Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

3D çekim yarışması

Başlatan Karadağ, 15 Mayıs 2014, 21:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nişancı

Hangii tarihler arasinda olacak aceba ramazan ayini hesaba katalim
Linkback: Ynt: 3D çekim yarışması

TEKİM MURAT

mammi ne oldu korktunmu birader.

mammi35

benim çekeceğim 3d  görüntüler  kesin kazanır....  bu yüzden dediğim gibi  imkanı olmayan  çoğu arkadaşa haksızlık ederim 

Karadağ

Arkadaşlar çekişme demek daha iyi işler çıkması demek:) Bu nedenle çekişme olması sevindirici. Bukadar çekişme karşısında bana da 2. ve 3. nün de elini boş çevirmemek düşer :)

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

TEKİM MURAT

karadağ usta ben bu yarışta varım  kendime rakip arıyorum varsa yarışma başlayınca çıksın er meydanına

ServetsizServet

Alıntı yapılan: Karadağ - 20 Mayıs 2014, 20:08:12
Arkadaşlar çekişme demek daha iyi işler çıkması demek:) Bu nedenle çekişme olması sevindirici. Bukadar çekişme karşısında bana da 2. ve 3. nün de elini boş çevirmemek düşer :)

Saygılar
:)
hadi bakalım iyi olan kazansın
Okumak tutkuların en soylusudur,

nişancı

Yarisma tarihleri nezaman ona gore hazirlik yapalim .2.ve 3. Ye odul nedir onlarqda verelim manymetre

adanali

Alıntı yapılan: TEKİM MURAT - 20 Mayıs 2014, 21:47:20
karadağ usta ben bu yarışta varım  kendime rakip arıyorum varsa yarışma başlayınca çıksın er meydanına

haydi bre pehlivannnn  ah bide 3d miz olsa :)

ServetsizServet

:D ;) valla ben şimdilik izleyeceğim görüntüleri henüz tam toparlayamadım cihazı o sebeble 3d yede geçemiyorum  :D 8) 8)
Okumak tutkuların en soylusudur,

Karadağ

Bize 2 adımlık yoldasın valla darılıyorum.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

mammi35

Murat usta biz derecelendirmede yokuz Meydan sana kaldı  sen arazide çekim yaparken biz senin çantalarını taşırız ??  ;) ;)

TEKİM MURAT

niye yoksunuz ben anlamadım çantaları kenara koyarız mammi35       NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR ADANALI KARDEŞİM

mammi35

Sana öyle biryerde çekim yaptırcamki kesin sen kazan can murat usta ;) ;)

karahasan35

Aslan parçaları be klavye başında değil meskün mahalde değil arazide konuşsun 3s  ler  sadece yarışmanın son tarihi belli olsun bakalım uzatmada gol kimden gelcek??????? :-[
Geldiğin yeri unutursan,gideceğin yolda kaybolursun.

kayzer1915

adanali

Alıntı yapılan: TEKİM MURAT - 21 Mayıs 2014, 22:38:24
niye yoksunuz ben anlamadım çantaları kenara koyarız mammi35       NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR ADANALI KARDEŞİM

VALLA NAZAR ETMEM KARDEŞ AMA 3D OLSAYDI ŞANS TANIMAZDIM SİZE :)  :)

Karadağ

Yarışma süresinin kısa olmamasını istiyorum. Sizce ne kadar belirlemeliyiz?

Saygılar

walkman

Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Mayıs 2014, 21:54:12
Bize 2 adımlık yoldasın valla darılıyorum.
Servet ustam ile birlikte geleceğiz ustam o yüzden beni bekliyor.Biliyorsun ben birazcık daha size uzaktayım :D

adanali

hüseyin usta yapalım 3d  görsel bir sölen hazırlayayım  yarışma harici olsun :)

Karadağ

herkes yayınlar isteyen yarışmaya katılır ;)

Ama işin ucunda manyetometre var:)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious