Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

DP3S 1*1 Başlık Hava Testim

Başlatan farukazat, 04 Şubat 2018, 20:32:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

farukazat

Herkese iyi akşamlar, bugün arazi gezintimden sonra evimin bahçesinde 1*1 başlıkla hava testi yaptım ve sonuçların normal standartlar içinde olup olmadığına karar veremedim Youtube'daki testlerde daha iyi bir performansı var gibi geldi. Yorumlarınızı bekliyorum resimleri ekte paylaştım.

Bu da karşılaştırma yaptığım video, 15*25 PCB'yi 190-200cm den görüyor.
Linkback: DP3S 1*1 Başlık Hava Testim
Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir.

farukazat

Yardım edecek birisi yok mu. Hassas modda eşik 5, M=10 - D=6 - T=80 ayarlarında (ayarlar fabrikasyon) test edildi ve sonuç bu

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

farukazat

Hayır satın aldım hüseyin abiden bizzat gittim aldım, 2. el aldım ama hüseyin abi sağolsun tüm testlerini falan yaptı da bana verdi ağbey.

farukazat

+ olarak başlığın dp3s e giriş kısmı da ısınıyor bu da normal mi

...SİNYALCİ...

Isı normal söndürme direnci ısınıyor ve başlık konnektörüde takılı olduğu için metaller bir birine ısıyı aktarıyor.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

farukazat

Peki testlerimde mesafe olarak bir anormallik yok mu ustam

onur600

Alıntı yapılan: farukazat - 05 Şubat 2018, 00:12:53
Hayır satın aldım hüseyin abiden bizzat gittim aldım, 2. el aldım ama hüseyin abi sağolsun tüm testlerini falan yaptı da bana verdi ağbey.
Teknik.tecrubeniz yoksa randovi al bir ziyarete git.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Derinlikler ilk 2 metal için normal ama diğer 2 si için düşük. Biraz alışmanız gerekli anlaşılan ;)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

farukazat

Makine süper ama bizde iş yok be abi acemiyiz daha :D  hepinizden Allah razı olsun sayenizde geliştiriyorum kendimi..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious