Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ankebut

Eline sağlık Mehmet arkadaşım,
Karadağ ustam işte böyle iki ayda üç ayda bir  tane videosu olsa belirli kişilerin youtube video kaynar..
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

poliksi

bu siteyi seviyorum  bazen tartışmalar olsada paylaşarak daha çok yol kat ediyorum ciddi manada yol kat edildi emeği gecen herkese  teşekkür ediyorum.

cepni84

sol tarafında devamını çek , belli olmaz bu işler 8)

kafkasplus

Alıntı yapılan: poliksi - 23 Haziran 2016, 21:17:53
csv formatını atsan voxlerden bakma şansım olur kardes
TED dosyasını yükledim usta. TE prg da açıp csv olarak kaydedilebilir. Şu an teldeyim. Merakla bekliyorum. İlginize teşekkürler.
Adam varlıkta, Kadın yoklukta belli olur..

tivos

Çok güzel çekim olmuş Karadağ usta. Çeken arkadaşın ellerine sağlık

Karadağ

Çeken arkadaşın bu aletle 2. yada 3. çekimi :) Yani acemi çekimi hemde :) Bide usta elinde olsa neler olacak :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

İnanın böyle bir çekim yapan ürüne tonlarca para isteniyor.Ne kadar övsek teşekkür etsek azdır.
Helal olsun diyorum...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

turkuyaxxx

Yeni bir görüntü, aksam alındı, dikkatimi çekenler paylaşıyorum. Uğraşmaya değer mi?

cepni84

Alıntı yapılan: turkuyaxxx - 25 Haziran 2016, 03:19:18
Yeni bir görüntü, aksam alındı, dikkatimi çekenler paylaşıyorum. Uğraşmaya değer mi?

cepni84

bu vakitten sonrası açmadan bilinmez

tivos

Bence burada birsey yok. Yada icinde birsey yok. Tabi açmadan kimse  net birsey diyemez. Açılınca resimleride paylaşırsanız çok sağlıklı olur.

turkuyaxxx

Çepni 84 usta bu görüntüleri nasıl elde ediyorsun, farklı bir program mı kullanıyorsunuz. Bu görüntülerden derinlik alabiliyor muyuz, anladığım kadarıyla küçük bir boşluk var

Ankebut

turkuyaxxx evet bir boşluk görünüyor..çektiğin görüntünün boyutlarıyla orantılayarak mezar mı olup olmadığı hakkında bir fikir elde edebilirsin.

Karadağ

Cepni nin resimlerini eklediği yerde demir var. Arkadaşlar pozitif ve neagatif anomaliler böyle yan yana olursa demir çıkıyor.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Dataları indirdim ve baktım. Ckm2 yazada kesin demir var :) Diğerinde negatif anomali var ama değerler tam sınır -4 lerde Buradan granit bir yapı da çıkabilir, doğal granit de çıkabilir.

Ankebut

Karadağ ustam bölge yoğun mineral içerdiği içinmi böyle oluyor?

Karadağ

Mineral pozitif anomali olarak görünüyor. Bu mineral değil. Granit yapı yada doğal granit.

cepni84

Alıntı yapılan: Karadağ - 26 Haziran 2016, 10:41:12
Cepni nin resimlerini eklediği yerde demir var. Arkadaşlar pozitif ve neagatif anomaliler böyle yan yana olursa demir çıkıyor.

turkuyaxxx açsında görelim neymiş bu demir parçası , karadağ usta bu demir dediğimiz nesnenin yüksek oranda mineralli kaya parçası olma ihtimali nedir ?

Ankebut

turkuyaxxx

Alıntı yapılan: cepni84 - 26 Haziran 2016, 14:58:45
Alıntı yapılan: Karadağ
link=topic=5667.msg86742#msg86742 date=1466926872

turkuyaxxx açsında görelim neymiş bu demir parçası , karadağ usta bu demir dediğimiz nesnenin yüksek oranda mineralli kaya parçası olma ihtimali nedir ?

Ramazan geçsin, açılacak yer çoğaldı

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious