Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Arkadaşlar askere gidiyorum

Başlatan aynuzzaman01, 07 Haziran 2017, 00:18:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aynuzzaman01

Teknoloji Ekibi ailesi vatani görevimi yapmak için yarın manisa ya gidiyorum.  Hakkınız var hakkınızı helal edin.
Allah'a emanet olun.  Saygılarımla
Linkback: Arkadaşlar askere gidiyorum
Allah var, gam yok.

mehdi06

kardeşimide yeni yolladm manisa merkezde :D yolun açık olsun kardeşim Allaha emanetsin

grasviti

Allaha amanet ol kardesim allah yolunu acik etsin :)

GraSviTi

alaattin

Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin,vatani görevinde başarılar dilerim.
TB6CSA

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: mehdi06 - 07 Haziran 2017, 00:19:57
kardeşimide yeni yolladm manisa merkezde :D yolun açık olsun kardeşim Allaha emanetsin
Teşekkürler ustam allah razı olsun. Sınıfı nedir aceba bende manisa merkeze gidiyorum sınıfım bakım. Ustam Bakarsın aynı bölüğe Düşeriz ;D .[size=78%] onunda yolu açık  olsun selametle inşallah[/size]
Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: grasviti - 07 Haziran 2017, 00:52:47
Allaha amanet ol kardesim allah yolunu acik etsin :)

GraSviTi
Eyvallah kardeşim allah razı olsun
Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: alaattin - 07 Haziran 2017, 01:18:11
Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin,vatani görevinde başarılar dilerim.
Teşekkürler Alaattin ustam allah razı olsun
Allah var, gam yok.

ekol71

Hayirli teskereler il baslarda biraz zor olur zaman gecmez strese falan girme zaman öyle bi geciyoki daha dün gibiydi ama 20 sene gecmis hoc unutmam acemi birligini cok zordu :) HAYIRLI TESKERELER

aynuzzaman01

Sn. Karadağ ustam çekilişte plus bana çıkarsa yedek talihliye vermemenizi rica ediyorum. askerde olduğum için ulaşamamışımdır. yoksa plus kaçar mı ;D . Başarılarınız daim olsun inşallah takip edemeyeceğim BIR SÜRE ama biliyorum ki  çok güzel projeleriniz olacak
Allah var, gam yok.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: ekol71 - 07 Haziran 2017, 02:05:43
Hayirli teskereler il baslarda biraz zor olur zaman gecmez strese falan girme zaman öyle bi geciyoki daha dün gibiydi ama 20 sene gecmis hoc unutmam acemi birligini cok zordu :) HAYIRLI TESKERELER
Allah razi olsun ustam sağolasın.  Şimdilik stres yok ustam ama zaman neyi gösterecek bilemem yaşayıp göreceğiz  inşallah
Allah var, gam yok.

bkr

Allaha emanet ol hayırlı teskereler Allah yardımcınız olsun. botlarının yerini değiştirmesinler dikkat et ;)
*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: muratacar - 07 Haziran 2017, 03:38:13
Allaha emanet ol hayırlı teskereler Allah yardımcınız olsun. botlarının yerini değiştirmesinler dikkat et ;)
Allah razı olsun murat kardeşim çok teşekkürler. Dikkat ederim  ;D
Allah var, gam yok.

gurdal

hayırlı teskereler allah yar ve yardımcın olsun.
Amatör

wtrk

Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi ve yapmayı nasip etsin.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

...SİNYALCİ...

Vatan sana emanet forumda bize.Şimdiden hayırlı tezkereler Allah'a emanet ol.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

aynuzzaman01

Değerli ustalarım çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun
Allah var, gam yok.

Karadağ

Allah yolunu açık etsin. Hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

Güle güle git,gel.Hemen bitiyor merak etme
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

İskenderun da Ağustosta acemi birliği yapmış biri olarak insansız ayakta duran pantolon durumunu bizzat görmüş biriyim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: Karadağ - 07 Haziran 2017, 10:27:31
Allah yolunu açık etsin. Hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah.
Amin ustam sağolun allah razı olsun
Allah var, gam yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious