Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

DELTA PULSE IB DEVRE KİTİ

Başlatan murat erdogan, 23 Mart 2017, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat erdogan

Selamun aleykum arkadaşlar bu linkteki devreyi nasıl yapabiliriz yapabilecek varmı dökümanları usta paylaşmış.
lakin bana pcb baskı devresini çizebilecek olan varmı ve yazılım yükleniyormu benim elektronik bilgim fazla yok yapabilirmiyim bilmem ama yardımcı olursanız sevinirim.
Linkback: DELTA PULSE IB DEVRE KİTİ

VENOM

Ustam yanlış biliyor olabilirim ama ıb  nin kit satışı yok diye biliyorum ben.
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

ekol71

Ben bu makineyi cok begenmistim IB mi gercekten bu

VENOM

Ekol ustam şimdi beğenmiyomusun. Ib efsane oldu bile..

ekol71

Alıntı yapılan: coykd - 23 Mart 2017, 21:14:41
Ekol ustam şimdi beğenmiyomusun. Ib efsane oldu bile..

Simdide begeniyom olsada kullansak :)

VENOM

Bi Plus ,bi IB bide gradio olsa varya.. Yemede yanında yat

ekol71

VENOM

ceryan3200

Slm ustam epoxy kullanır mumuda bunca yazıdan sonra kimsenin kullanıcanı sanmıyorum O0
ceryan3200

murat erdogan

ustam bu devreyi kim yapabilir aynı şekil.

ceryan3200

Karadağ ustam yapar bizlerse bakar  :D  ben dijital özürlüyüm analoğun daha hakından gelemedim daha vakit var :-[
ceryan3200

VENOM

Devrenin dokümanı yok arkadaşlar. Ib hazır olarak satışa çıktı. Direk fiyat alın bence.

dostmetheus

Kit almak isterim ama kit alanlar Karadağ Usta ve diğer ustaları biraz sinir ediyor sanırım. Forum mesajlarından anladığım kadarıyla yapamayan malzemede suç buluyor kimse kendine b.k sürmüyor. Suçlu kit oluyor. Belki bu yüzden satışa konulmak istenmiyor olabilir.

VENOM

Evet sebeplerden sadece biri o dediğiniz. Diğeri de toplayıp satıp aradan çekilmek. Cihazı alan da sorumlusunun Karadağ usta olduğunun sanması.

Karadağ

Plus, IB ve VLF modellerinin kitlerini satışa koymuyorum. Bunun birkaç nedeni var. İlki benden kit alıp dedektör toplayıp orjinal TE üretimi gibi satanlar, ikincisi kopyacılar(bari becerebilseler.. ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar...), üçüncüsü de sizin de yazdığınız gibi hata yapıp kendindeki hatayı görmeyenler. Senelerdir bu konularda savaş verdim. Sonuçta baktım ki olmuyor. Ben de yeni çıkaracağım ürünlerde kit ve demonte kit satmamaya karar verdim. Belki bazen sitedeki dostlarımdan yani sizlerden isteyenlere verebiliyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

ceryan3200

Ustam size öm attım dp2s işlemci ve modül için teklifte bulundum olumlu olumsuz bi cevap dönmedin diyorsun ben dostlarıma bazen kit Vs veriyom satış yok hiç klasik delta harici kit yapmadım kopye Vs yapıp toplayıp yada senden alıp satmadım
Ama dostun olmadıma üzüldüm  :'(  eğer yoğunluktan gözden kaçmışsa affola selamlar
ceryan3200

Karadağ

Alıntı yapılan: ceryan3200 - 25 Mart 2017, 13:38:27
Ustam size öm attım dp2s işlemci ve modül için teklifte bulundum olumlu olumsuz bi cevap dönmedin diyorsun ben dostlarıma bazen kit Vs veriyom satış yok hiç klasik delta harici kit yapmadım kopye Vs yapıp toplayıp yada senden alıp satmadım
Ama dostun olmadıma üzüldüm  :'(  eğer yoğunluktan gözden kaçmışsa affola selamlar

Mesajını görmedim. Çok yoğun şekilde mesaj gelidiği için arada kaynayanlar oluyor. Bundan böylesi bir sonuç çıkarman doğru değil. Sonuçta benim cevap vermemiş olmam görmediğime işarettir. Reddetsem olmaz diye mesaj atarım.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

ceryan3200

Ustam bende öyle düşündüm zaten mesajıma ekledim.görmemişsen affola diye belirttim dost değilmişiz dememide yarı espri yarı naza say selamlar
ceryan3200

Karadağ

Alıntı yapılan: ceryan3200 - 25 Mart 2017, 14:03:36
Ustam bende öyle düşündüm zaten mesajıma ekledim.görmemişsen affola diye belirttim dost değilmişiz dememide yarı espri yarı naza say selamlar

Eski mesajın Allah bilir nerelerde kaldı şimdi. Senden ricam birdaha gönderir misin.

ceryan3200

Ustaaaa  :D  ben dp2s işlemci ve modüle karşılık takas teklifinde bulunmuştum şu an nakit durumu olmayınca ammaaaa sen dönmeyincek dağıta dağıta sana verebileceğim bişi kalmadı hele bi durum olursa nakit değerlendirelim artık amacım hep vlf uraşıyom bide farklı devre yapam değişiklik olsunda ilgin için teşekkürler
ceryan3200

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious