Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

deepscan veya süperscner

Başlatan güven akgül, 14 Şubat 2017, 05:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

skorpio

başta bulutbey ustam olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Linkback: Ynt: deepscan veya süperscner

Yetmişsekiz

Alıntı yapılan: skorpio - 23 Şubat 2019, 12:02:41
video
@skorpio ustam devrenin çalıştığını görünce iştiyakımız arttı, bende hazır kart almıştım dizmeye üşeniyordum %80 civarına geldim, bir kaç malzeme eksiğim var, bu videodan sonra biraz daha hızlanmak lazım. Elinize sağlık.

skorpio

BuLutBey

Alıntı yapılan: skorpio - 23 Şubat 2019, 12:04:50

başta bulutbey ustam olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

Bol bol kazılar yapasın ustam . Şansın bol olsun
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

skorpio

BuLutBey

skorpio

Oooooo usta çok hızlı çıktın eline sağlık

BuLutBey

Alıntı yapılan: skorpio - 24 Şubat 2019, 14:14:07
Oooooo usta çok hızlı çıktın eline sağlık
EYVALLAH ustam sağolasın

Jumper03

Bu çihasa ekran elenebilir mi
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

skorpio

skorpio

skorpio

skorpio

Bulutbey ustamızın ellerine sağlık devrenin son hali cep testleri yapıldı sonuçlar çok iyi yakında ustamızdan videolarıda yükleriz inşallah buraya herkese kolay gelsin

Yetmişsekiz

Alıntı yapılan: skorpio - 20 Mart 2019, 12:49:30
Bulutbey ustamızın ellerine sağlık devrenin son hali cep testleri yapıldı sonuçlar çok iyi yakında ustamızdan videolarıda yükleriz inşallah buraya herkese kolay gelsin
Eline sağlık ustam gayet güzel görünüyor, videolarını da bekliyoruz

BuLutBey

Alıntı yapılan: skorpio - 20 Mart 2019, 12:49:30

Ustam sağolasın seninde ailesine sağlık . Cihaz gerçekten çok iyi 28 cm çapında alüminyum folyo . 1x1 başlık ile 2.55 cm algılamaya başlıyor 2.40 cm den net alıyor

BuLutBey

Scorpio ustam ellerine yazarken yanlış yazmışım özür.

kabch

Merhaba skorpio ustam. Devreyi yaptım. ancak metal, videonuzda olduğu gibi yaklaşırken gereken şekilde artmaz. Cihaz yavaş bir ses ve düşük hassasiyet. Sizce sorun nerede? Elektronik parçaların kalitesi çok fazla gürültü olduğu için videonuzda olduğu gibi hızlanma ayarlarım yok. veya sorun sesin frekansıdır.

güven akgül

S,a süper acaba 2,4r   0,51 MH.   1 M2 başlık yapmam lazım maçlık tel kaç tür olacak bilgisi olan varmı

güven akgül

Ben ne yazıyor um burda ne çıkıyor arkadas

BuLutBey

Alıntı yapılan: güven akgül - 24 Mayıs 2019, 01:35:59
S,a süper acaba 2,4r   0,51 MH.   1 M2 başlık yapmam lazım maçlık tel kaç tür olacak bilgisi olan varmı

Güven usta bu gün aynı değerleri ben sardım . 2.5ohm 517 mh . 060 emayetel 13 tur bu değerlerde .

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious