Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TEKİM MURAT

evet usta metal dıye tahmın edıyorum burası cok net bır oda mezar tabıkı her yukseltı metal olmuyor bu yukseltıler yanıltabılır amaburada kesınlıkle metal var
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

fearless_035

Evet Ankebut ustam dedıfınız gibi derinlik 2/3 mt
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

bay17

Insallah oyledir . Ben sadece demirde denedim ondada yukseltiler kirmizi , sizinkinde mavi ondan sordum Usta . Peki 2/3 metre tahmini derinligi  nasil hesapliyorsunuz ?
'' Denizi seviyorsan dalgaları seveceksin.. Uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin ! Korkarak yaşarsan, sadece hayatı seyredersin ''

Ankebut

Alıntı yapılan: fearless_035 - 17 Ekim 2015, 22:41:56
Evet Ankebut ustam dedıfınız gibi derinlik 2/3 mt
Bayağı bir hediye var gibi...Sanki hiç biri gün yüzü görmemiş gibi..

fearless_035

;) ole gibi Ankebut ustammm

"T€kNoLojī €kīBī"

Ankebut

Ama genelde çanak çömlek gibi.. :-[ .küçük serpintiler hariç :D

TEKİM MURAT

Çok iyi arazi çalışması ve görüntüyü okuyabilme tecrübesi olması lazım tabi ki mesafe tam net olmuyor ama tutuyor başımdan geçen bir olayı anlatayım kısaca kütahyaya gittim adamlar beni bir tepeye götürdü murat burada oda var çok güzel bir cihazla ölçüldü diyorlar ben gradyoyla çektim burada oda yok mezar var dedim inanmadılar bana ısrar ettim kepçeyi getirdiler bir iki üç metre derken taştan kapaklar ve kafa taşları kemikler çıktı bende gurur duydum adamlarda şaşırdılar yani cihaz yapılmadı tecrübede gerekli

Ankebut

Alıntı yapılan: TEKİM MURAT - 17 Ekim 2015, 23:05:04
Çok iyi arazi çalışması ve görüntüyü okuyabilme tecrübesi olması lazım tabi ki mesafe tam net olmuyor ama tutuyor başımdan geçen bir olayı anlatayım kısaca kütahyaya gittim adamlar beni bir tepeye götürdü murat burada oda var çok güzel bir cihazla ölçüldü diyorlar ben gradyoyla çektim burada oda yok mezar var dedim inanmadılar bana ısrar ettim kepçeyi getirdiler bir iki üç metre derken taştan kapaklar ve kafa taşları kemikler çıktı bende gurur duydum adamlarda şaşırdılar yani cihaz yapılmadı tecrübede gerekli
Tekim Murat ustam haklısın bu tamamen tecrübe ve verileri okuyabilme hepsini harmanlama durumu.Saygılarımla

bay17

Anladim durumu Ustalar , sağolun  ;)
'' Denizi seviyorsan dalgaları seveceksin.. Uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin ! Korkarak yaşarsan, sadece hayatı seyredersin ''

fearless_035

Murat ustam kütahya dan foto  ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

tivos

Bir tepe üzerinden çekimler. Bir duvar yapısı olabilir mi ustalar. Yorumlarınızı bekliyorum...

Ankebut

Bir tepe üzerinden çekimler. Bir duvar yapısı olabilir mi ustalar. Yorumlarınızı bekliyorum...

Tivos ustam büyük ihtimalle öyle görünüyor tek bir oda hatta girişi bile belli gibi. Resme baktığımızda sol duvar üzerinde alt kısımda kapı bile belli oluyor. Tepenin foto çekimi varmı acaba?Saygılarımla

sahbaylar

Yine % 100 başarı ☺
Ve inşallah daima " 0" hata
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

TEKİM MURAT

tivos

Ustam 2 cekim var. Biri digerinden 4m mesafade. Tek olarak gorunen bencede tas. Ama digeri duvar gibi. Odanin tamamini cekemedim. Tepenin üzeri cali kapliydi. Aralarina giremedim.

tivos

Tepenin resmini cekme aliskanligini bir turlu kaxanamadim. Ama tarid etmem gerekirse. Bolgenin en yuksek noktasi kuzey dogusu ucurum. Kor bir dereye bakiyor. Inmek mümkün degil. Kuzey batisi anfi tiyatro gibi egimli. Bir tarafi sardes bir tarafi sart. Yer uygun gibi ama acaba dogru yer mi

TEKİM MURAT

Yansıma olduğunu düşünüyorum

tivos

Ankebut

bay17

ustalar ; resim ve cekım dosyasını eklediğim görüntülerde yardımcı olurmusunuz . Bu görüntülerin olduğu yerde toplu birden fazla malzeme var ve oldugu varsıyalan yerden cektiğim görüntü bu . 4 mt ye 4 mt yaptım 50cm aralıklarla yaptım çekimi . bu çekimlerin üzerinde 160cm kadar kazma kürek çalıştık ama sert bir tabakaya rastladık kolay ilerlenmiyor . data verisini inceleyip yardımcı olursanız memnun olurum .

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious