Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poliksi

Güzel olmuş usta bu sen çok derinde  yapı vardır yoksa  birşey yok demistin ayni görüntü
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

poliksi

Ankebut

Aynı görüntü derken veriler aynı mı? yoksa yeni çekim mi yaptın bölgeyi?

poliksi

cepni84

sol taraf genişletilerek tekrar cekilmeli

poliksi

Ankebut

Ankebut

Dostum bir üstte sana tümülüs çözümlemesi göndermiştim, bu gönderdiğim mi daha iyi boşluk çözümü için yoksa üstte gönderdiğim mi?

Karadağ

TeknolojiEkibi Gradiometre yine mükemmel bir işe imza attı. Çekilen görüntü ve açılan yerin görüntüsünü ekliyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Maaşallah tavan bloğunu bile yakalamış..

Ankebut

Gösterişli bir kalıntıya benziyor :D :D

cepni84

güzel çalışma olmuş , derinlik ve datasını paylaşırmısın karadağ usta :)

poliksi

Su derinlik olayını bir kavrarsak  olay tam olacak

tivos

Yanlis anlamayin ama bu sitede gradyo kullananlarin cogu bu goruntuyu acmay as cesaret edemez. Cok iyi yakalanmış. Tenrik ederim...

Ankebut

Alıntı yapılan: tivos - 03 Temmuz 2016, 00:11:49
Yanlis anlamayin ama bu sitede gradyo kullananlarin cogu bu goruntuyu acmay as cesaret edemez. Cok iyi yakalanmış. Tenrik ederim...
Üst tarafta toprak üstünde destekleyici emareler olabilir diye düşünüyorum.

poliksi

Aynen  tivos ustam ankebut usta kaya mezarının kapaa gi

turkuyaxxx

Ustalar bugün aynı yer görüntüsünü 3 defa aldım üçündede farklı görüntü çıktı. Çekim yaparken ot çok olduğu için 30cm yüksekten aldım. Görüntüler ekte, yanlış nerde çözemedim

onur600

Hemşerim poliksi azmin ve başarın karşısında şaşırmadım desem yalan olur.Tebrikler.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

poliksi

Hemşerim onur teşekkür ederim sağol

poliksi

turkuyaxxx kardesım cekımde hatan var  bir yerde aynı goruntuyu vermıyorsa bir eksiğin vardır kardes

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious