Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Ücretsiz Android Gradiometre

Başlatan Karadağ, 11 Şubat 2018, 10:54:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smootH

Hüseyin ustam dün geceden beri anlık takipteyim , son 24 saatin 18 saati bekli girip kontrol ettim 😁 çekilişin talihlisi kim acaba ; adrenalin tavan bekliyoruz 😁 şimdiden hayırlı olsun.
Linkback: Ynt: Ücretsiz Android Gradiometre

Karadağ

Videoyu yüklemek için uğraştım yğklemedi. Bu gece bidaha deneyeceğim Ama öncesinde bir şartım var. Ürünü kazanan arkadaşı açıkladıktan sonra burada söz verecek, ürün hiç bir koşul altında satmayacak. Yoksa açıkcası göndermek istemiyorum. Ürünü alıp hemen satanlar oldu daha önce. Bu benim için çok kırıcı bişey.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

smootH

Ustam bi isim verseniz videoyu herzaman yüklersiniz  ^-^  eğer ben kazanırsam söz ustam cihaz ortadan ikiye ayrılasıya kadar kullanacam.

seydibeyy

Sonuçta çekilişte olsa o bir hediye hiç bir işine yaramasa bile  bı kenara dursun şahsen ben ömrümde 1 defa bir kasabada 23 Nisan kutlamasında sene 2000 binde çeyrek kazandım daha duruyor  bazen herşey para değildir

Ankebut

Alıntı yapılan: Karadağ - 20 Nisan 2019, 20:55:00
Videoyu yüklemek için uğraştım yğklemedi. Bu gece bidaha deneyeceğim Ama öncesinde bir şartım var. Ürünü kazanan arkadaşı açıkladıktan sonra burada söz verecek, ürün hiç bir koşul altında satmayacak. Yoksa açıkcası göndermek istemiyorum. Ürünü alıp hemen satanlar oldu daha önce. Bu benim için çok kırıcı bişey.
Ustam bence o zaman hediye etme kullanım hakkı ver böylece ürün sana ait olur ama kullanım hakkı çekilişleri kazananın olur daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Ankebut

Ustam ayrıca bu cümleleri sarf ettiğine göre kazanamayan iki kişiyi garanti tahmin ettim :'(

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

wtrk

Kazanan arkadaşa hayırlı olsun
NoBodY CaN StoP Me.!!!

smootH

Allah razı olsun ustam teşekkür ederim herşey için ilk defa gradiometrem olacak burdan söz veriyorum hüseyin ustama bu cihaz ebedi bende kalacak Allahın izniyle Allah razı olsun tekrar hüseyin ustam.

seydibeyy

Hayırlı olsun darısı basimiza >:D

Ankebut

Hayırlı olsun smooth ben senden sonra yedekteyim dikkat et kendine >:D >:D >:D

smootH

Sagolun ustalarim😁. Ankebut ustam 1 senedir bu günü bekledim adres bilgilerimi attım bile hüseyin ustama.  :D  canın sağolsun ankebut ustam ihtiyacın olduğunda haber vermen yeterli.

_Hektor_

Karadağ

Bu işi de yaptığımıza göre 2 ayrı çekiliş daha yapacağım. Konuların linklerini eklerim bu mesaja

Bu T1 çekilişinin linki:

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=10192.msg112894#msg112894

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious