilari fume yapsak nasil olur acaba. Birdw butonlari en solda tune yaninda menu olacak sekilde yapsak

ServetsizServet

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 26 Ağustos 2014, 00:02:43

Merhaba ,
Mustafa ellerine sağlık çok güzel görünüyor peki aynı ekranmı kullanılacak bu tasarımda da dp3s ile aynı mı?
Okumak tutkuların en soylusudur,

onur600

Servet ustam lcd ler aynı değil.Şuan kullanılacak olan daha küçük.
Eğer isterseniz 3s de de bu ekranı kullanmak mümkün.
Ekranın parlaklığı özellikle gece kullanımında çok hoş oldu.Gözlerimizi kör eden parlaklık bu ekranda yok.

Pin definition
1.GND 
2.VDD
3.Vo
4.D/I
5.R/W
6.E
7--14. DB0--DB7
15.CS1
16.CS2
17./RST 
18.Vout
19.A+
20.K-

Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

harunarslanli

Hüseyin Ustam ellerinize sağlık süper görünüyor. Sanki cihazı ben yapmışım gibi göğsüm kabardı. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.
Cihazı görünce ağzım sulandı doğrusu  :D Ama 3s i yeni almıştık. Acele mi ettik yoksa. Biraz daha mı bekleseydik. :-[
Başarılarınızın devamını diliyor, bu ekibin bozulmamasını arzuluyorum.
Hürmetler...
Hakiki ömrünü bulunduğun gün bil...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious