Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ankebut

Alıntı yapılan: TEKİM MURAT - 20 Ocak 2015, 16:21:09
tivos usta yayınlayamam işte bütün sorun burada sen gelirsen izmire gezdiririm resim yayınlamak iterim resim mevcut geçen ay sit alanında gezerken jandarmayla karşılaştım tutanak yedim o yüzden olmaz  dahja fazla başımı belaya sokamam benim cihazım gösterdi adım gibi eminim

Değerli arkadaşlar, bu tür konularda tartışmak gereksizdir. Tekim Murat doğruluğunu savunuyorsa bu şekilde kabul etmeliyiz, herkesin kendine göre haklı nedenleri vardır. Tivos ustada aksini savunuyorsa onu da bu şekilde kabul etmeliyiz.Bildiği bir  konu vardır.Bu konuların birbirimize bir faydası veya yararı bulunmamaktadır. Boş verin lütfen....
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

tivos

Tekin Murat usta ben aksini savunmadım. Senin gördüklerine inanmayanların ağzını kapatırsın. Ben senin için demiştim. 6m de görüntü aldıysan ne mutlu sana demek ki bizim daha çok çalışmamız lazım. Sit alanı olayından haberim var. O konuda biraz başın ağrıyacaktır. Kolay gelsin...

TEKİM MURAT

ankebut usta siteye yüklemiştim videoyu ama hangi sayfada bulamadım

Ankebut

Alıntı yapılan: TEKİM MURAT - 21 Ocak 2015, 09:07:06
ankebut usta siteye yüklemiştim videoyu ama hangi sayfada bulamadım

Ok araştırayım ,ben de merak ettim. Ortaya çıkan şekli paint olarak kabaca gönderme ihtimalin varmı.

TEKİM MURAT

şuan çihaz yok bende tek olan siteye yüklediğim video onunda hangi sayfada olduğunu unuttum hatta onur 600 işaretleyip yorumda bulunmuıştu yanlış hatırlamıtorsam

oto ektrk senol

6 metre manyotemetre  için çok derin bir  mesafe biraz abartılı olmus  usta

oto ektrk senol

merak  ettim usta  bu kadar derini gören *** 6metre*** cihazı  neden elinden  çıkardın   neden  sende  yok

TEKİM MURAT

benim bilgisayar arızalandı bir arkadaşa maliyetine sattım hüseyin ustam yenisini yapıyor bana allahın izniyle sipariş verdim

onur600

Alıntı yapılan: TEKİM MURAT - 21 Ocak 2015, 14:10:48
şuan çihaz yok bende tek olan siteye yüklediğim video onunda hangi sayfada olduğunu unuttum hatta onur 600 işaretleyip yorumda bulunmuıştu yanlış hatırlamıtorsam
Tekim Murat,hangi video olduğunu bende hatırlayamadım.Epey hararetli konuşmalarımız olmuştu.
Youtub kanalınızdan videolarınıza ulaşabilirsiniz...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

TEKİM MURAT

EVET ONUR USTA OLMUŞTU BİR BAKAYIM BULAYIM GEÇMİŞ OLSUN KAZA GEÇİRMİŞSİNİZ İNŞALLAH HEMEN İYİLEŞİRSİNİZ

Ankebut

Tekim Murat ustanın 3 D çekim yarışması için gönderdiği sayfa4-sayfa-7-sayfa 8 de videolarını buldum sayfa 6 da yüklemeye çalışmış ama yükleyememiş....

Mustafa-

dokunmatik ekranlı tabletde sağ tuş yapamadım grafiği döndüremedim... :(
TouchMousePointer adında bir yazılım buldum işimi kolaylaştırdı... :D
tabletli ustalara tavsiyem...

Karadağ

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 22 Ocak 2015, 14:47:49
dokunmatik ekranlı tabletde sağ tuş yapamadım grafiği döndüremedim... :(
TouchMousePointer adında bir yazılım buldum işimi kolaylaştırdı... :D
tabletli ustalara tavsiyem...

Bu programı bende kullanacağım.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

walkman

Mustafa ustam büyüksün ;) Teşekkürler bende hafta sonu deneme çekimi yapacaktım arazide kala kalacaktım.

tivos

Burada çok yağmur var. Deneme için işim biraz zorlaştı. Akşama kadar yağmur devam ederse sanırım denemeler haftaya kalacak. Umarım hava bana  izin verir. Karadağ usta nemli arazi ile ilgili düşünceniz nedir. Diğer manyotometre kullanan arkadaşlardan size gelen her.gi bir bilgi var mı. Berk usta ile konuştuğumda sorun olabileceğini söylemişti. Sizin düşünceniz nedir ? İyi çalışmalar...

Karadağ

Alıntı yapılan: tivos - 24 Ocak 2015, 09:14:46
Burada çok yağmur var. Deneme için işim biraz zorlaştı. Akşama kadar yağmur devam ederse sanırım denemeler haftaya kalacak. Umarım hava bana  izin verir. Karadağ usta nemli arazi ile ilgili düşünceniz nedir. Diğer manyotometre kullanan arkadaşlardan size gelen her.gi bir bilgi var mı. Berk usta ile konuştuğumda sorun olabileceğini söylemişti. Sizin düşünceniz nedir ? İyi çalışmalar...

Islak toprakta sorun olacağı düşüncesine katılıyorum.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

tivos

Daha önce kuru havada test yapıp görüntü aldığım yerde deneme yapıp her iki görüntüyü de paylaşayım. Hem farkı görürüz hemde varsa derinlikte ki düşmeyi. Ustaların yorumlarını da alırız. Kolay gelsin...

Mustafa-

tivos

fiyatı çok iyi kaçırmamak lazım

Karadağ

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 24 Ocak 2015, 11:11:49
vatan geminin malları kapan alıyor... kaçırmayın ustalar bu fırsatı...
329TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t8w-intel-atom-z3735g-183ghz-1gb-32gb-hdd-8-cam-bt-w81.html

Az önce gittim vatanda ürünü inceledim. Bizim işimizi gayet güzel görecek halde. Sadece ekran biraz küçük. Ben kendime nirvana n200 aldım. Fiyatı 499tl.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious