Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur600

Ustam,elinize sağlık çok güzel ve hafif olmuş...
İşlemci seçiminde aynen dediğimiz gibi uzun vadede hizmet verecek kabiliyete olmalı.
Güncellemeler vb.durumlar için.
Saygılar.
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s Nano
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Sanırım artık konuyu Delta Pulse 3s den ayrıma vakti geldi. Artık yavaş yavaş proje şekilenmeye başlıyor. Aşağıda ilk prototip ile ilk çalışma videoları var. Yorumlar ve önerilerinizi belkiyorum.

Şekil:
https://www.youtube.com/watch?v=j_TvxqrMO-s&list=UUKin-9OEooBezp0X0P9HFGQ
İlk çalışma birazdan.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Buda ses ve algılama videosu:

Yorumları alalım :) Arkadaşlar geçen de yazdığım gibi. Kabul görmezse değiştirebilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=-4idfEmhn4g&list=UUKin-9OEooBezp0X0P9HFGQ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

devriye20

vaybe nerden nereye deltapulse kılasik  deltapulse 2 delta pulse3    3s         3e3d          simdide deltapulse nano ne calışma tebrikler karadag usta calışmalarının devamını dilerim saygılar

skynet

Ustam super olmus eline saglik. Seste iyi durumda peki degerli degersiz de ses farki olacakmi?

ercenk

ustam süper çalısma olmus ellerine sağlık..
Fısıldanan sözler, yüksek sesle söylenenlerden uzaklara gider..

Mustafa-

........işte bu junior vlf'nin ayak sesleri.!!!!!

eline sağlık ustam.

jickata

Ellerine saglIk ustam,mukemmel is cIkartmIssIn yine.Ses'de VLF gibi.BasarIlarInIn devamInI diliyorum.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

ServetsizServet

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Ağustos 2014, 16:14:51
Merhaba Arkadaşlar,

Onur, söylediğin sesleri ekleyeceğim. Ama modüldeki trimpotu kaldırmaya şimdilik niyetim yok. Çünkü o trimpot sayesinde dedektör çok değişik bobinler ile kullanılabilir hale geliyor. DP4 de olaylar biraz farklı :) onda modül tasarımı değişik.

sahbaylar, sizden de videolar görmek çok güzel olur.

Saygılar
Merhaba ;
Bencede trimpot kaldırılmamalı ama şç  şöyle bir uygulama yapılabilir kapağı açmadan modül üserine denkngelecek şekilde bir minik delik  yada trimpot üzrine uzunca ince bir çevireçfde kullanılabilir ,
saygılar :D ;) kolay gelsin
Okumak tutkuların en soylusudur,

nişancı

Ben yokken neler olmus burda valla ustam sesi super birde ekrani.gorebilsek  ::) ayrica birkac sorum olcak sinyalin derindenmi yuzeydenmi geldigini bu cihazla anlaya bilecekmiyiz. Veya degerli degersiz ve.minaralde ses degisimleri.olacakmi birde bu cihazda 3d karti varmi cihazi kucucuk gorunce  ^-^

tivos

Bence çok güzel olmuş . Arazide de denemek lazım. Arazide de bu kadar güzel çalışırsa birçok vlf ile yarışır. Elinize sağlık Karadağ ustam . Kolay gelsin...

onur600

Aman Allahım diyorum!!!

Bit avcılarını bu show'u kaçırmamaya davet ediyorum.

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

serkan.mg

Hüseyin usta herzamanki gibi huhteşem bi cihaz ortaya çıkıyo
sabırla takipteyiz emeği geçen tüm ustalara teşekkürler

saygılar

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Buradan yazan ve telefonla arayan herkese teşekkür ederim. Bu projedeki amaç zaten hem tek para için kullanılabilen hemde derin arama için kullanılabilen bir dedektör ortaya çıkarmak. Dedektör bu hali ile tek para aramalarında kullanıma uygun. 40 ya da 60 lık başlık ile de derin aramalara uygun. Ya da 1x1 başlık ile çok derin aramalara uygun oluyor. 1x1 başlık kullanımı için dedektör ile akü tutma kolunda ayrılıyor ve akü kemere dedektör de boyna asılıyor. İstersek 1x1 başlıkta tıkırdama sesi seçeneği sunabiliriz.

skynet, daha yapmadım ama olacak. birkaç farklı ses tonu ekleyebilirim.

Mustafa, bu aslında gpx serisine rakip nugget dedektörünün ayak sesleri :) Ama sadece nugget değil hem 1x1 başlık hem de nugget ;)

Videoda parayı yaklaştırdığımda sesin seviyesinin yükseldiğini farkedebilirsiniz. Yani algılama azsa ses kısık çıkıyor, algılama çoksa ses yüksek çıkıyor. Mineral için değişik bir yöntem üzerinde çalışıyorum. Bittiğinde onu da anlatırım ;)

tivos, hep beraber deneyeceğiz arazide :) Amaç vlf gereksinimini ortadan kaldırmak. Tek cihaz ile hem tektek hemde derin arama yapabilmek.

Onur, açıkcası ilk fırsatta bir sahile gitmeye niyetim var :) Sahilde çok zevkli olur bu dedektörle :)

Saygılar

Karadağ

Alıntı yapılan: serkan.mg - 25 Ağustos 2014, 10:32:38
Hüseyin usta herzamanki gibi huhteşem bi cihaz ortaya çıkıyo
sabırla takipteyiz emeği geçen tüm ustalara teşekkürler

saygılar

Teşekkür ederim :)

kripto55

Ustam süper gerçekten süper..

Şimdi burda bit avcılığına döndük işin yazılım kanadın da bandlardan geçen frekans da yükseldi sanırım yoksa farklı frekanslar mı seçilecek.

tivos

Hüseyim Bey
Benim aklımda bir tasarım var. Sizinle paylaşmak isterim. Nano modelini tutma kolunda sabit bıraksak. İstenildiğinde kolun ucuna 18-22-26-32 lik başlık takabilsek. İstediğimiz zamanda 3d görüntü kalitesini arttırmak için magnometre taksak nasıl olur. Hem taşıma çantalarımız küçülür, hemde araziye çıktığımızda tektek ve boşluk için aynı anda bütün malzemelerimiz yanımızda olur.

Tabi manyometreyi bizim evde yapmamız mümkün olur mu. Yoksa sizden temin etmemiz mi gerekir.

tivos

Yada nano modelini manyometrenin diğer ucuna bağlasak. sadece akü belde olsa. tablet yada bilgisayarda boynumuzda takılı olsa nasıl olur. Manyometre nano nun  kart ve ekranından etkilenir mi acaba. Birden yapma isteği geldi bana galiba :)

sahbaylar

karadag ustam yine yapmışsın yapacağını . dp3s i alırken acelemi ettim acaba. şimdi nano su çıktı gel de gözün kalmasın . nolacak şimdi  :-[  yarın araziye çıkıyorum inşallah. nano suz 3s ile
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

sahbaylar

ustam , dedektör aynı zamanda çok karizma olmuş. ismini nano karizma koyalım  8)
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious