Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Su altı dedektör Pirate

Başlatan asahin58, 21 Ekim 2016, 16:16:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

asahin58

sesi potlarla kapatamıyor musun şu anki hali ile 100k seri dirençleri çıkartınca denediniz mi

asahin58

bobinden inilti sesinin gelmesi güzel bu kısımda sorun yok gibi TL 072 yi değiştirdiniz mi
bir de gelen ses nasıl tık tık tık diye ard arda gelen bir ses mi

acemi-usta

hoperlor 10 direnç artıdan ses alamıyorum dün almıştım

acemi-usta

acemi-usta

dediklerinizin hepsini denedim

acemi-usta

asahin58

Eğer hoparlöre ses gelmiyorsa BC547 arızalanmış olabilir ölçü aleti ile ayaklarında kısadevre kontrolü yapabilirsin

acemi-usta

547 deyişti şimdi ses var

acemi-usta

asahin58

Buzzerin bağlantısına yakın 4001 diyotu var çizgili yönü direnç tarafında olmalı
10 ohm ile mi ses sürekli yoksa buzzerden mi gelen ses sürekli

acemi-usta

Alıntı yapılan: asahin58 - 19 Kasım 2019, 00:39:26
Buzzerin bağlantısına yakın 4001 diyotu var çizgili yönü direnç tarafında olmalı
10 ohm ile mi ses sürekli yoksa buzzerden mi gelen ses sürekli

tmmamdır usta m ışığı söndüre bildim ses sabit algılama zayıf  >:D

asahin58

Bobin tel kalınlıgı bobin çapı ve tur sayısı değerleri ne

acemi-usta

acemi-usta

acemi-usta

asahin58

Kare bobin mi ve 0.40mm tel ise tur sayısı az 27-30tur deneyin burada paylaştığım bobin değerleri fotosu vardı oradan da yararlanabilirsiniz

asahin58

Fena değil 1TL 20 25 cm ise iyi

asahin58

Lehimli yüzeyi oje temizleme mendilleri var onunla dişfırçası kullanarak fırçala sonra kuru bir peçete ser lehimli yüzeye fırça ile üzerinden tekrar fırçalayarak iyice temizle pasta srtıkları da etkiler çalısmasını

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious