Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

BOŞLUK ÇUBUKLARI

Başlatan hidelga, 22 Ekim 2016, 09:49:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hidelga

S.A arkadaslar benim yapmış oldugum araştrmalarda bakır cubuklarla adamlar  boşluk tespit edip hatta içinde kemik varmi yokmu metal varmı yokmu ona bakıyor cok ilkel birşey biliyorum ama  adamlar dehşet çalıştıgını soyluyorlar bu konuda fikri olan deneyen arkadaslar varsa yazarsa iyi olur şimdiden saygılar

Linkback: BOŞLUK ÇUBUKLARI
Minarede "Ölü var!" diye bir acı salâ...
Er kişi niyetine saf saf namaz... Ne alâ!
Böyledir de ölüme kimse inanmaz hâlâ!
Ne tabutu taşıyan, nede toprağı kazan...

Karadağ

Çubukçıların hepsi bunları diyor ama bitanesi bile bir tek kemik bile bulamıyor :) Ve bunu diyenler de hep çubuk satıyor mnedense :)

Bunlarla zaman harcamaya gerek yok bence.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

BERK

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Ekim 2016, 10:08:08
Çubukçıların hepsi bunları diyor ama bitanesi bile bir tek kemik bile bulamıyor :) Ve bunu diyenler de hep çubuk satıyor mnedense :)

Bu videodaki tasarım için bir şey demem söz konusu değil.Fakat abim bu çubuk konusunda yüzde yüz bir yanılgı içerisinde olduğunu bilmeni isterim.Bana, varmı bu çubuklarla yer açtıran sorusunu yöneltirsen ,bende sana çubuk olmadan biz bir hiçiz derim.Arazide çalıştığım ekimlerde yapı duvarlarının teyidinde önce çubuklardan faydalanılır.Sonda bu alan gradiometer ile etüt edilerek alanın gerçekten var olup olmadığı teyit edilir.Bu bağlamda çubuk olayı yüzde yüz doğrudur ve açtırdığımız onca yeri hiçe sayamayız.

Ankebut

Ben bu işi çözdüm. Hemde süper bir şekilde. Bir kaç gün önce bana da geldiler.  O0
Dediler ki senin dedektörlede bakalım çubukla da , okey dedim ama dedektörün gösterdiği yerleri ben kazarım çubukla bulunan yerleride çubukçu kazsın dedim. Çubukçu hemen arazi oldu lafı değiştirdi. Demek ki işin çözümü buymuş. Çubukçuya bulduğu yerleri al kazma kürek kaz diyeceksin, bakın bakalım kazıyormu? :D :D :D  Benimkiler kaçtı ..sizde bu usulü deneyin tavsiye ederim. Zaten gerçekten kendine güvense vatandaş alırdı eline kazma küreği başlardı kazmaya. En güzel çubuk ve çubukçu testi budur bence. alan tarama kullanan arkadaşlara da aynı testi yapabilirsiniz. ;D

onur600

Bakir cubuklarla yoğun manyetik bozulmalar tespit edilebilmekte.
Bu cubuklara ulasmak icin bir ureticinin kapisini calmayada gerek yok.Kendiniz yapip deneyebilirsiniz.Ancak cubukla bulunan bir nokta teknolojik cihazlarla teyide muhtactir.
Cubuklar alan taramasi yapmazlar.Bu yakistirilan isim yanlistir.Cubuk sadace basluğun uzerine gelinirse oynama yapar.Uzun sureli tecrube ister.
Teknolojik sistemlere kiyasla kullanimi ve doğruluk orani dusukte olsa tercih eden kullanicilar olmakta.
Asla para verip almayin kendiniz yapim benim tavsiyem bu yondedir.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

zek1907

Bu çubuklar oldum olası hep bir yerlere dönüyor bunu kimse inkar edemez su bulma çubukları kesin suyu buluyor bunu herkes bilir ama ben boşluk hiç rastlamadım mutlaka bu boşluğunda bir ilmi olduğuna inanıyorum

...SİNYALCİ...

...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

gettobir

Alıntı yapılan: BERK - 22 Ekim 2016, 11:36:08
Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Ekim 2016, 10:08:08

Bu videodaki tasarım için bir şey demem söz konusu değil.Fakat abim bu çubuk konusunda yüzde yüz bir yanılgı içerisinde olduğunu bilmeni isterim.Bana, varmı bu çubuklarla yer açtıran sorusunu yöneltirsen ,bende sana çubuk olmadan biz bir hiçiz derim.Arazide çalıştığım ekimlerde yapı duvarlarının teyidinde önce çubuklardan faydalanılır.Sonda bu alan gradiometer ile etüt edilerek alanın gerçekten var olup olmadığı teyit edilir.Bu bağlamda çubuk olayı yüzde yüz doğrudur ve açtırdığımız onca yeri hiçe sayamayız.
hocam bu bahsettiğiniz çubukların bir foto yada videosunu görmek isterdim. her kez bahsediyor ama amaca hizmet eden bir çubuk henüz göremedik.

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

BERK

Abim bu konuda çok büyük bir yanılgı içerisindesin.Özellikle aşağıdaki yapıların belirlenmesinde çubukların çok büyük bir önemi var.

hidelga

cubuklar neye dayanarak boşlugu veya kemigi felan buluyor

acıklarsanız  cok makbule gecer saygılar:

Karadağ

İnanana lafım yok ama ben kesinlikle inanmıyorum. İnanaların bana neye dayanarak inandığını açıklayamayacağını da biliyorum :)

Ankebut

İşte sorun burada , çubukların kendiliğinden dönmesi imkansızdır. bunun fenni ve ilmi açıklaması beklenmemelidir. Çubuklar algı yapınca dönüyor demek, büyük bir hatadır çünkü asla ve asla çubuklar bir algı sonucu dönmezler ve dönemezler. Çubukların dönmeleri tamamen insan faktörüdür. İnsan eliyle tutulmayan hiç bir çubuk dönmez ve döndürülemez. Bu dönüş insanların kaslarının istemsiz kasılması sonucu gerçekleşir.

onur600

Dogada insan dahil bir cok canli ve cansiz varligin bir frekans degeri vardir.Bu deger bulunulan ortama,beslenme ve hatta kullandiği esansa gore degisimler gostermektedir.
Elektronik bir duzenekle olusturulan alan tarama cihazlari yapay bir frekans yayarlar...
Hani derlerya cubuk bende is gormuyor diye evet bu doğrudur.
Yani elde tasinan bakir veya ağac dalinin enerjisi insan vucuduna bağli olarak calisir veya calismaz.
Bakir cubukla bosluğun tespitide insanin kendi vucudundaki frekans degerinin degismesinden kaynaklidir.
İnsan vucudu 60-70mhz lik bir frekans degerine sahiptir.
Yukarida degindiğim gibi bu degerler dis etkenlerden dolayi degisim gosterir.
Ancak bu degisim kucuk bir metal parcasi veya kemik parcasi veya kucuk bir manyatik alan la meydana gelecek degisim pek fazla olamayacaktir.
Alan taramalar alan taramaz.Tek,tek altin filan bulmaz.Kemik bulmaz.Bunlar hikayedir.Bosluk veya asiri metalik ortam insan bedeninde meydana getirdiği frekans degisimiyle cubuklar yon degistirebilir.Yani bu degisim icin pil veya bir guc kaynagina ihtiyac duymazlar...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

onur600

Konuyu bir adim daha ileri tasirsak.Altin bulmak icin ne gerekir altin dogal frekansini bulmamiz gerekir.Bunu buldugumuzda altina kendi frekans degerinde uygulayacagimiz frekans sonucu asiri bir rezonans olusacaktir.Yani titresim iki yonlu olusacaktir.
Simdi siz bu nun tespitini yaparmiyim yapamazmiyim biraz dusunun.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

hidelga

BERK

Alıntı yapılan: Karadağ - 25 Ekim 2016, 09:59:59
İnanana lafım yok ama ben kesinlikle inanmıyorum. İnanaların bana neye dayanarak inandığını açıklayamayacağını da biliyorum :)

Abim açıklanacak bir şey yok.Bu işin(radyestezi) avrupada ensütileri var. Manyotometer/gradiometerle cihazlar neyi algılayarak bir işlem yapıyorsa, statik alıcı konumunda olan bir çubukcuda radyestezik etkiyle bu alanda olan bozunumu (manyetik bozunum) çok rahat tesbit edebiliyor.Bundan çok daha iyisini yapan farklı insanlarda var.Şuanki tüm söylemlerim yapıların tesbitine yönelik

Karadağ

Alıntı yapılan: BERK - 27 Ekim 2016, 12:12:34
Alıntı yapılan: Karadağ - 25 Ekim 2016, 09:59:59

Abim açıklanacak bir şey yok.Bu işin(radyestezi) avrupada ensütileri var. Manyotometer/gradiometerle cihazlar neyi algılayarak bir işlem yapıyorsa, statik alıcı konumunda olan bir çubukcuda radyestezik etkiyle bu alanda olan bozunumu (manyetik bozunum) çok rahat tesbit edebiliyor.Bundan çok daha iyisini yapan farklı insanlarda var.Şuanki tüm söylemlerim yapıların tesbitine yönelik

Abi kendi ayağına sıkıyorsun :) Radyestezi eğer yazdığın gibi ise boşluk ve ferromanyetik elemekntlerde şansı yok :) Nasıl olacak bu iş :)

Biz en iyisi bu konuyu tartışmayalım çünkü sen ne yazarsan ben de bişey yazabilirim ve uzar gider. Ben her zaman yazdığımı yazacağım. İnanmıyorum ama inanana saygı duyuyorum. İnanmadığım için de tavsiye etmiyorum.

Ankebut

Kişiler kerametin insanda değilde çubukta olduğunu iddia ettikleri sürece bu iş asla ilerleme kaydetmeyecektir.

onur600

Alıntı yapılan: Ankebut - 27 Ekim 2016, 21:02:47
Kişiler kerametin insanda değilde çubukta olduğunu iddia ettikleri sürece bu iş asla ilerleme kaydetmeyecektir.
Keramet sahibi olmak,Allahin bize vereceği bir yetenek.
Cubukla define bul diye sanmiyorumki Allah insana boyle bir ozelligi versin.
Sahsen gorduklerim ve tespitlerim ozellikle cubukla bosluk bulma konusunda sabittir.Ancak cok kez dediğim gibi bu bir alan tarama olmaz.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious