Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

FORTUNE M3

Başlatan Jumper03, 09 Kasım 2018, 10:55:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kürşat

Elinize sağlık ustam
Linkback: Ynt: FORTUNE M3
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Jumper03

Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

şenoluluer

ellerine sağlık ustam cok şık gözğüküyor.

Jumper03

Alıntı yapılan: şenoluluer - 13 Ağustos 2020, 16:46:52
ellerine sağlık ustam cok şık gözğüküyor.
Tesekürederim abi
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Jumper03

S. A başlık yapan arkadaşlar sizlere küçük bir bilgi vermek isterim başlık freknslarını belirlerken (rx ve tx) frekanslarının akımları maximum olsun rx ve tx Boşluk 1.8 civarı yapın tx rx den fazla olaçak şekilde ayarlayın

Victory41

Elinde Fortune nin Pcb si  olan var mı ? Yada monteli başlıklı.. Kit olarak çalışacak şekilde '' stabil. '' Başlık yapımı zor diye biliyorum .
özel mesajda reklam yasaktır

Jumper03

Aynalamayı  aliminyum folyo ile yapyım 27x27 başlık

Jumper03

Alıntı yapılan: Jumper03 - 30 Ekim 2020, 22:41:31
Aynalamayı  aliminyum folyo ile yapyım 27x27 başlık

kara

GÜZEL olmuş ustam eline sağlık

Radar

Güzel çalışma elinize sağlık

Jumper03

Balans bozulan başlıgı tekrar ayarlama

omur36

Alıntı yapılan: Jumper03 - 06 Kasım 2020, 12:42:04

başlıgın reçinesini bile dökmüştüm ama balans bozulmuştu başlık çöp oldu diye düşünmüştüm senin sayende başlığı hallettim teşekkürler usta

Suta35

Ustam hayat kurtarır bu gösterdiğin Allah razı olsun, bobinin ile ara kablo nun birleştigi noktadan üç çıkarıyoruz demi? Bi de hangi uctan kablo çıkarıyoruz rx mi tx mi

Suta35

Alıntı yapılan: Suta35 - 08 Kasım 2020, 17:44:11

Ustam hayat kurtarır bu gösterdiğin Allah razı olsun, bobinin ile ara kablo nun birleştigi noktadan üç çıkarıyoruz demi? Bi de hangi uctan kablo çıkarıyoruz rx mi tx mi
Üç değil uç yazacaktım

Jumper03

Tx dönüşü yani rx-

Jumper03

Yanlış ya
Alıntı yapılan: Jumper03 - 08 Kasım 2020, 20:17:14
Tx dönüşü yani rx-
[/
Tx dönüşü yani rx-
Yanlış yazmışım rx- degil tx - yazacaktım

Suta35

Alıntı yapılan: Jumper03 - 09 Kasım 2020, 07:47:36
Yanlış ya
Tx dönüşü yani rx-
[/
Tx dönüşü yani rx-
Yanlış yazmışım rx- degil tx - yazacaktım
Tamam ustam teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Jumper03

Sadece altına tepki veriyor

wtrk

Alıntı yapılan: Jumper03 - 01 Aralık 2020, 08:35:58
Sadece altına tepki veriyor

Bazılarının sloganı vardı, buradan paylaşalım ama  inşallah telif yemeyiz :)
" Hayaldi gerçek oldu, sadece altına öten dedektör "
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Jumper03

Teşekürederim tarık usta

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious