Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta VLF

Başlatan Karadağ, 02 Eylül 2016, 21:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jumper03

Güzel bir vlf olabilir mesela  ;)
Linkback: Ynt: Delta VLF
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

smootH

Hüseyin usta sürpriz yapacak herhalde sessizliğini koruyor.

Karadağ

Geçen hüseyin ustayı aynada gördüm. Soracak oldum ne yaptın şu vlf işini diye. Baktım çok suratsız. Vazgeçtim sormadım.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

makintel

;)

Geçen hüseyin ustayı aynada gördüm. Soracak oldum ne yaptın şu vlf işini diye. Baktım çok suratsız. Vazgeçtim sormadım.
...............................................................
Hüseyin Ustam, aynalar daima ters gösterir :D :D :D...
Bayramınız kutlu olsun.

Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

smootH

Sen yokmu ses tık tık tık. :D

Jumper03

Sayin Karadağ ne durumda bizim vlf  ;) yok mu bi ses seda sabirsizlikla senin paylaşım yapmanı bekliyoruz
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Jumper03

Anlaşılan kara dağ usta mız bize vlf vermiyecek heralde  ;)

smootH

Verir verir ustam ama sesi yükseltmesi lazım forumdaslarin.

Karadağ

Hüseyin ustayı bu sabah aynada gördüm. Yüzü gülüyordu biraz Dedim bak millet bişeyler soruyor ne yaptın? Dedi ki az beklesinler o işler öyle kolay olmuyor

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Jumper03

Tmm öyle diyorsa bekleriz  ;)

smootH

Beklemek kolay ustam.

Jumper03

Sayin Karadağ usta vlf projenizde bir kipirdan ma varmi

smootH

yENİ GÖNDERİLEN İLETİLERE TIKLADIĞIMDA DELTA VLF DE BİR HAREKETLİLİK GÖRÜNCE AHA DEDİM GELİYO  :D GELECEK İNŞ.

kara

slm vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf vlf  vlf vlf vlf dikkatini çektimi hüseyin ustam

Karadağ

geliyor az kaldı ;)

smootH

sabırsızlıkla bekliyoruz hüseyin ustam.

Jumper03

Bekleme ye devam ediyoruz Karadağ usta geldi geliyor o zaman vlf  ;)

smootH

Valla hüseyin ustam çoğu arkadaş başlık yapamıyacak eminim. sen projeyi yayınlarken stoğa biraz vlf başlık koy :D

Karadağ

Proje devam ediyor. Açıkçası proje de yayınlasam, kit de versem çok sorun olacak zaten. VLF yi çalışırmak kolay değil.

Jumper03

Alıntı yapılan: Karadağ - 02 Ekim 2017, 12:57:21
Proje devam ediyor. Açıkçası proje de yayınlasam, kit de versem çok sorun olacak zaten. VLF yi çalışırmak kolay değil.
sayın Karadağ siz projeyi yayınlayin yapabilen arkadaşlar yapar yapamayan arkadaşlardan sizden hazır kit alırlar demonte satışı yapmasını saygilar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious