Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

TE Programında csv çevirdiğimde bunu voxlerde açamıyorum

Başlatan bahacafe, 09 Kasım 2017, 17:35:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bahacafe

TE Programında csv çevirdiğimde bunu voxlerde açamıyorum hangi programı  kullanmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
Linkback: TE Programında csv çevirdiğimde bunu voxlerde açamıyorum

Ankebut

Normal csv dosyası açıyormu peki yani te programından çıkmayan bir csv yi

wtrk

Arkadaş milletteki bu surfer ve voxler aşkını anlayamadım gitti.
Abi adam uğraşmış program yazmış TE ürünleri için siz hala surfer ve voxler diyorsunuz. Adamın yaptığı cihazın aldığı dataları eniyi kendi yazdığı program görsel olarak size sunar. Aradığınız 3.parti yazılımlar sizi daima yanıltır. Bu benim şahsi fikrimdir. Çünkü yapılan cihaz ile uyumlu yazılım haberleşmesi ve mantığı örtüşüyordur,diğer şekilde çok verimli olacağını düşünmüyorum.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Ankebut

Alıntı yapılan: bahacafe - 09 Kasım 2017, 17:35:43
TE Programında csv çevirdiğimde bunu voxlerde açamıyorum hangi programı  kullanmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
Bir sıkıntı görünmüyor çeviri gayet güzel istersen yaptığın işlemleri gözden geçir bence

onur600

Alıntı yapılan: wtrk - 09 Kasım 2017, 19:32:35
Arkadaş milletteki bu surfer ve voxler aşkını anlayamadım gitti.
Abi adam uğraşmış program yazmış TE ürünleri için siz hala surfer ve voxler diyorsunuz. Adamın yaptığı cihazın aldığı dataları eniyi kendi yazdığı program görsel olarak size sunar. Aradığınız 3.parti yazılımlar sizi daima yanıltır. Bu benim şahsi fikrimdir. Çünkü yapılan cihaz ile uyumlu yazılım haberleşmesi ve mantığı örtüşüyordur,diğer şekilde çok verimli olacağını düşünmüyorum.
+1
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

lsenyurt07

debug  da hata ayıklama ve derinlik sıfılama yapıp açmanız gerekir baktım datalarınıza debukta düzeltince sorun kalmıyor .iyi çalışmalar
yeraltı sonumuz değil geleceğimizdir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious