Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Metal dedektör ses çıkışına led nasıl bağlayan bilirim

Başlatan reiscoban, 10 Ocak 2017, 00:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ekol71

Alıntı yapılan: ta3chv - 21 Mart 2017, 12:21:28
Ekol 71 arkadaşım elektirolitik kondansatôrleri değiştir eski bir makina işlevini yapmıyor bozuluyor düzelmesi lazım.

O kadar bilgim yok :) ama haporlorun ayaklarina bi tane lamba baglayip dedektorun disina monte ettim bisey buldugu zaman polis arabasi gibi isik yakiyo :)
Linkback: Ynt: Metal dedektör ses çıkışına led nasıl bağlayan bilirim

ceryan3200

Çok güzel bi çalışma, :D  bi zamanlar bi arkadaş sesi az çıkıyor diye 15w anfi takacaktı bi o zaman güldüm bide şimdi sebebide 15w amfi takarsam ne olura gelen cevap konu komşu mahalle hep bir arama yaparsındı sende polis ışığı gibi çakar yapmışın gündüz görünmez gecede gelin ben burdayım diye bağırır O0
ceryan3200

ekol71

Alıntı yapılan: ta3chv - 21 Mart 2017, 12:21:28
Ekol 71 arkadaşım elektirolitik kondansatôrleri değiştir eski bir makina işlevini yapmıyor bozuluyor düzelmesi lazım.
Hocam mumlu devre diye konu actim oraya bi bak istersen resimler var orda

ekol71

Alıntı yapılan: ceryan3200 - 22 Mart 2017, 00:47:47
Çok güzel bi çalışma, :D  bi zamanlar bi arkadaş sesi az çıkıyor diye 15w anfi takacaktı bi o zaman güldüm bide şimdi sebebide 15w amfi takarsam ne olura gelen cevap konu komşu mahalle hep bir arama yaparsındı sende polis ışığı gibi çakar yapmışın gündüz görünmez gecede gelin ben burdayım diye bağırır O0

Polis isigina benziyo gercekten :) ama caresizlikten ne yaparsin bu ses olayini cozmeden once yapmistim aslinda basligin etrafina led dolayacaktim :) ses olayinida havali kornayla cozeriz artik :) goreceksiniz ses olayini cozeyim.size buldugum biseyin videosunu cekecem

dostmetheus

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious