Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Metal dedektör ses çıkışına led nasıl bağlayan bilirim

Başlatan reiscoban, 10 Ocak 2017, 00:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reiscoban

Selamlar ustalar baracuda pi diye bu devre yapma niyetine girdim elektronikte acemi olduğum iiçin ustalardan yardım almak istedim dedektör devresinde ses çıkışına bir adet leş bağlamak istiyorum metali görünce hem ses hemde ışık yakın istiyorum öncelikle siz ustaların sitede paylaştığı bilgilerle temel elektronik öğrendim bu yüzdende sizlere sonsuz teşekürler çok yararlı bilgilerle dolu mükemmel ötesi bir site iyiki varsınız teknoloji ekibi
Linkback: Metal dedektör ses çıkışına led nasıl bağlayan bilirim

reiscoban

reiscoban

Bunlarda bu devreyi yapmak isteyenlere gerekli bilgiler

reiscoban

mpf102 transistör Ülkemizde yokmuş nasıl temin ederim yada muadili varmıdır neyapmak gerek sizce bulabileceğimiz biter varmıdır önerdiğiz ustalar

kuzen_212000

BF245 uyar,GSD ayaklarını dikkat ederek bağlarsın
Ölen Hayvan İmiş.Aşıklar ölmezmiş....

reiscoban

reiscoban

reiscoban

kara1453

baracuda  baya  iyi  cihaz  bence  hayırlı olsun

reiscoban

Saolun usta Haklısınız Demonte kiti 160 Euro olan iyibir cihaz ve çok stabil sakin bir dedektor YouTube Dr baya bı videosu var kısmetse yarın bende parçaları dizecem blue maviden sipariş verdim 6 gün oldu hala bekliyoruz aradım yarın elinde olur dediler kısmetse yarın bitircem usta

reiscoban

aldere42

İnanmak; parça pinçik.
Güvenmek; yarım adam tımarlı hastanem tek yataklık son suçum psikopatlık...

reiscoban

kara1453

surf mastera altarnatif çıkmış bir cihaz bu geotechte  efsane  derler bu cihaza

reiscoban

Aynen katılıyorum usta yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin hafife alınacak cihaz değil
Buna bide örgülü başlık satanlar olmuştu ben pek örgüden anlamıyorum örgülü başlık yapmak isteyenlere birkaç resim

kara1453

örgülü  başlık  show dur hiç bir fark  yok  düz sargı ile arasında

reiscoban

Gönderilen sinyalin şeklini değiştirdiğiyle ilgili birşeyler okumuştum ama denemişseniz, haklı olabilirsiniz ustam bilgi için teşekkürler.

ekol71

S.a benimde compas dedektörde ses sorunu var video attim.bi kac yere
  benimde aklima led baglamak geldi ama bu sekilde devre gerektigini bilmiyordum dedektorün icinde zaten kucuk bi ışık var bisey bulunca yaniyor ama oyle bir yere koymuslarki disardan gormek imkansiz tam haporlorun altina koymuslar gece bile gorunmuyor bende o lambanin ayaklarina 5cm kadar bi led baglamaya calistim olmadi elektronikten pek anlamiyorum bu konuda bi fikriniz varsa yardim bekliyorum tşk

elektronik85

Bi zaman ugrasmistim bi bakayim arsive bulabilirsem yanlis hatirlamiyorsam indada ayni sorun vardi mum olayina gelince de sikinti yok kolay cikiyo mudahale edecegin noktadan
EĞİTİM ŞART AGA..

ta3chv

Ekol 71 arkadaşım elektirolitik kondansatôrleri değiştir eski bir makina işlevini yapmıyor bozuluyor düzelmesi lazım.
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious