Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

pic ustalarına basit bir soru?

Başlatan mutsuz4, 11 Mart 2008, 00:57:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beyazkuvvet

malesef ledler o tür bir sorun yaratıyor onu ancak pcb den ayarlayabilirsin,eğer bakır yoları uzun tutarsan diğer ledler az yanar akmı verdiğin ilk kollardaki ledler daha parlak yanar...

bu eczanalerdeki e harflerini yapan bursalı bir abimiz kendisiyle ara sıra konuşma fırsatını buluyorum bende bir abi aracılıyla tanıştım ayıptır söylemesi şimdi köşe olmuş biraz :D
Linkback: Ynt: pic ustalarına basit bir soru?

mutsuz4

hocam bu led işinde baya para var ..ben bi kaç iş yaptım fkat su an piyasa cok durgun ve piyasada bi sürü bu işi yapan var zaten ben malzemeleride pahalıya alıyorum duyduguma göre 1000 adet ledi adam 15 ytl alıyor biz 65 ytl ye tabela yaptırması falan baya masraflı oluyor .. birde işin püf noktaları var tabi benim ilk yaptıgım tabelada bütün ledler paraleldi adama 8 amperlik akü yetmedi gittik 20 amperlik trafo aldık suanda seri paralel karısık yapıyorum ondada bazen patlamalar oluyor arada ama suan raya otturdum işlri  artık müşteri bekliyorum :D
[move](BiLGi PaYLaŞıLDıKÇa ÇoĞaLıR)[/move]
                        J@F

beyazkuvvet

Alıntı yapılan: mutsuz4 - 04 Haziran 2008, 22:28:09
hocam bu led işinde baya para var ..ben bi kaç iş yaptım fkat su an piyasa cok durgun ve piyasada bi sürü bu işi yapan var zaten ben malzemeleride pahalıya alıyorum duyduguma göre 1000 adet ledi adam 15 ytl alıyor biz 65 ytl ye tabela yaptırması falan baya masraflı oluyor .. birde işin püf noktaları var tabi benim ilk yaptıgım tabelada bütün ledler paraleldi adama 8 amperlik akü yetmedi gittik 20 amperlik trafo aldık suanda seri paralel karısık yapıyorum ondada bazen patlamalar oluyor arada ama suan raya otturdum işlri  artık müşteri bekliyorum :D

20 amperlik trafo yerine spms hazır güç kaynağı kullan daha ucuza gelecektir...bende buyuk pana yapmaya başladım bu işlerde birde saglam tanıdıklarının olması gerek...piyasada sözü geçtiği zaman birde sana kefil olursa isterse milyar olsun yinede alırlar adamlar...kolay gelsin..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious