Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

3D çekim yarışması

Başlatan Karadağ, 15 Mayıs 2014, 21:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karahasan35

Sayın karadağ yarışma süresi hakkındaki kişisel görüşüm okullar kapanmak üzere,düğün sezonu başladı,ormana girme yasağıda başlıcak, çünkü bu saydığım nedenler video çekebilcek arkadaşları etkilicektir hem 3d daha fazla arkadaşın sahip olabilmesi adına son gün bir ekim veya on ekim gibi olursa uygun olur diye düşünüyorum diğer katılımcı arkadaşlarda fikirlerini söylesinler ortak bir karar verilir saygılar.
Linkback: Ynt: 3D çekim yarışması
Geldiğin yeri unutursan,gideceğin yolda kaybolursun.

adanali

Alıntı yapılan: Karadağ - 23 Mayıs 2014, 23:47:42
herkes yayınlar isteyen yarışmaya katılır ;)

Ama işin ucunda manyetometre var:)

onun içinde birşeyler bırakırız canımmmm :)

ServetsizServet

Alıntı yapılan: walkman - 23 Mayıs 2014, 23:21:32
Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Mayıs 2014, 21:54:12
Bize 2 adımlık yoldasın valla darılıyorum.
Servet ustam ile birlikte geleceğiz ustam o yüzden beni bekliyor.Biliyorsun ben birazcık daha size uzaktayım :D
:D paşam okullar kapansın yatağı yorganı sarın gel ;)  sayın Karadağın  laboratuarının önüne kamp kuralım ;) bekliyorum ,,
Okumak tutkuların en soylusudur,

walkman

karahasan35;  3d çekimlerinin yorumlanması ve değerlendirilmesi konusunda bir juri heyeti oluşturulması ve ayrıca anket uygulaması yapılarak derecelendirme yapılabilir diye düşünüyorum.

servet ustam; Kamp mı kurarız yoksa Karadağ ustam zorunlu misafir mi eder onu tam olarak kestiremiyorum. Zira gidince çok çalışırız gibi geliyor bana. :D Gidişi olan dönüşü olmayan bir yola girmeyelim sonra :D

ServetsizServet

Alıntı yapılan: walkman - 25 Mayıs 2014, 14:55:50

karahasan35;  3d çekimlerinin yorumlanması ve değerlendirilmesi konusunda bir juri heyeti oluşturulması ve ayrıca anket uygulaması yapılarak derecelendirme yapılabilir diye düşünüyorum.

servet ustam; Kamp mı kurarız yoksa Karadağ ustam zorunlu misafir mi eder onu tam olarak kestiremiyorum. Zira gidince çok çalışırız gibi geliyor bana. :D Gidişi olan dönüşü olmayan bir yola girmeyelim sonra :D
;) çalışırız kalıveririz temelli :D 

karahasan35

Walkman  haklısınız birazdaha fikirler beyan edilsin başlangıcını sonunu kriterlerini sayın karadağ belirlicektir saygılar.
Geldiğin yeri unutursan,gideceğin yolda kaybolursun.

mammi35

mammi35

isterseniz birkaç görüntü yükleyeyim???

TEKİM MURAT

yükle mami yükle bizim manyometremiz yok hadi haırlısı

mammi35

m

mammi35

mammi35

Karadağ

Ben artık zaman belirleyelim diyorum. Mesela önümüzdeki ayın başında başlasın ve bayram sonrasında bitsin. Ne dersiniz?

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

ServetsizServet

Alıntı yapılan: Karadağ - 10 Haziran 2014, 22:20:14
Ben artık zaman belirleyelim diyorum. Mesela önümüzdeki ayın başında başlasın ve bayram sonrasında bitsin. Ne dersiniz?

Saygılar
ramazan ayı içerisinde zor olmazmı diyorum ama tabii arkadaşlar ne der :D

nişancı

bence ramazandan once baslasin hatta yarin ve ramazan baslangicinda bitsin  .tabi kendi acimdan dusunuyorum .ramazanda degil aramak bir adim bile fazla atmamK gerek 8)

Karadağ

aslında ramazan sonrasında da başlayabilir. Bu arada alanlar kullanmayı iyice öğrenir, alamayanlar da alabilir.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

nişancı

3d yarismasi icin kullanacagim dovme bakir barkac iside tamam .ben bosluk icine koymahi dusunuyorum iki m gibi 8)

makintel

Murat Usta,paslanmış haline ve rutubet kokusuna bakılırsa,  muhakkak Onur Usta yürütmüştür o bakraçları kırk haramilerin mağarasından ve sana da hediye etmiştir :D :D :D... aleyhinde konuştuk sakın ona söyleme ^-^ ^-^ ^-^...
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

nişancı

8) makintel ustam ebemin parkaci  8) en az yarim asirlik yuruttum bu arda aramizda kalsin  ^-^

makintel

yok yok kimseye söylemem  ben sır saklamasını iyi bilirim :D :D...
Hayırlı işler Murat Usta, arada bir gevezeleşirim ben böyle ;) amman yanlış anlaşılmasın 8)...Saygılar, selâmlar.
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious